Sněhová myš I - VI (6.1. - 12.1.2021) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/1/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mikádko18 - zdravím, plodiny, které jsou společné pro dva navazující dny, zůstávají po oba dny, k výměně dojde až následující den ;)

2. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

a teraz uz len dodat a na zajtra je uz napestovane ;),takze zajtra pojdem len po padatkach a to isti laskavec ;)

tenista99, matlafous123 a Peto121 tohle ocenili.
  3. Mikádko18

Mikádko18 Rádoby autor

Skali: děkuji moc za odpověď.Myslela jsem si to, ale raději jsem se ujistila. Takže můžu v klidu napěstovat na zítřek.

tenista99, marketka47 a Skali tohle ocenili.
  4. DandyV

DandyV Rádoby autor

Přihlásila jsem se do farmy až v 15:30h, ale rostlin sněhuláků jsem měla jen 10, žádné navíc se mi nepřipsaly.

5. Skali

DandyV - zdravím, sněhuláci byli připsáni hráčům, kteří se přihlásili v době od 14:00 do 15:30 hod ;)

maminka78 tohle ocenil(a).
  6. Kelly1963

Kelly1963 Pisálek fóra

Jednou to dají na tohle pole a pak na druhé pole a nepřímo nás nutí k nákupu za prachy....
    Když by to bylo reálné, tak to nedají !
    Jsou hold vyčůraní...

7. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Tak zvládám i bez sněhuláků navíc. Zítra dopěstuji do aktuální akce a pak v klídku napěstuji na další sněhulákové kolo. Sladký jetel mi mezitím dozraje a snad nebude hamižný a dá hromadu krumpáčů (snad jsem ve správném dni). :p Vždy si dělám vlastní tabulky a píši pokrok. Jenže tentokrát tak nějak nestíhám. Snad zítra nebo o víkendu - jó, není nad to, udělat si přehled akce, která už je v plném proudu. :p

8. Skali

Kelly1963 - ahoj, ohledně farmy na mobilu - mrkni tady (třeba ti to pomůže - můžeš vyzkoušet :))

9. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Chybí mi dodat posledních 90 sněhuláků a začnu pěstovat do foroty na zítra.
    Na hlavní zasazena chryzanténa na padátka.

10. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak hotovo a skoro na zítra taky :)

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  11. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak tyhle akce nedávám, nemám možnost sklizně přes den ( jsem v práci ), takže za mě akce k ničemu:cry:

k.vitek, ldivacka a naruto2002 tohle ocenili.
  12. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Taky chodím do pjáce, dělám turnus a většinou stíhám,ale nehrotím to,když to nedám,tak nic,no,stejně mám nejraději záplaty;)

hroudov a ldivacka tohle ocenili.
  13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jak já tyhle adrenalinové akce nesnáším, podobně jako časovky v družstvu (ale ani tam nemusím, když nechci) ;) Na mé farmě bude tak nějak kolem šesté ráno hotovo a zaseju na pokračování, ale zazdila jsem tu vedlejší, tam místo malých polí bylo druhé rozpěstování. Njn, usnula jsem a neslyšela budíka v devět, vzbudila jsem se ve dvě. No, do procesu jdu až na dvanáct, tak to snad do odjezdu stihnu i tam 8) Na krumpáče jsem přichystala chryzantému u sebe (potřebuju do skleníku) a na vedlejší hortenzii.

Naposledy upraveno: 8/1/21
  14. karbar

karbar Vévoda fóra

Sice jsem začala akci dělat, ale dnes ji skončím.
    Na víkend jedu pryč a na mobilu tedy nesklidím.
    Takže pro mne tedy akce tohoto typu skončily.

burds tohle ocenil(a).
  15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Hotový úko, s padátky, zbylo: 90
    Dnešní úkol se sněhuláčky hotov, zbylo : 670 a zaseto

davidson00 a naruto2002 tohle ocenili.
  16. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Tentokrát je akcička hodně jednoduchá,zbylo mi 2500 sněhuláčků,takže dnes a zítra padátka,mám zasetý šafrán.

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak mám na dnešek napěstováno, doufám:), že bude i dost padátek:music:, když jsem dala laskavec. Odjíždím na chatu, tak to spustím tam a doufám, že ve 14,05 hod. bude akce hotová:p

matlafous123 tohle ocenil(a).
  18. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Sněhulák čeká na začátek akce, ale zda z hortenzie bude dost padátek, to asi ne, tak budu končit asi až ráno.

raddre a matlafous123 tohle ocenili.
  19. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Chyběla mi dekorka z prvního úkolu,ještě že šla získat i ve druhém úkolu.No a zasela jsem sněhuláky a budu čekat a snad bude i dost padátek.

matlafous123 a Peto121 tohle ocenili.
  20. igráček

igráček Pisálek fóra

ahoj,šla jsem sklidit sněhuláky,v půl 2 h.a bohužel i kyž to mělo skončit v 14 hod nebylo to možné,nenašla jsem už kde bych to umístila,proč ukol skonči dřív než měl

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.