ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

kolo štěstí
    Kdo má přebytek zelenejch lupenů,může zkusit vytočit meruňku XXL.Zřejmě se jim tam ocitla nedopatřením,tak je potřeba využít situace než to zase "opraví"! Tak jako kdysi odstranili všechny růžovky!:cry:
    Už sem jich od rána vytočil 7 kusů!:)

2. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak jsem došla k závěru,že nemám štěstí ,bohužel ani nic jiného.Z toho vyplívá,že stáje,sazenice nemá u mě žádnou šanci.>:(:cry::cry:

-Jara05- tohle ocenil(a).
  3. 14087

14087 Hvězda fóra

Ještě 70 RM [​IMG] ale už je nemám z čeho vyždímat, a akce je taky u mě na farmě k p r d u ..
    Budu doufat, že za 11 dní ještě vypadají z beden.. Nemám SK, nemám PL, Fl jsem taky utratila dost..

4. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Co za ty mince pořád kupujete?
    upload_2024-7-20_19-20-13.png
    A to mám koupeno vše, co bych tak mohl potřebovat...

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

hmmm......

Screenshot_3.png

Nemůže mě nic překvapit ;)

6. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

hmm, mňa tiež nie[​IMG] 8)

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

No dobře, zas tak dobře na tom nejsem :p

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

pezt - řekla bych že jsi oproti Dance farmářská socka :p Ale raději svoje "konto" ukazovat nebudu xD

9. 14087

14087 Hvězda fóra

Teda lidi co mi to děláte?? :cry: Já potřebuji tu poslední dekorku jen :oops:
    Našvindlujte mi jich pár, když je na nic nevyužijete :D

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já se taky "pochlubím." xD 1.987 kulaťáků. Kupuju na začátku měsice hnojiva, SK a občas nějakou věc ze speciální nabídky, jinak ty mince nepotřebuju. Okamžitě a střelhbitě bych Ti je, 14087, poslala, kdyby to šlo :)

11. kocieva

kocieva Veterán fóra

14087, a co šlechtit?, padají z tulidomku. Ještě dnes do 22.00 hodin.

12. 14087

14087 Hvězda fóra

kocieva vyplenila jsem zásoby SK, Fl, a dělám vše možné, abych získala RM :D
    Ale už jen 9 ks [​IMG] :D a získám poslední dekorku :D snad to napadá zítra z beden jako každý den :D a od teď budu škudlit na další, ještě mám jeden řádek bez dekorace ze sezony a jestli se objeví někdy, musím jí získat , ale už lehce haha

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

A není nejlepší na mince ,semtam si zarecyklovat?!?

14. 14087

14087 Hvězda fóra

Recyklovala jsem :D vždyť píšu, že dělám všechno možný :D
    EDIT: Sláva, koukla jsem do nebe, vypadlo pár beden a voala :D

Mám všechny 3 dekorace jupíí. Už ani nevím za jak dlouho mi trvalo najít 3600 RM a už dám pokoj s nimi :D

Naposledy upraveno: 21/7/24
  15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Nic nenavnadí hráče víc,než když v odměnách za tisíce kytek získá i tajemnou odměnu. Odtajněno 7 chlívků horké novinky Sillbersee. Ty zbylé 2 želvy po stranách jsem odstranila, protože kazily kompozici.xD
    [​IMG] [​IMG]

16. Y_n_O

Taky jsem dostala samé bobry. Proto konečně zítra pojedu do OBI pro tekutý zatemňovač oken, abych celé dopoledne nemžourala na monitor, kam mi vesele svítí Oskar. To bylo prostě znamení, chystala jsem se na ten nákup od jara, než mi sem to svítíčko začne slunit. 8)

17. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Co to je "tekutý zatemňovač oken" (v OBI)?:music:
    Dal jsem to do vyhledávače a nenašel jsem ni relevantního - a protože OBI máme nedaleko, rád bych se poučil (jakkoli v našem RD z části postaveném již v roce 1912 máme spíše opačný problém - málo světla).

-Jara05- tohle ocenil(a).
  18. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

GordonSargent, Y_n_O
    Asi bobří farma o_O To abych raději nic neodtajňovala. Co kdyby se to dostalo i na mou farmu xD
    [​IMG] Bobrů zatím tolik, ale to určitě není konečné číslo :wuerg:

19. lacrima

lacrima Titán fóra

Já si myslím, že se může jednat o Tónovací sprej , který se používá např. na zatmavení plastů vnitřního osvětlení
    vozu nebo na zadní světla vozu apod.
    Je vhodný na plasty, sklo i čiré plasty . Je průhledný a snadno odstranitelný.

20. Y_n_O

Jj, lacrima má pravdu, já jsem jen od kolegyně v práci věděla, že to koupím v tom bobroobchodě a že je to sprej. Ale stejně ho nemám, nebyl skladem. Takže mám nadále přes okno ručník, protože žaluzie mají dírky a škvírky a to se nedá moc dobře na monitor dívat, když svítíčko sluní napřímo.

Naposledy upraveno: 31/7/24
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.