ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už to zase blbne, nejde se dostat do nebe a farma je hodně zpomalená :cry:
    Takže dnes zase přijdu o 1 miliardu BZ a 1,5 miliardy TBZ

Naposledy upraveno: 20/8/23
    k.vitek, Richards76 a -Jara05- tohle ocenili.
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník :) jsem na farmičce od 4.30 hod. a do teď žádný problém, všechno jede jak má :p odpoledne to dospím :D

3. goro19

goro19 Pilný autor

Co je to za zvrácenou logiku, že bych měl děkovat za něco, co je povinností provozovatele hry? Jeho povinností je mít hru v pořádku
    a bez chyb. A že chybu po delší době odstraní, je snad v jeho zájmu.
    Nabyl jsem dojmu, že teď se budou všechny poruchy farmy svádět na nějaké kybernetické útoky. O těch začínám silně pochybovat.

4. evoku57

Dva dny výpadek a ani popel od RT, myslím, že by se nad sebou měli zamyslet,;) vždyť jen díky nám hráčům můžou ještě chodit do práce a je to práce která je živí, tak by se k tomu tak měli postavit

kulička a -Jara05- tohle ocenili.
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Bohužel se pořád jedná o kybernetické útoky, a jsou zasaženy všechny hry BP ne jen Farmerama.
    Možná by neškodilo si také oživit VOP podmínky článek 4 "Dostupnost".
    Ani v zájmu BP není záměrem, aby byla hra nedostupná nebo nefungovala správně.

6. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

pezt -seafight je myslim od BP a ten mi posledni dobou jede i kdys farma ne

-Jara05- tohle ocenil(a).
  7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj x-men-cz

Já jinou hru od BP nehraji a nemám potřebu to ani kontrolovat, nicméně když nám do komunikační skupiny napíší all BP down, tak předpokládám že všechno je nefunkční ;)

jitunka1444 a -Jara05- tohle ocenili.
  8. evoku57

Už to zasejc kolabuje, jeden den to dalo pokoj a už je to tu zase :) jsem zvědavá, jestli zase bude ticho po pěšině, nebo se RT vyjádří? Už by bylo na čase

kulička a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  9. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

;) njn , na farme som , ale neda sa vobec nic robit , ale aspon sa toci kvetinka xD
    a to som sa tesila , ze si napestujem ovos , chcela som vyuzit 100% do stodoly

10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Už jsem si myslela, že mi blbne notebook... i soused mi přes Messenger potvrdil, že se už hodinu nemůže na Farmu dostat.
    Včera to bylo bez poruchu pohodové 8)

11. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Mě už to nebaví, pořád se nejde dostat na faru a nějaká směšná kompenzace mě tohle nevynahradí ty prostoje

12. Sarryk

Sarryk Pisálek fóra

taky se stale nemuzu dostat na farmu

kulička tohle ocenil(a).
  13. rosnička007

rosnička007 Obyvatel fóra

Vždycky jsem na farmě odpočala a odreagovala se.Teď už je to o nervy.:(

14. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Na farmu se dostanu,ale to je tak vše nejde nic sklízet,ani růčo ne,pořád se točí kytka a jo aby jste nezapomněli je tam zase nabídka na koupi florenů,tak šup nakupujte.
    Než nám tu hru zrušej.

Naposledy upraveno: 22/8/23
    evainfo a kulička tohle ocenili.
  15. libor10

libor10 Pisálek fóra

Tak jsem se po X letech přihlásil zase do hry a kromě tuny nových úkolů, mě překvapila nefunkčnost celé hry, ale jak koukám, nejsem jediný, děje se to teď poslední dobou často?

16. MICHELLE162017

MICHELLE162017 Zelenáč fóra

Ahoj libor10,
    áno, posledný mesiac je to celkom lotéria prihlásiť sa do hry, rovnako ako aj to, či bude vôbec fungovať.

mrkvicka9 tohle ocenil(a).
  17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

libor10, ne neděje se to často, běžné problémy jako u každé jiné hry. Opožděná akce, drobné chyby ve hře, ale toto se opravdu děje poprvé. Za jak dlouho se se to podaří vyřešit, těžko říct. A pak se snad vrátíme k naším běžným stížnostem co kde zase ....protože v případě hackerských útoků nebudou určitě řešit takové marginálie jako je vyskakování nějakých cedulí, o kolik jsme přišli nemožností sklizně bodů, beden, hnojiv. Když se to vrátí na chvíli k normálu jaká je náplast? Taková že to BP nezvládá. Spíš je to výsměch. Osobně bych považovala za adekvátní bonusy na sklizeň.Místo toho kombajn na 1 hodinu, pár hnojiv a nejlepší kompenzací všeho druhu jsou tajemné u těch se vždy zasměji.xD

18. goro19

goro19 Pilný autor

Mám, prosím, dotaz. Nejsou na obzoru pomocníci za poloviční cenu?
    Děkuji za odpověď.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  19. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

20. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Kytka2001
    Ahojky, koukám na tvůj krásný podpis a jen doufám, že tě tady brzy neumoříme a nesebereme ti ten čerstvý vítr z plachet, začínáš docela v nelehké době :)
    Tak ti přeji pevné nervy, hodně trpělivosti a pokud možno brát nás s humorem a velkým nadhledem ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.