Zpětná vazba Unity WebGL klient / Samostatný klient / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

satelit

Tohle můžeš udělat pro každý program v počítači, tedy i pro prohlížeč Firefox, nebo Chrome

satelit tohle ocenil(a).
  2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hezky se mi čtete ale polopatě to asi nikdo nevysvětlí-neútočím, jenom je mi to líto- a myslím že nejsem sama, kdo to nechápe:oops:

drevenakova tohle ocenil(a).
  3. pezt

Ahoj dasa1143

Základní předpoklad je uvést konfiguraci tvého počítače / notebooku. Potom se můžeme pokusit ti pomoci.

4. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

dobrý večer, omlouvám se, ale mohla bych s vrátit k příspěvku č. 413?
    Uměli byste poradit jak bych mohla sledovat čas, kdy vyprší aktivované sloty. Já nevím co mám nastavit, aby se mi čas zobrazoval.

5. pezt

Ahoj -družstvo-

Pokud se ti nezobrazují tooltipy, je potřeba si tuto možnost aktivovat v nastavení hry.

Screenshot_1.png

Fajn hru pezt

6. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

petz díky, já jsem věděla, že to někde je, ale nevěděla jsem kde přesně.
    díky moc, už to jde

7. pezt

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zkusila jsem jít přes Unity na druhé farmě. Doba čekání předčila i ta nejčernější očekávání. Nakonec jsem dala F5 a to jsem si
    tedy pomohla...hodilo mě to zpět na stránku s kytičkou a trapnou hláškou, že nemám spěchat.
    Proč se po přihlášení a odkliknutí tlačítka Unity nedostanu rovnou na farmu. Proč se objeví nejdříve stránka č.1), kde se čeká nekonečně dlouho, než mě to hodí na načítané ovečky (č.2), kde se čeká ještě déle. Co RT doteď udělalo, aby hra v Unity šla? Nic ! Tak jsem to vzdala a šla hrát něco jiného, co jde.

1. [​IMG]

2. [​IMG]

liduška14 tohle ocenil(a).
  9. pezt

Ahoj pajaable

Jaká je konfigurace tvého počítače ?
    Procesor, paměť RAM, a grafická karta
    A jestli se jedná o notebook nebo desktop.
    No a samozřejmě rychlost internetu, aktuálně změřenou.

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

pezt...děkuji za reakci, ale to už jsem tu uváděla a nejen při testech tolikrát, že už se na mě nezlob, už mě to nebaví. Mým PC ani internetovým připojením to rozhodně není. Ani grafickou kartou ani procesorem. Proč se stále hledá chyba u hráče?

Procesor Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz,
    Windows 10 Home
    64bitový operační systém
    RAM 8,00 GB
    NVIDIA GeForce 8400GS
    DESKTOP
    rychlost internetu 58,49 Mbits

Naposledy upraveno: 3/1/21
    polacka tohle ocenil(a).
  11. pezt

Ahoj pajaable

Kdybych si měl pamatovat konfigurace každého hráče, nebo to zde na fóru vyhledávat, tak bych se z toho mohl také zbláznit, že ?
    Tak když někomu to jede a někomu ne, tak asi nutně nemusí být chyba na straně BP. Jinak se jich samozřejmě nezastávám, ale s touto konfigurací by ti měla hra fungovat.
    Klient ti také nefunguje ?
    Můžeš zkusit přidat prohlížeč v nastavení grafiky a přiřadit ji pro vysoký výkon tak jak jsem to popisoval výše, to stejné můžeš udělat i s klientem. A vyzkoušet.

berkaKolchoznice a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  12. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Chtěla jsem zkusit nastavení grafiky podle příspěvku 435, ale nikde to nemůžu najít :p
    Tak nic.

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A na co já potřebuji klienta? Snad jste avizovali, že s technickým zázemím, které mám, klienta nepotřebuji. S klientem si prasit PC nebudu. Pokud vím, klient byl avizován pro ty hráče, kteří mají 32bitovou verzi. Chápu a je mi jasné, že si nemůžeš pamatovat konfiguraci PC každého hráče, to jsem také po nikom nechtěla, jen zdůrazňuji, že je snaha hledat chyby u nás hráčů a ne u RT.
    Před svátky a během nich jsem v Unity hrála, i když to nestálo za nic. Včera to prostě nešlo. Také stále nechápu, proč se nenaloguji rovnou do hry, ale musím si projít čekacími lhůtami. A je to stejné na PC i na notebooku.

14. irenabenczeova

irenabenczeova Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco dopsat, použij u příspěvku volbu "upravit". Děkuji Skali
    Všetko som vyčistila, reštartovala celý počítač a predsa hra my neide tak ako má. Keď to prepnem na Flash tak mám len čiernný obraz. asi som ja blbá tak radšej prestanem hrať hru.:cry::wuerg:.

***sloučeny příspěvky

Naposledy upraveno moderátorem: 4/1/21
  15. popelka-a

popelka-a Pisálek fóra

Přeji pěkný den, měla bych 2 dotazy?
    1) jde na unity nějak zrychlit protáčení kolem ? (ve flashi šlo dát esc a byla jsem zpět ve městě) - ono protáčet třeba 50 lístků bez této možnosti je fakt na palici :)
    2) jak to vypadá s verzí na mobil? (hrála jsem přes puffin, tam mi to nenajede a zkoušela jsem i jiné prohlížeče - chrome, edge.....ale taky nic.
    Protože bez této možnosti už asi nikdy nedokončím akci, taky chodím do práce....

předem děkuji

ps: jinak jsem s unity spokojená, jen se mi občas stane, že musím kliknout 2x na plochu, kam chci jít.....ale to beru jako maličkost)

zelenamys tohle ocenil(a).
  16. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Když jedu v Unity,načte se,ale na Děsivce neotevřu nic, stále dokola upozornuje na možnosti hry, ale pole se nenačte.Takže se zatím vracím na Flash,abych mohla hrát.:wuerg:

17. StrejdaMirda

StrejdaMirda Zelenáč fóra

dobrý den, celé svátky už mě normálně fungovala unity, poslední týden se nenačte, stále 100% píše a ovečky pracují a čekejte, když přepnu na Flash, načte se okamžitě, no co budu dělat za týden nevím

18. pezt

Ahoj janaj

Pokud máš Windows 7, tak tam toto nastavení nenajdeš

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

pajaable

Nejen pro 32 bit verze, ale pro počítače se slabší konfigurací komponentů

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj irenabenczeova

Předpokládám že tvůj prohlížeč je Firefox, tak zkus vypnout hardwarovou akceleraci podle tohoto návodu Vypnutí hardwarové akcelerace v prohlížeči Firefox
    A můžeš zkusit hrát unity v prohlížeči Google chrome.

Ahoj popelka-a

Ad 1) zatím to možné není snad se to brzy podaří vyřešit
    Ad 2) verze pro mobily se nechystá, nebo o ní nemáme žádné info, zatím je možné hrát přes klasický prohlížeč, nebo je možné využít programy pro ovládání vzdálené plochy jako je TeamViewer nebo podobné, kdy na mobilu ovládáš spuštěnou hru na počítači doma.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj marketka47

Vyzkoušej stáhnout klienta Samostatný klient Unity

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj StrejdaMirda

Jaký používáš prohlížeč ?

janaj tohle ocenil(a).
  19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

20. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Tak ja frcim este na Fles,no sem tam skusim klienta alebo idem unitu cez prehliadac,zatial v pohode aj na otvaranie debien som si nasla sposob aby sa mi nevratilo na zaciatok (do vyhliadaca dam DEB a pekne si otvaram jednu za druhou o))))) Co ma hneva ze sa neda urychlit tocenie na Kš a dalsia vec hranie cez mobil. No nic zase sa vratim k tomu ako som to dlhe roky hrala bez mobilu a bez esc.....

berkaKolchoznice a matlafous123 tohle ocenili.