Studie v sýrové (26.2. - 11.3.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak pro mě změny k ničemu.Tuhle motanici stejně hrát nebudu.Nadšení se jaksi vytratilo.Ale kdo chce hrát,pro toho je to dobře.

2. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Ahojky Eli, co myslíš, já je samo taky zkusila, jen čistě obyčejné v základu a z 34 + 30 JC vypadlo 17 pásek, takže za mě supr, když s valentýnským květináčem jsou za hoďku zralé ;)

kaolín11

Vyšetřovací spisy, dělat asi ani nebudu, padátka se u nich nezměnila a ta kvanta na ně jsou dost šílená, takže jedu bez nich.
    Ale nejsem si jistá, jestli si neměl na mysli karty.... ty tedy nejspíš budu sbírat a vyberu si ty snazší scény na odehrání ;)

Naposledy upraveno: 26/2/26
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já jsem začal šmejdit v kanceláři, dostanu se k bonusovým dlaždicím.
    Učit se lokace nebudu, nasyslím karty, pak budu hrát, je to jednodušší když se točí stejné scény.
    Jaká motanice? Pěstujte, sbírejte....
    Zajímavé blokovat hru a jak se o tom RT dozví? Evoku to myslí dobře, ale to je téměř každou akci, že hrát nebude atd., pak napíše, že má 5 nebo kolik vedlejších farem a splněno (ne vždy). A není sama.
    Edit: No vida, slepičkářky, to mohly počty zůstat, ne?;)
    Edit: MilcaC: pravdu máš, spletl jsem se, opravím.
    kaolin11 A já jsem se toho chytl a hned jsem dostal ceres :D. Dobře mi tak.

4. MilcaC

MilcaC Perspektivní autor

Pitrýsek47 : vyšetřovací spisy slouží ke zkrácení bonusových polí. Ke spuštění miniher bude potřeba Karta zvířecích stop ... pokud se nepletu

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sem to blbě napsal,myslel jsem karty!:cry:

6. goro19

goro19 Vycházející hvězda fóra

Zpětná vazba aspoň někdy přece jenom funguje, takže RT se asi dozví. Tyhle úpravy mě ani tak nenavnadily. Děkuji.

7. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

kaolín11

Stane se, když tak nad tím dumám, ve FAQ jsou scény tentokrát napsány zřejmě přesně jak jdou za sebou, alespoň podle toho, co tam vidím dnes.... nejspíš si počkám na kombinaci Protěžový trh, Kemp (sice chybí popisky, ale pamatuji si, že byl velmi jednoduchý) a Kavárnu na chodníku. Při dvou týdenní akci se nám to stihne protočit víckrát, takže když už budu mít nacvičeno, tak si zase počkám na tyto scény ;)

8. schummi1

schummi1 Rádoby autor

me nejdou zasadit akční plodiny.kytka se porad toci a nic.10x restart nepomoh

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  9. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Nechtělo se mi, nechtělo, ale KFC zvítězilo a teď jen vybírat políčka a někdy to příležitostně dohledat
    upload_2026-2-26_16-20-40.png

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Asi tak!
    [​IMG] :wuerg:

11. MilcaC

MilcaC Perspektivní autor

Pitrýsek47: Promiň, vícekrát nic neřeknu ...

babina51, INČUČUNA1959 a hanynkach tohle ocenili.
  12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zpětná vazba sice funguje, ale statistika kolik farem nehraje nebo bojkotuje, asi ne.
    MilcaC: To klidně říkej, je to dobře, že si všímáš. Já nemám opisovat a ty se za co omlouvat. Beru to s nadhledem, je tam smajlík.

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som si zobral voľno.Tak že akciu nerobím.Sadím si čo potrebujem a tým to zhaslo;);).

14. farmář-Šimon

farmář-Šimon Pilný autor

Ve FAQ píší, že dostaneme jeden šperhák, nemám... Jak jste na tom vy?

Aha, asi byl třeba na první pole, teď m to došlo. Díky Dob ;)

15. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

farmář-Šimon to bude tím, že jsi jej již použil. ;)

16. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..miesto činu prehľadané, už sa tam len vracať pre odtlačky a mince

Nech sa vám darí;)

17. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Tak díky dnešnímu štědrému kolu, díky snížení počtu padátek, a díky tomu, že padaly i z kurníku, můžu hlásit první část zdolána, teda až na šperhák, ne že bych na něj neměla, ale už z principu.... za to ty křídy prostě nedám, no nedám, stejnak se nikde nechystám vloupávat :pxD Nejedu na efekt, ale ekonomicky :wuerg:xD
    Hodně štěstí všem :)

18. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

zdravím, tak jsem si řekla, že skusím chovat žluté myši. Vypadlo celkem 44 pásek s 10 JC.. To znamená z každého chovu. Chov žlutých myší s květináčem ve zlatém slotu je 4,12 hodin. Do zítra to budu mít sfouknuté a ušetřím postřikovací umění. Přeji všem farmářům, kdo se rozhodli akci dělat co nejvíce padátek.

19. stěby

stěby Polobůh fóra

Končím takto, zítra poškádlím s večerem zvěř a akce pro mě víceméně skončí. Pak už jenom občas vybrat něco z bonusových polí:
    Odehráno 6 honičkových hledaček, bez stresu ze zisku bodů napravo :D.

20. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tímto považuji akci za zdárně zahájenou :)
    upload_2026-2-26_23-1-25.png

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.