ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Před chvílí jsem dostala Futuristickou vesmírnou jídelnu. Jsem překvapená, protože se dala získat v akci Mimozemské Hadí oči a tuto dekoraci mám umístěnou v řádku.
    :)
    Moc děkuji za odpověď!

Naposledy upraveno: 9/1/25
    modro.ocko22 a Lisbet304 tohle ocenili.
  2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Jara05- právě běží script, který účtuje dekorace, které byly umístěny ve Strašidelném domě, a nemají tam být, podle možnosti umístění.

Přeji hezký den

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  3. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

Padol už niekomu obr stromek z tej bedne s farmárskymi zásobami XI? U mňa zatiaľ žiadne šťastie iba blbosti z toho padajú. skúšal som odklikávať po 1ks a aj po 5ks. Nič. Najlepšie čo som dostal bolo 20xSH -_-

4. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

5. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj tronaldo55 ... také jsem už měla to štěstí a strom mi vypadnul ;)

6. pecko1234

pecko1234 Pisálek fóra

Ahojte nejde my farma na mobile mam samsung a21s hram cez chrome este pred vianocami to slapalo a teraz nacita 100% a zamrzne prehliadac som vycistil

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pecko1234

Můžeš vyzkoušet prohlížeč Edge, mě tam farma fungovala normálně na telefonu.
    Nyní ovšem používám aplikaci Farmerama Mobile, kterou stáhneš v Obchodu play, sice to je zatím jakoby beta, ale funguje tam téměř vše, včetně akcí ;)

8. dingičko

dingičko Vážený autor

Ahojte,
    všimla som si niečo veľmi roztomilé -
    v Meste pred farmárskou halu stojí na snehu sova a kŕmi vtáčiky:inlove:

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dingičko - ahoj, ano, pokud máš nastavený zimní motiv, pak máš na náměstí sovičku s ptáčky. Je to hezké :)

10. pezt

Ahoj Y_n_O

Pokud chceš uložit obrázek z tohoto úložiště na fórum musíš kliknout na nahraný obrázek pravým myšítkem a kopírovat odkaz

Screenshot_1.png

Ten zkopírovaný odkaz sem potom vložíš klasicky jako vkládáš obrázek

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Díky, snad to zítra pochopím, dnes už jsem vyřízená jak naléhavá žádost na byt :)

12. lacrima

lacrima Titán fóra

Já se asi zblázním [​IMG] právě před chvilkou jsem málem omdlela [​IMG]
    Tohle na mě vyskočilo při otevření jedné, jediné bedny s tajemnými sazeničkami .

Vidíte to samé , co vidím já a nebo mám halucinace ?

[​IMG] Takové překvapení jsem opravdu nečekala ;)Nádherná tajemná sazenička.
    Aneb " když se štěstí unaví .... " a dál to znáte :D

13. evinana

evinana Komisař fóra

lacrima to máš tedy krásné překvapení, to se opravdu jen tak nestává. Přeji ti to a rozumně investuj;)

14. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

mal som rovnake pocity keď mi naraz padlo 4xBonus rostlinných výnosu

15. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

mne vypadla +300% a bosorke strom na ponozky :music:

16. lacrima

lacrima Titán fóra

Děkuji evinana za přání a také za radu , aby jsem dobře investovala , ale určitě znáš, že se říká : "lehce nabyl, lehce pozbyl ";)
    Tak, jak jsem v příspěvku napsala , že " když se štěstí unaví sedne i na ...."
    Tak u mě to platí dohromady a to asi takhle : " sedne i na .... , který lehce nabyl a lehce pozbyl "
    Sice jsem získala 50,-Fl , ale hned následně jsem se uklikla a pustila na arašídy zelené kapičky .[​IMG]

17. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

lacrima - gratuluju k tolika krásným florenům, a zároveň upřímnou soustrast ze zelenými kapičkami :D

Myslím, že ty floreny jsou náhrada za ty utracené při stájbole. Systém si řekl, že při získávání komodraka jsi byla štědrá, tak že ti to teď oplatí. No a ty zelené kapičky nebudu více komentovat, ale pěkně taktně je přejdu. :p

18. evinana

evinana Komisař fóra

lacrima promiň, ale musím se xD ale věř že takový kopanec jsi neudělala sama, mě se to jednou (sice už dávno) povedlo na mrkevxD. A to ještě nebyl obr strom, myslím že by jsi mě v tu chvíli nechtěla slyšet. Měla by na farmě pro tyto případy být volba "krok zpět"xD to by se mi líbilo

19. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Dekorácie z nadchádzajúcej akcie budú asi žiadané pri OaD. :)

Pre porovnanie:

[​IMG] verzus [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

-Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  20. pezt

Peto121

Nic nevidím, nicméně půjde o upgradované dekorace, a ty vesměs posílat nejdou, takže z to nebude nic ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.