Sousedské rozdávání (1.1. - 4.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

evinana
    Ahojky, tahle hláška vskočí, když už má hráč limit dárků obsazený, nad limit za FL ale posílat jde ;) Alespoň u mě to tak je, mám to vyzkoušeno už před sousedským rozdáváním....

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evinana

Zkusil jsem to, a máš pravdu, musíme počkat až bude někdo kdo se na to podívá

EDIT: máš pravdu dinoalesi, hráči kterému kterému to chce poslat již má překročen denní limit dárků, zkoušel jsem 2 a nenapadlo mě kouknout k nim další už jde

Naposledy upraveno: 3/1/26 v(e) 12:44 PM
  3. evinana

evinana Komisař fóra

božínku :oops: to mě nenapadlo že má plný limit. dinoalesi a pezt moc děkuji. Zkoušela jsem jiné sousedy a jde to. Bohužel vždy začínám u té první sousedky. Co nyní s tou podporou? Jde to nějak zrušit?

4. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Jj, už jsem to tady někde psala, ale asi to zapadlo ;)

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evinana

Až odpoví, tak řekni, že už jsme na to přišli, ještě jim zkusím dát také zprávu.

medved222, -Jara05- a evinana tohle ocenili.
  6. evinana

evinana Komisař fóra

Oki a ještě jednou díky

7. lumat85

lumat85 Stará škola

Já strašně moc děkuji hráčům Prepperka, bucifal, astrid888,dinoalesi a Erča101 za posílání dárků.
    Přiznám se, že tuto akci jsem úplně zazdila...vůbec jsem netušila, že jede. Stydím se.;)
    Sousedku mám jenom jednu, tak mě běžně nenapadne, dívat se do přehledu dárků.

Ještě jednou velké díky....příště to snad uhlídám a napravím.:inlove:

Naposledy upraveno: 4/1/26 v(e) 5:58 AM
  8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Chtěl bych poděkovat všem za dárky a omlouvám se těm na které jsem zapomněl!

Jinak na akci se mi nelíbí pár věcí
    1) nepřehledný seznam hráčů (myslím si,že na prvních místech by měli být sousedé a až potom ostatní !)
    2) po odeslání dárku ,návrat na první stranu ( zde bych uvítal setrvání na posledním odeslaném dárku!)
    3) upravit posouvání hráčů prostředním kolečkem na myši (třeba jako ve stodole!! Bylo by to mnohem svižnější!)
    4) hromadné posílání dárků
    5) nebylo by špatný,přidat si do přátel hráče,rovnou ze seznamu obdržených dárků!
    Tak snad do příště něco projde!8)

Naposledy upraveno: 5/1/26 v(e) 2:32 PM
  9. 14087

14087 Polobůh fóra

Taky chci moc poděkovat všem co mi poslali ty úžasné dárky a omlouvám se těm co jsem neopětovala, ne že bych zapomněla, ale od Nového roku jsem bez práce:oops: a šetřím si fl na kombajn v alpách a tímto chci taky napsat, aby mi už nikdo za fl nic neposílal.
    Děkuji všem mým sousedům a i těm co sousedé nejsou, ale jste skvělí lidi :inlove:

10. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Také děkuji všem, kteří mi při této akci něco poslali. Doufám, že jsem na nikoho nezapomněl a vše jsem oplatil. Tentokrát bohužel nebyl čas na posílání dárků všem přátelům na seznamu, tak třeba to zase vyjde příště. ;)

medved222 a Vanda tohle ocenili.
  11. medved222

medved222 Komisař fóra

Zdravím, chtěla bych také poděkovat za všechny obdržené dárky. První den mně posílání nefungovalo. Pak jsem se snažila oplatit, tak doufám, že jsem na nikoho nezapomněla. Bylo by fajn, kdyby prošly alespoň některé úpravy, co navrhuje kaolín.