Umění pečení (18.6. 14:00 - 24.6. 22:00) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/6/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Umění pečení ::..

Minimální level: 22
    Obtížnost akce:
    • střední
    • těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

Tak hurá do přípravy cupcaků ...

Naposledy upraveno: 16/6/26
    INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  2. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Nazdárek vespolek, tak tuhle akci mám ráda, rychle, svižně, pohodově :)

Konečně něco pohodového, co důvěrně známe a ještě se virtuálně namlsáme :D

napěstujeme si akční rostlinu:

[​IMG]Dortovou květinu - záleží na šikovnosti hráče, ale počítala bych (hrubým odhadem) +/- 25.000 ks
    bez chybné hry stačí 21.924 ks
    Hlavní louka, Divoká louka
    zraje 5:30

nachytáme si padátka:

[​IMG]Růžové krabice – záleží na šikovnosti hráče, ale počítala bych (hrubým odhadem) +/- 2.000 ks
    bez chybné hry stačí 1.624 ks
    Hlavní louka, Divoká louka
    z rostlin a stromů
    dárek, strom
    [​IMG]Boostery na dort – prodlužují čas minihry
    Divoká louka
    stromy

a vyrobíme mlýnský produkt:

[​IMG]Dortovou krabici spouští minihru
    1 ks = 380x dortová květina, 32x růžová krabice

378x dortová květina, 28x růžová krabice, 3x Třešeň (1ks dostaneme na začátku)

V odměnách mimo jiné dostaneme i
    [​IMG]Pečivový žeton - do Farmářského poháru

Takže vše důležité známe a teď už jen nachystat, co komu vyhovuje:
    - tužku a papír
    - nebo mobil
    - či případně jako já Výstřižky
    a hurá na pečení cupcaků ;)

Ať se všem daří a nic nepřipalte :D

Naposledy upraveno: 18/6/26
  3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Do akce se pustím, ale jen na hlavní farmě asi, řádek nic moc a dekorka též, mohli se RT víc pochlapit ;)aspoň ta dekorka aby dávala % BZ/TBZ a řádek též, jinak není pro co hrát, snad jen pikolky a kupony na pomocníky, no uvidím jak to na hlavní půjde a pro ty pikolky bych si došla i na vedlejšíchF
    Fajn hru a krásný den všem farmaříkům 8)xD a
    dinoalesi předem díky za propočty, takový itinerář ke hře je k nezaplacení. Jsem ráda, žes mne dnes předběhla, aspoň ty výpočty budou hned na prvním místě, jsi šikovnice šikovná, fakt díky

Edit: aby to nebylo úplně od věci, tak v řádku je fajn kupon na kolo, tedy PL

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    Opravdu budou i zde v odměnách hvězdičkové mince ?!? Že bych je raději tedy využil ve farmářském poháru!8)
    A jinak samozřejmě opráším program malování! Malování otevírám v levo a farmu v pravo! je to rychlé a bez nutnosti mobilu,nebo zápisníku!:)

5. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte,

v odmenách budú namiesto Hviezdičkových - Čerešňové mince, FAQ bude upravené.

6. evoku57

Kaolíne, díky, nemohla jsem si vzpomenout, jak se ten pomocník jmenuje a ono to je jen Malování ;) kdo by to byl řekl, díky moc

7. velik52

velik52 Vycházející hvězda fóra

Do akce se pustím ráda,děkuji moc za výpočty dinoalesi je to krásné,přeji všem at se vám akce podaří :):):)

8. Meli8

Meli8 Perspektivní autor

prosím co je to program Malování?????

9. KatDeLuna21

KatDeLuna21 Pisálek fóra

Ahojte,
    do akcie samozrejme idem. Mojim cieľom je získať recept na mrkvovo-jablkovú zmes.
    Ďakujem za fantastický prehľad ako vždy Dinoalesi.
    Nech sa vám všetkým darí.

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Meli8
    (notebok) V levém dolním rohu na noteboku klikni na [​IMG] počítač to má myslím stejně.
    pote si najdeš v seznamu programů malování[​IMG] Doporučuji pak připnout na start,ať to nemusíš hledat. Máš jej pak dole [​IMG]
    A nyní již můžeš otevřít program malování a v pravém horním rohu kliknout na čtvereček[​IMG] Tím si to celé zmenšíš a upravíš si pak na bocích velikost jakou potřebuješ.Z farmou pak uděláš to samé.
    Ve finále to vypadá asi takhle: blob:https://i.imgur.com/JoWLUPA.png (v levo malování , v pravo farma)
    O obrázcích máme něco ve FAQ:
    Podrobnější návody na práci s obrázky:

Naposledy upraveno: 17/6/26
  11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

12. rosnička007

rosnička007 Mistr fóra

Ahoj.Do akce se taky pustím.Skládání moc ale nemusím...

13. Meli8

Meli8 Perspektivní autor

moc děkuji za perfektní vysvětlení MALOVANI

14. Andulina100

Andulina100 Pisálek fóra

V čem mi to malování pomůže???? Nějak to nechápu......

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Andulina100 - ahoj, vložíš si tam screen dortíků, které máš poskládat a podle této předlohy požadované dorty snadno vyrobíš :)

PS: já používám "výstřižky"

16. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Opět proběhly nějaké změny v akci. Ve FAQ již aktualizováno.
    Změna počtu plodiny a padátek v mlýnském produktu, Přidána odměna do Dortového obchodu

Hezký den

17. evoku57

Bonus ke sklizni je na vše, nejen na chlévy a výrobny, platí i na dekorace ;) myslím ten bonus z dekorace ve hře? Tak to by teda byla dekorka dobrá
    xD

A ty rostliny a padátka šly nahoru? nebo dolů a to samé mince, cena šla nahoru nebo dolů?o_O

18. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evoku57
    V mlýnském produktu se počet rostlin i padátek o malinko snížil, mince se jen změnily z hvězdičkových na třešňové.

19. Midori_88

Midori_88 Rádoby autor

No, já uvidím, jak to půjde. Ale nejdřív to asi zkusím klasicky zpaměti, ať trochu pocvičím mozkové buňky. :p
    Recepty vypadají zajímavě, myslím, že mám jen ten na MJS, tak snad mi vyjdou mince alespoň na jeden z těch zbývajících. :inlove: Jen mě trochu zaráží, že ten nově přidaný půjde údajně pořídit dvakrát. Nevloudila se tam chybička?

20. evoku57

Díky moc Astraia ;)

babina51, INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.