Umění pečení (18.6. 14:00 - 24.6. 22:00) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/6/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak tentokrát je to trpké pečení, sladké jsou jen obrázky. Farma zvětšená na 125%, foťák. A stejně to občas nestihnu. Co už. Napěstováno mám docela dost, akorát po další sklizni akčního plevele budu muset došafránovat padátka, z pohopolí toho moc nepochytám :)

2. evicka435

evicka435 Vážený autor

kdysi zábavná akce,nyní je to o technice s PC,normálně o postřehu nulové,špatně rozeznatelné ozdůbky ,takže bez zájmu a radosti,je na čase skončit

3. Y_n_O

evicka435, proč končit? Budou i lehčí akce, já jsem se snažila vidle a holínky zahodit mockrát, ale stejně hraju dál, v mezích možností. Jsem tady tak dlouho, že mi prsty na klávesnici vždycky skončí na přihlášení, i když jsem občas jen divák. Ale když hraju, tak ze všech sil a zásob ;)

4. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Stonek už je na dosah, ale trochu jsem použil bonusy, nejsou pl, tak jedu ze stodoly.
    Jackové už taky dochází, takže za chvíli už budu mít jen jednoho aktivního.

K tomu řádku - on by už byl splněn, ale tak trochu mi došly krabice :oops:.

Takže tomu dávám ještě tak 3 hry na stonek a na celkové dodělání musím vyrobit tak asi 10 možná víc výrobků.

Recepty už mám koupené oba (MJS jsem měl už dlouho). Takže už mi jde asi jen o piccolu a možná nějaká ta hnojiva anebo bonus bedny

5. henbane

henbane Pisálek fóra

Nesnáším tuto akci ,kdo si to má pamatovat ,hlavně když jsou tři ,,dortíky ,, většinou se netrefím. Takže dlouho pěstovat a vyrábět a výsledek zcela nejistý .

6. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

henbane
    Mohu jen doporučit ve Windows aplikaci Výstřižky.
    Práce s ní je intuitivní -
    1) máš spuštěnou aplikaci Výstřižky, vlevo nahoře vidíš + Nový.
    2) stiskneš ve své hře iniciaci pečení (zobrazí se ti vzor)
    3) v aplikaci Výstřižky stiskneš + Nový
    4) vybereš obdélníkový výstřižek kolem vzoru cupcaků
    5) případně přesuneš zaznamenaný obrázek tak, abys měl(a) přístup ke hře
    6) počkáš na okamžik, kdy máš plnit
    7) začneš plnit podle zaznamenaného vzoru

Doporučuji si to vyzkoušet nejprve bez iniciace minihry - prostě si zkus zaznamenat jakýkoli obdélník, klidně několikrát, abys získal(a) praxi.

Je to opravdu intuitivní...;)

7. evicka435

evicka435 Vážený autor

y-o-n děkuji za podporu,nejspíš dortíky dohraju ale s bídným výsledkem

8. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Naposledy upraveno: 21/6/26
  9. hroudov

hroudov Veterán fóra

nakonec jsem začala používat focení a jde to jedna báseň, chce to rychlou ruku, ale jde to ;)

Naposledy upraveno: 23/6/26
  10. lacrima

lacrima Ikona fóra

Dopečeno ... ;) hotovo.
    Jak jsem už psala v předchozím příspěvku , pěkně po jednom mufínu (maximalně 2) ,
    více nejsem schopná udělat . Pomalé myšlení, pomalé reakce , pomalá ruka a oči po operaci .
    Hold stáří si vybírá svou daň ,:D ale statečně pokračuji dál .
    Přece tam v obchodě nenechám zboží ležet skladem. Musím ho vyzobat dokud je v záruce .:p

Takže jdu na to a koukněte , co se mi podařilo ...xD
    [​IMG] Dneska by to šlo .... :D

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Mě už to nebaví o_O

Screenshot_1.png

12. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Já ještě péct nezačala. Vůbec se mi do toho nechce :eek:

14. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Taky se mi do toho nechtělo, když jsem četla tady ty příspěvky, opravdu to jsou fofry.
    Než jsem vzala tužku do ruky, byly vzory fuč (vždy mi to s tužkou a blokem šlo, vždyť mám přece státnici z těsnopisu).
    Tak jsem dala na rady zkušených a vzala do ruky mobil - paráda - děkuji všem, kdo poradili.
    No, a k tomu ty vedra a včerejší odpolední bouřka (při bouřce vypínám všechny elektrospotřebiče a vytahuji ze zásuvek) - takže pauza.

Ale dnes to s mobilem šlo jedna radost a hlásím hotovo:

https://prnt.sc/rr_3oUpGIxVb

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Řádek do stonku aktivován, zítra dokončím a finito.
    Mrzí mě, že jsem se musel "snížit" a vzít na pomoc techniku a ne hlavu, ale s nastaveným časem se to fakt nedá stihnout. Škoda:p:D

16. evicka435

evicka435 Vážený autor

obdiv velikej všem technicky zdatnejm "aj´tákům co mají splněno dokonce nad plán /přes 665/,myslím že tato hra pro normální hráče o postřehu není.přirovnala bych to k cyklistům bez baterky a cyklistům s baterií,ale doba se vyvíjí,chápu

17. Y_n_O

Tady se asi někdo inspiroval u Kobry11: jejich tempo je vražedné xD
    Jdu si dát odmašťovnu u seriálu a pak zase hrr na ně. Snad mi těch 57 pokusů trošku pomůže, než zase dopěstuju a dochytám.

Naposledy upraveno: 21/6/26
  18. alpenit

alpenit Pisálek fóra

pro RT - podle mě
    ten posyp srdce na zadáni a na skládáni je naprosto nepřesné
    vidím 3 srdíčka a pod nimi rybíz
    a ve výběru vidím pouze 3 srdíčka a pod nimi rybíz není zobrazen
    jinak zadáni a skládání není shodne a ni u vločky ani u kuliček ..nahoře 3 kuličky různých barev ve výběru jenom 2
    proto máme mi hráči takovou chybovost
    žádám o naprostou shodu!

19. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Krásný nový týden všem statečným farmářským bojovníkům :)
    Musím vás pochválit, jak se s tím statečně perete i přes ta vedra, to byl taky nápad, dávat pečící akci v takových vedrech :D Ale jste šikulové, tak ať vám to jde jedna radost až do konce ;)
    Já už mám dopečeno, ufff:)

alpenit
    To už do konce akce asi těžko někdo opraví, ani by to nebylo úplně fér vůči těm, co z nějakého důvodu už to museli splnit ;) ale můžu ti slíbit, že budu reportovat, aby příště bylo skládání mnohem pohodovější ;)

20. Y_n_O

Prozatím dopečeno. Zbylo mi 14 hotových krabic a akční plevel na dalších cca deset. Budu lovit pajdátka, ať můžu trošku vybrat obchod. Prozatím mám jen 640 mincí a to na všechny bedny a podivuhodnosti nestačí. Ještě že recepty mám z dřívějška, jinak bych se uskládala :)