ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, IT již o problému ví a pracují na tom.
    Hezký den

Edit: Hra už je dostupná :)

Naposledy upraveno: 7/10/23
  2. polacka

polacka Vévoda fóra

Co s farmou. Byl mi zablokován účet a přístup na fórum pro porušení pravidel do 15/10 2023. Hraji od roku 2010 a tohle už je vrchol.
    Zřejmě se zase něco děje, protože mi účet byl odblokován. Ach jo.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj polacka

S farmou nic není, pouze porušuješ pravidla fóra.
    Účet ti zablokován nebyl, pouze přístup na fórum, a jelikož je na našem fóru zakázáno vystupovat s více identitami, tak proto tato situace nastala.
    Takže nepoužívej pro psaní na fórum více účtu a nebude ti zablokován přístup.

4. polacka

polacka Vévoda fóra

Bohužel více účtů nemám a na fóru s nimi nevystupuji. Zřejmě nějaká chybka, protože účet mi byl odblokován. Jak jsi si mohla všimnout, není 15/10 2023 a jsem na fóru. Vážím si Vaší práce, ale nestřílejte od boku. Hezkou hru.

Bokonon a -Jara05- tohle ocenili.
  5. pezt

polacka

Tady nikdo od boku nestřílí, a já vím svoje. Ty asi potom nevíš z kterého účtu jsi aktuálně přihlášena.
    Nemá to cenu tady řešit.

6. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Ahojte farmářky a farmáři.... A máme tu opět konec další sezóny, nezapomeňte proměnit žetony:)

A taky by to chtělo pomalu ubytovat Vráťu na plochu ;)

7. polacka

polacka Vévoda fóra

Já vím dobře, z jakého účtu jsem přihlášena. Řeším to s podporou.

Bokonon tohle ocenil(a).
  8. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, dořeš si svůj problém s herní podporou hry, od toho tu podpora je. Žádný trest tvému hernímu účtu polacka nebyl udělen a žádný trest hernímu polacka nebyl ani odebrán v měsíci říjen 2023! Tresty se nedají odebírat jen tak, už tam zůstanou totiž trvale zápisy a to neodebere ani ICM, což je nejvyšší šarže. On odebere trest, ale zápis by tam zůstal trvale. Nic takového se na tvém profilu nenachází.
    Pouze sdílením cookies se zablokovaným hráčem lze docílit toho, aby se trest v prohlížeči přenesl na všechny další herní účty na IP adrese, které se zablokovaným sdílí jedno herní zařízení.
    Jelikož si myslím, že teď je vše jasně uvedeno, netřeba nad tím dál vést debatu.
    Příjemnou hru všem
    danda-vnovis

Bokonon, Pitrýsek47 a -Jara05- tohle ocenili.
  9. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Len aby sa nezabudlo,dnes je akcia na to staré,zhnité koleso. ;)

Naposledy upraveno: 10/10/23
  10. libakos

libakos Polobůh fóra

No asi jsem Peto zabudla,kolo je nejen zhnilé ale i ty stromy na kole jsou zpráchnivělé, krávy,
    ovce mrtvé ale výrobny stojí dál:sleepy:

11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

libakos moje ovce sú nemrtvé. ;)

12. 14087

14087 Dozorce fóra

Ahoj, prosím vás.. máte někdo také problém se sem dostat jako já?? Načítá se to dlouho a někdy se mi ani nepovede se sem dostat a stane se toto..
    board- a stránka je bílá..
    Hraji na Edge farma běží bez problémů, ale jak chci sem na fórum tak je to problém.. když jsem na Opeře tak se mi hra načítá pomalu, ale na fórum se dostanu dobře..
    Když se dělo to s těmi výpadky (hekry) tak mi Opera jela dobře, ale když je klid, načítá se Opera mizerně ale na fórum přes Operu to jde dobře oproti přes Edge.. psala jsem to i na podporu, ale ti mi napsali že to mám vše v pořádku, PC pravidelně pročišťuji a ostatní webovky jdou rychle načíst.
    Má nebo měl někdo stejný problém? Nebo umí někdo poradit proč mi sem nejde rychle přes Edge?
    Díky

Naposledy upraveno: 14/10/23
    -Jara05- tohle ocenil(a).
  13. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

14087 je možné, že tvůj počítač nezvládá mít otevřenou hru i fórum najednou. To můžeš vyzkoušet tak, že si otevřeš v prohlížeči Edge fórum ještě před spuštěním hry a otestuješ, jak se načítá. Pokud by to byl tento případ, tak je možné zkusit hrát v samostatném klientovi, který má nižší požadavky a je tedy vyšší šance, že budeš moct hrát a zároveň si prohlížet fórum.

bačkora85, -Jara05- a 14087 tohle ocenili.
  14. 14087

14087 Dozorce fóra

Dobře Dob zkusím.. děkuji za radu a uvidíme, teď jsem zkusila stáhnout klienta z Opery a je rychlejší klient než samotné otevření Farmeramy v Opeře.. což je také dobé, páč otevření fóra z klienta šlo také rychle..

Tak jsem to zkusila.. otevřela fórum na Edge bez přihlášení Farmeramy a bohužel ani tak to nejde, chvíli se točí načítací kolečko, ale chová se to stejně.

Naposledy upraveno: 14/10/23
    -Jara05- tohle ocenil(a).
  15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hraji v Edge, nemám problém s načítáním fóra.

bačkora85 a -Jara05- tohle ocenili.
  16. 14087

14087 Dozorce fóra

Tak mě už to jde taky dobře na Edge, zapnula jsem si na Farmeramu VPN a načítá se to perfektně.. to je info aspoň pro ty co jim to taky nejde a zavítají sem..

sovicka64 a -Jara05- tohle ocenili.
  17. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Mne sice slape farma dobre ale aj tak by ma zaujmalo co je VPN a kde sa zapina :)

18. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

sovicka64
    VPN = virtuální privátní síť (podívej se například sem).
    V některých prohlížečích je již zabudována, například v Opeře ji najdeš vlevo od adresního řádku:
    upload_2023-10-15_8-41-44.png
    Po stisku tlačítka VPN se otevře okno
    upload_2023-10-15_8-43-34.png
    a po volbě regionu (Optimální zeměpisná poloha, Amerika, Evropa, Asie) a stisku toho tlačítka uprostřed spustíš VPN.
    To bylo důležité zejména tehdy, když byly problémy s připojením Farmeramy z území Česka - tehdy pomohlo připojit se např. přes Evropu (je nejblíž) a pak to fungovalo. Sice o trochu pomaleji (přece jen musela data dráty sem a tam a je tam myslím i určité omezení propustnosti dat, ale fungovalo to...
    Pokud vše funguje, jak má, je lépe hrát bez zapnuté VPN, protože bez ní to je rychlejší.

19. pezt

Zdravím

Hlavně bych chtěl všechny upozornit, že používání VPN a dalších anonimizačních prostředků je pro hraní hry Farmerama zakázáno viz. Pravidla hry Farmerama 2016, bod 3.1.

Prosím, tak se tohoto používání vyvarujte, a používat jen ve vyjímečných případech, jako byla nedávná situace.

20. 14087

14087 Dozorce fóra

Ok pezt nechci porušovat pravidla hry to opravdu ne, hraji už od 2011, ale to že se mi nešlo plynule dostat do fóra se začalo dít poté co se zaznamenal první útok a už jsem to psala hned jak sem, tak 2x na podporu v rozmezí cca měsíc a podpora mi nedokázala nijak pomoci ani poradit, prý zkontrolovali můj účet či co a že je vše v pořádku. Já jsem si to přeci nevymyslela, že mi to nejde se dostat do fóra. A protože mě dost obtěžuje, že se sem nemůžu dostat, přesto že jiné webové stránky se otevřou okamžitě.. wifi připojení mám rychlé a kvalitní.. a používání dvou prohlížečů mě za 1. obtěžuje a 2. zpomaluje PC

-Jara05- a polacka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.