Umění pečení (18.6. 14:00 - 24.6. 22:00) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/6/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Midori_88 - vloudila se chybička. Díky za upozornění

Hezký den

2. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

evoku57
    Není zač, prima hru.

3. Meli8

Meli8 Perspektivní autor

• Nevkládej prosím dva příspěvky pod sebe, je to v rozporu s pravidly fóra, pokud chceš ještě něco dopsat použij u příspěvku možnost upravit. Děkuji Astraia
    Dinoalesi co si mám představit pod názvem VÝSTŘIŠKY?

Naposledy upraveno moderátorem: 18/6/26
    babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  4. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Meli8, je to program v PC podívej se na příspěvek od Skali tady, já používám Výstřižek a skica, ale ve Windows 11 je asi program Výstřižky.

Počty se nám o něco snížily, ale opravovat to nebudu, stejně je to jen odhad, komu to půjde bezchybně, tak bude stačit těch rostlin i padátek o něco míň ;)

5. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Start jsem chytla skoro přesně. Zasela, zalila, pohojila přírodně i chemicky, povrtulkovala. Další sklizeň byla až nyní. Byla jsem na cestách, tak se nedá nic dělat.
    dinoalesi, díky za přehled.
    Na skládání dortů se těším (s výstřižky).

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Základ by byl!
    Včil to ještě poskládat!:wuerg:

7. Farmářka_X

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Tak dneska jen druhý :p

Screenshot_1.png

9. Farmářka_X

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

No, já mám už rozpěstováno :p

11. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Zatím jsem složila 10 krabiček. Oproti minulým akcím je skládání obtížnější, s papírem a tužkou bych nestíhala. Bohužel malování ani výstřižky jsem nezprovoznila:wuerg:, ale mobil to jistí. ;)
    Přeji všem ať se daří!!

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

-Jara05- Souhlas, skládání je z paměti nebo tužkou obtížnější. Poleva a posypka je namatlaná na korpus, špatné rozlišení. Čas běží jako splašený.
    U jednoho to ještě jde, ale u dvou a víc nejde.

13. pezt

Ahoj -Jara05-

Podle mě jsou výstřižky nejrychlejší
    Program najdeš ve svém počítači
    Screenshot_1.png

Po otevření si program a farmu připneš takto

Screenshot_2.png

Když klikneš na spuštění minihry klikneš hned na to + a následně vybereš oblast která se má otevřít, teda ty cupcaky

Bude to vypadat takto

Screenshot_3.png

14. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

S výstřižky to jde opravdu jedna radost ;) Pěstovala jsem jen na hlavní louce, nechtělo se mi bourat obě :p

A můžu vám teď sdělit i přesné počty, páč jsem si počítala odehrané hry - pokud neuděláte žádnou chybu, bude vám stačit 58 her + 1 zdarma, takže je potřeba napěstovat 21.924 ks kytky a nachytat 1.624 padátek ;)
    Ať se vám daří a gratulka hotovsonům :)

15. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

pezt - moc děkuji za názorný návod. Zítra zkusím a uvitím zda si s tím poradím.

Radko, když budu šikovná jako Ty (o čemž po dnešním výkonu pochybuji), tak už mám dokonce přepěstováno. Tak se nechám překvapit jak to dopadne, ale vidím to optimisticky. ;)

Přeji pěkný večer a přeji dobrou noc!!:)

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

pezt
    Stejně musíš čekat.Tak to máš jedno!;)
    Jediný co mně štve,že nemůžu udělat dvě fotky po sobě.Takže to řeším tak,že spustím minihru,zmáčknu prt sc, pak kliknu do malování, následně ctrl v a ještě vteřinu dvě čekám,odehraji minihru,překliknu na fórum a zpět na farmu a jedu to celé znova! Když náhodou zapomenu překliknout na fórum,tak farma prostě vyfotit nejde! Tohleto už trvá docela dlouho a taknějak už sem si nato zvyknul.:cry:

k akci:ze začátku sem to chtěl zabalit,bo mně vůbec nešly polevy!:cry:

Naposledy upraveno: 18/6/26
  17. pezt

kaolín11

Myslíš jako, že dlouho čekám na start ?
    To mě nějak nevadí, jedu pořád bez jakýchkoliv problémů, můžu fotit pořád.
    Máš pravdu polevy jsou vopruz, ani moc nesedí vzor s realitou a ještě to není výrazné.

18. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Gratuluji hotovsům, Děkuji za přehled dinoalesi. Mě se osvědčil mobil, vyfotím a frčí to. Se psaním jsem moc nepochodila. Zatím pěstuji rostlinky. Zítra sednu k velkému monitoru k počítači a půjde to jak po másle. ;):music::)

19. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj,tak som šťastne rozpestoval! 8):D:D

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tohle bude běh na dlouhou trať- Díky starému monitoru a mým zamlženým očím mi připadají všechny dekorace stejné- No nic, tak holt budu pěstovat a skládat do aleluja...