ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

pezt, dobre, môže byť, tešíme sa, budeme čakať;)

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Nebojte, všechno bude ;)

3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

;);)

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už by RT mohli konečně dát do dárků dekoraci 1x2, která se hodí do stonku:), prosím modiky, aby to zaurgovali, už nějak dochází a draho kupovat nebudu, ale nakonec mi možná nic jiného nezbude

dinoalesi a vilm4 tohle ocenili.
  5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

evoku57 Vsak bude desivka a stejne na hrbitove nemas co delat, protoze ze stodoly ti zasoby tecou vratama, tak skoc k Jackovi a nakup si Mumifikovane medvedy. Ja jich minule koupila ranec a uz jsou zase fuc, takze budu tentokrat opet pokracovat v tvorbe jejich zasob ;)

6. evoku57

Matlafousko, ty jsi zlatá, to je dobrý nápad, děkuji ;) za typ

Edit: tak plno dekorek 2x1 vyzvednuto u Jacka v obchodě, brala jsem to vždy po 5 kouscích:music::p

Naposledy upraveno: 22/12/20
    vilm4, DANKA722 a matlafous123 tohle ocenili.
  7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No ale že dnes je tu živo!!? (oproti včerajšku) 8)

Edit: Modíci,prajem pevné nervy!

8. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím a hledím do dáli a prosím o pomoc, neměl by někdo Granátové jablko na mém trhu AV na slušnu cenu,potřeboval bych tak 1500 kusu, na trhu to je po 4 kusech a ni to nedá :mad: a strom je jen za floreny,no to jsou ukoli na otevření ploch to je hruza :mad:

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

@smoulinek123 Mám asi 5000 ks tak ti 1500 prodám napiš mi na farmu :)

10. dido

dido Zelenáč fóra

• Prosím nepiš dva příspěvky pod sebe, jedná se o multipost, pokud chceš něco doplnit použij Upravit a dopiš text - Dave Lister
    ahojte rad by som sa opytal ze kde najdem podla levelov co ziskam a tak ak je nieco take dakujem pekne

ahoj mam otazku kde najdem urovne levelov a co v dalsich ziskam dakujem za odpoved na zelenom imepriu to viem najst na fore ale tu nie

***Příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 22/12/20
  11. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

dido
    Jdi do FAQ - Hra a fórum (SK) - Prehľad FAQ - ve 4. příspěvku jsou zhruba uprostřed
    tady

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. dido

dido Zelenáč fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Dotyčného oslov a napiš zprávu - Dave Lister
    .helm.

dakujem pekne a vies mi dat nejake rady ako toto dobre hrat co sa viac oplati pestovat a tak a toto ma max 300 levelov farma????

***Odstraněna citace***

Naposledy upraveno moderátorem: 22/12/20
  13. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dido, nejdříve se s hrou seznam. Zkus si třeba splnit nějaké úkoly v Družstvu. Pak postupně až budeš vědět co a jak, můžeš zkusit plnit různé >>akce<<. Do 300 levelu je opravdu daleká cesta a zatím není třeba řešit. ;)

Také se porozhlédni po fóru je tady spousta užitečných rad a vláken a mrkni také na pravidla ZDE (klikni).

Máme taky krásně zpracované FAQ kde zjistíš spoustu užitečných věcí.

Ať vás síla provází na všech cestách

Apachie1, vilm4 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  14. polacka

polacka Vévoda fóra

Opět se nedá přihlásit do hry tak hezkou hru všem.

vilm4, modro.ocko22 a evainfo tohle ocenili.
  15. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

dido
    Už je to 8 let, co jsem začínala, tak už ani nevím, co poradit jako strategiii do začátku.
    Co si pamatuju, tak já jsem se snažila, co nejrychleji postupovat v levelech, abych měla plodiny na plnění úkolů v družstvu a hlavně do akcí.
    Spoustu informací jde dobře najít tady na fóru, stačí chvilku hledat nebo zkusit vyhledávací řádek.

vilm4, smoulinek123 a evainfo tohle ocenili.
  16. evoku57

dido Jsem už v důchodu, tak do toho 300 lvl se asi nedožiji, přibývají BZ geometrickou řadou a je to čím dál tím těžší ;)
    i tak hezkou hru, ať ti to přibývá rychle, hlavně čti na fóru a pak to zvládneš. Zjisti si také na trhu, na čem se dá vydělat, většinou jsou to nižší rostliny, které rychle přibývají hl. s Mrkvo-jablečnou směsí - MJS. Pak ti to půjde rychleji, bo budeš moci zase plno věcí nakupovat
    :music::p

17. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

tenista99 až se dostanu do hry tak písnu, nějak to zase blbne a nemužu se vubec dostat nikam :mad:

vilm4 a tenista99 tohle ocenili.
  18. ejitka

ejitka Perspektivní autor

tak o nejsi sám, zase se to zaseklo a nic nejde

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Nevíte někdo,kolik nafty spotřebuje nastartovaný kombajn ? Já jen,že mi běží naprázdno :D

20. satelit

satelit Hvězda fóra

Jedna farma mě v Google Chrome funguje ale s tímto účtem se nemohu přihlásit nikde a v ničem. Ani FF ani GCH ani Edge.

Dělá v RT ještě někdo nebo už mají dovolenou?

A v FF jsou vidět obrázky z Pictu.cz ale v GCH ne,viz můj podpis.

Peču na to tak zase zítra.

vilm4 a DANKA722 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.