Srdce moře (20.6. - 26.6.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/6/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tatinekv

tatinekv Zelenáč fóra

Děkuji za odpověď.

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Odehráno 36 her, nejvyšší skóre 42010 a na pravé straně 26 políček, vůbec mi to nejde ;) ale mám hotovo, teď bude na řadě vedlejší farma a tu si nechám tak za dva dny, ukrutně mne to nebaví

3. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Mam dotaz, to len u mna a mojej bosorky sa objavia kachnicky len obcas,alebo to ma takto aj niekto iny ? No podla toho ako som tu citala posledne komentare tak asi vsetci mate kachny len mi nie :mad::wuerg::cry:

Kutilka70 dakujem, tak to som prehliadla :sleepy: uz som si myslela ze som v tom sama xD teraz som hrala u mna a kacicky boli ;) Obrstrom uz je doma :music: Zatial mam odohranych 13, chybaju pajdatka ale aj na tych sa uz pracuje :)

heh tak to nebol strom ale upgrade,obrik bude az zajtra :)

Naposledy upraveno: 21/6/24
  4. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem :) jste fakt šikulky a někdo už je na konci :D já zase začnu o víkendu a doufám v nějaké bonusy na kole. Na skládání se netěším, hlavně vzít žetony a upgrady a dál uvidím, moc mi to skládání minule nešlo, ale snad se polepším :p

6. stěby

stěby Hvězda fóra

21 her stačilo na stonek, nejlepší skóre zatím 116 360, ale průměr jen 53 860. Teď už pojedu na pohodu, dokud nevyzobu pravou stranu. Musím říct, že málokterá minihra mě baví tak moc jako tahle 8):).

7. evainfo

Přeji hezké i když upršené ráno :) tak napěstovaného je docela dost [​IMG] bych to měla dát celé :D ale mini hry mě budou trvat možná celý víkend, nejlépe večer u dobrého filmu :p

8. stěby

stěby Hvězda fóra

Levá strana hotová, k tomu příjemný bonus:

9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak kaolín11 měl přesný odhad s těmi 40 spojovačkami...
    Překopávám farmu do standardního módu potěšen rozrůstající se obrovskou alejí na Mýtině.
    Tentokrát mi spojovačky celkem šly...
    Tak ať se daří i všem hráčům vůkol!

10. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

krásné upršené sobotní dopoledne...
    děckááá, prosím Vás jak uděláte 150 000, 14000, prostě všechno nad 100 tisíc?
    jako princip chápu,ale to jako fakt jde uhrát?...když už si myslím že to mám celkem dobré,tak se to dalším tahem rozbije,třeba.
    mohl by někdo z matadorů ukázat video prosím, pro nás nechci říct uplně tupé a ne tak zdatné hráče.
    tato hra fakt nebaví, zlaté puzzle, to bych mohla hrát pořád.
    jdu slavit narozeniny, tak se posilním nějakým dobrým mokem a pak to snad pujde :D
    díky moc za kladné vyřízení mé prosby

11. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

pepino1972
    cílem je mít uvnitř ohrádky co nejvíce prvku.
    často si připravím tím, že si nějak s malým ziskem odstraním ... a pak dostanu "kámen" kterým si pomohu .... často ohraničeni ruším a začínám znovu

12. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Dělám to jako Bedlivé-oko, také některé minihry odehraju za málo bodů abych si buď odstranila řádky které mi překáží nebo abych si za 5 stejných obrázků získala "kámen" do inventáře. Přičemž si těch kamenů od jednoho obrázku můžu nastřádat i víc, takže někdy si tak připravím i 2 nebo 3. Ale to už musím mít načtený obrazec, u kterého mám přesný plán, abych věděla kolik kamenů a jakou barvu.

Jen je třeba si dát pozor na to, abych si ty kameny omylem nezískala z obrysu zamýšleného obrázku nebo pod ním (posun sloupců). Nejde to tak v každé minihře, někdy je to rozhozené špatně a na pospojování by bylo potřeba dodat moc kamenů nebo použít moc tahů. Ale vždy nejdřív hledám, jestli by se z té konkrétní minihry nedalo s malou pomocí (ať už těch kamenů nebo odstraněním řádků) vyzískat víc. Cílem je mít co největší obrys.
    ------------------

Já mám zatím nejvyšší skóre 104 570. Hra mě moc baví, ale je teda hodně časově náročná. Jindy si nejdřív napěstuju a pak teprve dodávám abych měla přehled, ale tady tedy plním od začátku. Samozřejmě kvůli žetonům, ale právě i kvůli té časové náročnosti. Neumím si představit odehrát na konci vše najednou. Ale jak jsem psala, minihra mě baví a těším se na každou další, kterou mi padátka dovolí. Jinak stonek i obřík doma, napravo stojím na čipmankovi. Za obříka mám opravdu radost, je to můj první, a ten bude mít v mém srdci vždy zvláštní místo. :inlove:

13. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

moc děkuji za info,v podstatě to dělám dobře,jen mě asi nebaví nad tím tak bádat a ke konci už to střílím všelijak, a ještě drobnost,píšou v popisu že při odehraní dosažení 60000 bodů při každé minihřeje odměnou obr strom,takže je to opravdu tak?

INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  14. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

pepino1972 za skóre z jednotlivých her lze postupně získat celkem 10 odměn a každou z nich lze získat právě jednou.

INČUČUNA1959, pepino1972 a -Jara05- tohle ocenili.
  15. jana895

jana895 Perspektivní autor

minihra mi nejde,ukáže se mi že dostávám 24000 bodů ale kameny nespadnou a zůstavají nahoře.Zavřu hru a znova otevřu ,je to pořád stejné

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana895 - ahoj, a to zavíráš minihru křížkem nebo komplet celou farmeramu ? Osobně bych zkusila restart farmy - zavřít komplet prohlížeč a pak se přihlásit znovu. Pokud to nepomůže, vyzkoušela bych jiný prohlížeč (nevím v čem hraješ).
    (Pokud zavřeš jen onu minihru, tak když do ní zase vlezeš, musí být stav stejný) ;)

17. jana895

jana895 Perspektivní autor

nepřipisuje mi to body v klientovi ani v chrome,zůstavá tam 2700bodů ale další se nepřipíší a sekne se to

INČUČUNA1959 a babička-květa tohle ocenili.
  18. Skali

19. evainfo

Dělá mi to taky :(

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  20. Skali

evainfo - ahoj, tak zkus herní podporu taky :)

INČUČUNA1959, -Jara05- a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.