ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jj, papír a tužka, nebo si udělat tabulku v excelu třeba.... ;)

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dumám,jestli už není na čase něco změnit u mazlíků!:wuerg:

[​IMG][​IMG]
    V pralese už začíná bejt také těsno.Pak už je nařadě jenom plantáž a po zaplnění,už to nebude kam dávat!o_O

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

:) hmm chválím kaolín, jak máš mazlíky pěkně srovnané, já mám na plochách chaos, mišmaš :D taky jsou v liště, není místo.

4. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Děkuju, kaolíne, za inspiraci :music: už nějakou chvíli přemýšlím o překopání ploch, kde mám dekorace... třeba mě to "nakopne".

5. lacrima

lacrima Titán fóra

Pitrýsku
    Mišmaš ? :D Co mišmaš ... já mám doslova galimatyáš . Kupodivu si pamatuji
    kde co leží.

Teda kaolíne , máš můj obdiv [​IMG] Klobouk dolů

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

lacrima: :D vůbec nevím kde co mám, kombajn to vezme šmahem;)

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Ospravedlňujem sa svojim susedom,nebol som na farme 4 dni a predtým to tiež nebol ideál,takže som neposielal darčeky. ;)

Naposledy upraveno: 1/9/24
  8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

No jo a je to tady, již minulý týden se podařilo

Screenshot_1.png

Další cíl splněn ;)

9. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

10. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

11. ChciFarmarit

ChciFarmarit Rádoby autor

pezt: až teď? U tebe by to člověk předpokládal dávno :)

12. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

5 postřikovačů ,,,co udělat aby se to vyplatilo pustit ,kolik krmiva,jaké bonusy pustit atd,,,,děkuji

13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ChciFarmarit

Když mám na 97% ploch dekorace, tak se těžko pěstují dlouhodobky, splněno nákupem a pěstováním v mezidobí od splnění akce a znovu vrácením dekorací při ranní sklizni ;)

14. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

jednoduché:

daj tam všetko čo máš. Krmiva min. 1000ks. Najlepšie 5xzverinec II, aktivuj si všetky dekorky "pěstitel" ,neonky a bohato ti to stačí raz za rok. Najideálnejšia doba je dožínky kde je často aj recyklomat. tak si splníš 3 ciele zároveň: desaťtisíce zvierat, tisíce farmárských mincí + dobré miesto v dožínkách.

15. kaolín11

smoulinek123
    Pokud máš 5 postřikovačů je potřeba mít k tomu ještě i hafo pěstitelů,do diamantu dát 100,200,nebo 300%,do zlata 100% na zvěř. Aktivovat i řádky na zvěř,případně dekorace.Můžeš také zkusit kolo štěstí! A hlavně mít spousty krmení.Naposledy sem to jel v pondělí a myslel sem že se z toho potentuju.Trocha sem navyšoval počty na Dožínky a zvířata z TS!
    Tak ať se daří!;)

16. lacrima

lacrima Titán fóra

[​IMG] kaolín11,
    tak to je doslova bomba ... úplně jsem z toho omdlela .
    Akorát nevím, jestli to bylo z toho počtu zvěře, co tady u tebe vidím a nebo z toho vedra, co teď panuje.

V každém případě klobouk dolů a [​IMG] To se jen tak nevidí.

17. kaolín11

Jsou tady mnohem lepší borci!Záleží,jak rychle se ti daří mlít krmivo a hlavně co ti přinese bedna piccolo.Poslední dobou se mi zdá,že pěstitel odcestoval někam na dovolenou!:cry:

18. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

kaolín11 prý trochu,dit to je regiment zvěře,,kolik teda by měla dát jedna stáj abych si to zapal,,řédky na zvěř to ani nevím jestli mám,,tak nejmíň krmiva mám 3000.

sovicka64, -Jara05- a kutilka70 tohle ocenili.
  19. kaolín11

To záleží co máš k dispozici! Třeba já sem měl i přes 30 ks z jedné stáje! Přece musíš vědět,kolik máš pěstitelů,bonusů.řádků.dekorací....

20. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Letos teda asi Dožínky budou pěknej masakr :wuerg: No uvidíme jestli se zapojím, nebo se o to můžu alespoň pokusit :music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.