ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

skalara, no tak to půjde, já taky přihodim masiko, to bude mňamka už se mi sbíhájí sliny hlavně abych je pak chytila... Jdu připravit udírnu :music:
    evik1016, jasně berem tě ;) tobě též hezký a poklidný den :)
    Venku je sice 5 stupňů, ale ošklivo...

2. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mlžné ráno,ale zima moc není.Evik, máš pravdu že nebýt těch nádherných podpísků,tak nám ani nepřijde že je zima a že jsou Vánoce za dveřmi.:)
    Byla jsem nakrmit sýkorky a teď pozoruju jak lítaj sem a tam.To mě nepřestane bavit.:inlove:
    K obědu budem mít vepřové na hořčici a těstovinovou rýži.K večeři asi udělám trochu polívky.Mám tam pár drštiček,takže drštkovou.
    Děda mi včera koupil vánoční hvězdu,tak ji mám na okně a těším se z jejích červených hvězd.Snad vydrží.Vypadá zdravě a dones ji zabalenou jak miminko.:D
    Přeju vám všem krásný den bez pohrom.Mám vás všechny moc ráda.:inlove:

3. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahojky moji milí závisláčci,jsem tu jen na skok.Děláme s vnukem těsta na cukroví(ještě jsem neměla do pečení chuť).Jen se jdu podělit o jednu radost,sice malou,ale je.Po dlouhé době čekání jsem se stala mentorem !!!!A mám tři zelené kuřátka,tak uvidím,jak budeme dál pokračovat.Tak se mějte hezky a večer si vás tu všechny přečtu.:):):):)

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné skoro poledne, počasí opět ošklivé, mlhavé a nepříjemné. Doma a na farmě je fajn. Musela jsem ráno do banky, tak jsem se ještě zastavila v tržnici , měli tam pěknou zeleninu, bude se hodit na svíčkovou. Honem jsem pospíchala domů, udělám si rizoto a ve 12,30 jdu hlídat Mišku . Marodi, dejte se do kupy, bludička49, moc Ti přeji pracovitá kuřátka, já takové štěstí moc nemám. Od 24 .11, co jsem se stala mentorem, tak mám pouze 116 bodů a to denně posílám dárky, nabízím pomoc a kuřata, tak jak jsem je dostala, tak vůbec nepracují. Teď se objevilo jedno, které jde na farmu 1x za den a kolikrát mu chybí jenom 20 bodů do dalšího levelu a on tam jde až druhý den. Pamatuji se na své začátky, jak jsem se snažila a měla velkou radost z každého postupu a bez mentora!! Všem přeji příjemné odpoledne a pa pa...;););)

5. Madvo

Madvo Mistr fóra

Krásné středeční poledne milí závisláčci, tady je nejlépe, i když je vidět, že předvánoční povinnosti přišly i na důchodce. Je tady práznějc.
    Já jsem se teď vrátila od holiče, dostala oběd a chystám se jít odpočnout - to dělám každý den. Včera večer jsme zjistili, že nám nejede
    kotel a byla tady ziminka. Měli jsme tady pana opraváře, dostali dáreček za 2,5 tis. Už se těším až zase za vámi přijdu. Mějte se fajn.

6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) dobré brzské odpoledne ... jdu se kouknout, co je tu nového ... než si vychutnám kávičku a koláček po obědě tak snad stihnu většinu příspěvků ... nesmím se moc zdržovat od práce nebo nedostanu výplatu xD... tak se tu všichni opatrujte!

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký den všem.
    Od rána na radu chytřejších čistím PC , vyhazuji soubory, které nepotřebovávám a tak...
    Venku je krásně, slunce svítí, teploměr ukazuje krásných 13°C ve stínu , 17 na slunci.
    Letos by mi vůbec nevadilo, kdyby takové počasí zůstalo až do jara.
    Udělala jsem farmičku , půjdu nasadit program, který vyšťourá z PC i ten nejhorší sajrajt.
    Dal mi ho minulý rok jeden známý PC opravář , tak se do toho pustím . Jen , že u toho
    musím mít vypnuté PC a nemůžu na farmu pár hodin a to mě krká...bude se butovat. :p
    bludička49 .... gratuluji k mentorství a přeji hodná kuřata.
    Madvo ...lidí málo, ale někteří ,třeba jako jedna baba z lesa, negruntují domácnost, ale PC..
    :pxD
    Tak se tu mějte...papa.

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evi, závidím vám to krásné počasí, já pro mlhu nevidím skoro na druhý břeh Labe. Je nevlídno, ale u kafíčka je příjemně. Skončilo mi hlídání, malá usnula a maminka se vrátila od lékaře. Dopoledne jsem koupila mlsky pro kočičky, tak jim je půjdu zabalit, aby také měly svůj dáreček pod stromečkem. Pěkné odpoledne všem milým.;););)

9. honzi

honzi Komisař fóra

Moc děkuji za názor... Já mám na délku vět taky názor: krátké věty nejsou dobré, ale příliš dlouhá souvětí ztrácí smysl a člověk se vnich zamotá... Chce to proto takovou adekvátní délku vět... ;)

10. lacrima

lacrima Ikona fóra

Až budeš teskná starucha,
    a budoucnost tvoje plevel,
    naper si bigbít do ucha,
    a pořádně vytoč level.

Starostlivý otec se ptá své dcery, jestli si je jistá, že to s ní její přítel myslí vážně.
    Dcera odpovídá:
    "Myslím, že jo, tati. Zrovna včera se ptal, kolik vyděláváš, jaká jídla maminka vaří a jestli se s vámi dá vydržet."

Budoucí manželé spolu potichu rozmlouvají.
    Dívka: "Až budeme svoji, poneseme spolu všechny problémy společně, že, miláčku."
    "Ale já žádné problémy nemám."
    "Však taky ještě nejsi ženatý."

V Ostravě se potkají tři ženy po neštěstí v dolech.
    První se ptá druhé: "Kolik jsi dostala za starého?"
    "Dostala jsem 500 tisíc Kč."
    A kolik jsi dostala ty?"
    "750 tisíc Kč."
    Obě se pak ptají třetí kolik dostala ona. Ta celá znechucená říká:
    "Já nedostala nic, ten můj blbec zaspal šichtu."

11. evajzna

evajzna Pisálek fóra

Prosím o radu - moje pracovité a zelené kuře se mě ptá,kde najde bedýnku nákolnosti,aby mi jí mohlo poslat. Díky:)

12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evajzna,
    bedýnku s body náklonnosti najde tvé kuře ve škole farmářů, když klikne na mentora, tak se mu objeví tabulka, kde zvolí poslat dárek a tam se mu nabídne možnost zaslat bedýnku s body náklonnosti. Vše o škole farmářů najdeš ZDE.
    Přeji pilná kuřata

13. rakkos

rakkos Rádoby autor

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezký večer.
    Za chvíli půjdu nandat večeři , dělala jsem špagety s boloňskou omáčkou .
    Kuchyňské PC mám vyčištěné , notebook také , jen obývákové jsem projela
    narychlo, nechám to na jindy. Měla jsem totiž jinou práci - vnoučata chtěla
    udělat vdolky, tak jsem šéfkuchařila.
    Farmu mám plnou zvířat a výroben, vlastně většinu ploch zabrali sobi . Šlechtění
    jsem už dala vale, ale něco do foroty našlechtěno mám, pokud sobí šlechtěnce
    budeme potřebovat a dle infa asi ano.
    Venku je zataženo, asi tak od 3 . hodiny , ale nepršelo a neprší , jen se ochladilo.
    Před chvílí jsem doluxovala u kočiček , vytřela dlažbu v kuchyni , hodila prádlo
    do pračky , dodělala ty špagejtle a po večeři hodím pozadí do křesla, dám kávu
    a poslechnu si novinky z veterinární praxe...to já ráda poslouchám, co je ve světě
    zvířecích marodů nového.
    V telce je stejně velké NIC, tak budeme povídati při kávě, cukroví a skleničce něčeho
    dobrého.
    Zítra musím zakoupit paysef , v pátek mají být tajemnice sazenice , abych tedy měla
    za co utrácet. Děkuji za dárky všem milým...
    Zatím se mějte , večerní pohodu užívejte.

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Východní Krkonoše hlásí, že už jsou vyléčené :D Že tak rychle ?o_O No jasný, stačilo jít zasejc dneska do rachoty. Tam jsem to rozchodila a krásně se při práci vypotila. Za léčiva tak ušetřila a k doktorům už nemusela :D No není to krásné xDxD:eek: Já nevim, že někteří na ty své zaměstnavatele furt nadávaj o_O;) Chichi
    Tajemničky - už se těším, co zase hezkého přibude. Jalovec mi chybí, tak kdyby jeden nebo dva :p
    Nebudete věřit, ale mám komunikující kuře ;) Jen ty body náklonosti ne a ne. Budu mu to muset politicky vysvětlit. Motivuju ho dárky, tak snad se pochlapí :inlove:
    Večeře je jasná - hemenex - slanina, cibule, paprika, na to uzenina a vajca. Víc fakt nedám :( Čerstvý chleba k tomu dostanou ;)

16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) dobrý večer ... dohrabala jsem se na Baha do lvl 282, banánky pomalu přibývají, snad budou někdy i potřeba xD
    počasí nic moc, dopoledne byla hustá mlha, odpoledne na chvilinku vykouklo sluníčko a teď je tma xD

17. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Hezký večer.......Tak už jsem na tom špatně,už jsem si pořídila sešit a vše si zapisuju,stromy,které mám,stáje a atd.....to jsem teda dopadla :)))))))))))))))))) manžel mi říká,že tímhle sepisováním tu budu pořád...:)))))

18. lacrima

lacrima Ikona fóra

U nás bylo dnes počasí sluníčkové , takové předjarní .
    Na Barborku se u nás nějak přepomnělo , tak jsem si teď donesla pár větviček kočiček .
    Pohled na ně mě přivádí do rozpaků , zda jsem náhodou nezaspala Vánoce a jestli je mám připravovat
    nebo začít barvit vajíčka.

Medvánek , velká gratulace k postupu [​IMG] přeji , ať se ti i nadále tak daří a to jak ve hře, tak především
    v reálném životě.

Hop, hop a šup, šup a jsem tam ...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Dcera se vrátí z dovolené a máma se jí ptá:
    "Tak co? Vyvedla se dovolená?"
    "Ano babi."

Jede autobus plný lidí.
    Jeden pán chce vystoupit, tak jde za řidičem a zaklepe mu na rameno.
    Řidič se hrozně vyleká strne volant a vybourají se.
    Pán se pak řidiče ptá: "Proč jste se tak lekl?"
    Víte já sem v téhle práci první den."
    "Aha a co jste dělal před tím?"
    "Jezdil jsem s pohřebákem."

19. Milka66

Milka66 Veterán fóra

LmaminkaK - a to prečo taká inventúra? V tomto som ja zas presný opak - možno aj na moju škodu. Jediné, čo som si spísala, sú desivé rastlinky a ich čas rastu, aby som rýchlo vedela ktoré môžem zasadiť spolu a tak ich aj naraz pozbierať. Je pravda, že niekedy musím trošku dlhšie pátrať v stodole, ale ako sa poznám, tak po týždni by či už papier alebo zošit aj tak boli niekde vsunuté a objavila by som ich až po mesiaci, ale určite nie vtedy, kedy by sa zišli :music:

Skalarko - na tie nevyležané choroby veľký pozor! Môže sa zdať, že je všetko OK a aj tak môže byť naozaj, ale niekedy sa osud škaredo zahrá a následky sú fatálne. Máme v dome susedku, čo pre vysoké pracovné nasadenie po vysokej škole prechodila pár chrípok a priamym dôsledkom sa pre ňu stal vozíček.

A aby som svoj dnešný príspevok nemala smutný, tak na záver zas niečo s vitamínom H:

Babka sa sťažuje lekárovi:
    "Pán doktor, ja mám stále vetry, ktoré nie su cítiť ani počuť."
    "Babka, 5 dní berte tieto prášky a potom sa mi prídite ukázať."
    O 5 dní babka príde a hovorí:
    "Pán doktor, tie vetry mám stále a teraz sú už aj cítiť."
    "No vidite, čuch sme už napravili teraz ešte sluch."

;):D:)

Dodatok k pracovnej zmluve

1. Nemocenská
    Zamestnávateľ nebude ďalej akceptovať potvrdenie od lekára o práceneschopnosti.
    Kto môže dôjsť k lekárovi, dôjde aj do práce.

2. Chirurgické zákroky
    Všetky operácie sú v období vášho pracovného pomeru zakázané!
    Firma Vás prijala ako celého a neporušeného človeka.
    Ak si necháte niečo odstrániť, bude to posudzované ako hrubé porušenie pracovnej disciplíny.

3. Voľno na zotavenie
    Každý zamestnanec má nárok na 104 voľných pracovných dní za rok.
    Tieto dni sa budú nazývať soboty a nedele.

4. Návšteva toalety
    Návštevy na toaletách sa budú riadiť abecedným poradím.
    Všetci zamestnanci začínajúci na písmeno A pôjdu na toaletu medzi 8:00 až 8:20, písmeno B od 8:20 až 8:40, atď.
    Pokiaľ to nestihnete v uvedenom čase, musíte počkať do druhého dňa, alebo si vymeniť časenku s iným zamestnancom.
    Táto zmena musí byť písomne povolená od vedúcich oboch zamestnancov.
    Na použitie toalety sú stanovené 3 minúty.
    Po uplynutí tohto limitu sa ozve zvukové znamenie, toaletný papier sa ukryje a dvere toalety sa otvoria dokorán.

5. Prestávka na obed
    Chudí zamestnanci - 1 hodina (musia lepšie vyzerať)
    Zamestnanci so štandardnou váhou - 30 minút (stačí pre udržanie váhy)
    Tuční zamestnanci - 5 minút (na vypitie kokteilu)

6. Kódex obliekania
    Odporúča sa, aby zamestnanci chodili do práce oblečení úmerne svojmu platu.
    Kto bude pristihnutý v značkovom oblečení, bude to znamenať, že je na tom finančne dobre a môže mu byť plat znížený.

xD

20. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Tak už jsem se dostala na 81 stránku, jde to pomalu, oči šetřím, ale už koukám i bez brýlí. Je to úžasné.
    Moc všem děkuji za gratulky k postupu.
    Všem přeji krásný večer.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.