Studie v sýrové (26.2. - 11.3.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jaxja57

jaxja57 Rádoby autor

nejde mi přihlásit se do hry, tak nevím, zda je problém jen u mne nebo máte i někdo jiný tento problém?

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  2. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

jaxja57
    Zkusil jsem to v Edge i v klientu - vše funguje bez závad.
    Napadlo mě ještě - nemáš někde spuštěný klient (nejsi někde přihlášený/á)? Ono to totiž někdy chce spustit klient opětovně kvůli aktualizacím (včera se mi to stalo cca 3x).
    Zkus tedy opravdu zkontrolovat, jestli nejsi někde přihlášený/á, a pak se zkus přihlásit.

3. jaxja57

jaxja57 Rádoby autor

to je pro mne složité, asi si s tím neporadím :-(, ale přesto díky

4. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

jaxja57
    Co je na tom složitého?
    Zkontroluj, zdali někde nejsi přihlášený v klientu, a pokud ne, pak teprve spusť klient a přihlas se.
    A když to nepůjde v klientu, máme tu i Edge či Chrome (případně jiné internetové prohlížeče, netuším, který používáš).

5. zelenamys

zelenamys Perspektivní autor

Velká honička je moje oblíbená akce a vždycky se na ní těším, hledání mě moc baví.:inlove: Takže se budu snažit co nejdřív napěstovat, abych mohla co nejvíc hrát. Včera padlo 3x +1, dneska nic, zásoby superhnojiva nejsou nekonečné, ale aktivovala jsem bonusy rostlinných a celkových výnosů a 2 Jacky a zkusím s tím dneska co nejvíc pohnout. :) Negativní názor na akci nesdílim, minulá akce mi přišla moc komplikovaná, tady jde jen o to napěstovat, napadat, dodat a pak vyzvedávat odměny. Chápu, že těm, kteří jsou zvyklí akci dokončit v den začátku, to může přijít zdlouhavé, ale mezi tyto hráče nepatřím. Naopak mi přijde zajímavé, že akci nejde dokončit hned a že počet her je vlastně omezený, takže nebudou tak obrovské rozdíly mezi hráči. ;) To mi přijde fajn, mám vždycky trochu depresi, když horko těžko napěstuju třeba na 90 her a pak tu vidím, jak jich někdo odehraje 300. :D

6. jaxja57

jaxja57 Rádoby autor

Kytka2001 - hraji ve Firefoxu, zkoušela jsem to i v Chromu a v Edge to taky nešlo. Nevím, jak a kde mám zjistit, zda jsem přihlášená v klientu, už nejsem nejmladší a toto vše, co se týče PC, je pro mne španělská vesnice. Je mi to líto, protože farmeramu hraju už dlouho a teď asi budu muset skončit.

babina51, INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  7. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

jaxja57 co to konkrétně znamená, že se nemůžeš přihlásit? Vůbec se ti nenačítá přihlašovací stránka, kde vyplňuješ přezdívku a heslo? Nebo se přihlásíš do hry a následně se ti nenačítá hra? Pokud ses zkoušela přihlásit na více herních účtech, byl problém na všech z nich?

8. hroudov

hroudov Veterán fóra

no akci zkusím, teprve rozpěstovávám, a co stihnu to stihnu, nebudu se honit, neb mé zásoby jsou na nule, je to tím, že akce je jedna za druhou, takže jdu do toho a uvidím :p

9. polacka

polacka Baron fóra

Dob - jaxja57 já jsem se nemohla přihlásit včera, trvalo to krátkou dobu a pak to šlo. Dnes nemám problém. Takže asi nějaké problémy na trase.

10. .liska-eliska

.liska-eliska Aktivní autor

Chtěla jsem pořádně rozjet pěstování až dnes, ale včera dalo kolo postupně 4x +1 na pole, a tak jsem se nakonec večer přistihla s 2x 100% ve slotu, 2 Jackové aktivovaní a SH na poli, což dělám opravdu mimořádně.

Na noc jsem dala nějaké tajemničky z minulých akcí na plochu a radost, můj první dudek a hned 3x :) Plus ještě jeden sklípkan.
    Jsem ráda, že tímto pravou část odměn a čas při vyhledávání předmětů nemusím vůbec řešit, dudek už si poletuje.

Po snížení dodávek je to hned veselejší, už jen jedno bonusové políčko (pásky ze zviřátek) a je klid.
    Přeji všem krásný slunečný víkend :)

11. jaxja57

jaxja57 Rádoby autor

Kytka2001 - hra se načítá hrozně pomalu, načte se na 55%, a za dlouho se načte celá, ale neotevře se mi herní pole, nýbrž úplně zamrzne a zůstane mi jen obrázek s ohradou.

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

jaxja57: Přesně takové problémy jsem měl minulou akci když začala. Nechal jsem to nějakou hodinu uležet a potom farma načítala normálně.
    Psal jsem to i v diskuzi Drobné poklady na str.4.

13. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Hráčka tu o pár příspěvků výše psala, že měla podobný problém včera a po nějaké době už jí vše opět fungovalo. V tuto chvíli nemám informaci, že by se podobné problémy aktuálně týkaly většího množství hráčů. Pokud bys chtěla, můžeš si zkusit stáhnout samostatného klienta viz návod ve FAQ, ve kterém by se hra mohla načítat o něco lépe. Ale nejsem si jistý, že zrovna v tomto případě to pomůže. Každopádně nám určitě dej vědět, pokud by se třeba ani odpoledne situace nijak výrazně nezlepšila. ;)

14. 7koljan4

7koljan4 Rádoby autor

Tak druhý den hry a mám 39 filmových pásků z potřebných 50 - zásadně nepřekopávám pole, ale stromů a nekolik chlívků na herních polích mám. tímhle tempem se k první minihře dostanu zítra...

15. evinana

evinana Baron fóra

Kancelář hotová včera večer, dílna dokončena dnes ráno. Tak už jen sbírat a hledat, ale u toho hledání je mi jedno kam dojdu. Na to krácení je moc padátek, krátit časy nebudu. Nebo takto ,na co budou to umelu, ale cíleně padátka honit nebudu. Ať se vám daří ;)

16. jaxja57

jaxja57 Rádoby autor

Dob - já mám klienta staženého a hraji v něm, počkám do odpoledne a zkusím znovu. Je mi líto, že nemůžu hrát :-(

17. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

Dobrý den, všem, prosím o pomoc jedu podle Dinoalesi podle 1 obrázku, a neumím otevřít dveře do dílny, šperhák mám i políčko 31, prosím?
    Moc děkuji Farmářko-X, jsi zlatá

Naposledy upraveno: 27/2/26
    babina51, dinoalesi a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  18. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

bodlinkaMici - vpravo si překlikneš na dílnu

upload_2026-2-27_11-18-23.png

a pak začneš na poli 46

upload_2026-2-27_11-19-46.png

Hezký den

19. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

cvrčička - není to novinka od začátku pole 2x2 v základu dávají 5 ks. Zkus přidat MJS a budeš mít 7

Hezký den

20. jaxja57

jaxja57 Rádoby autor

Dob - hra se mi stále neotvírá, mám smůlu, protože si nevím rady. Potřebovala bych k sobě někoho znalého, aby mi s tím pomohl. Nedá se nic dělat. Všem ostatním přeji hezkou hru.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.