Skopičiny při garážovém výprodeji (11.6. - 19.6.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/6/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

janmil - ahoj, nevím, co to je, ale máš to na skladě, takže to můžeš dodat ;)

Prepperka a lacrima tohle ocenili.
  2. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

pezt
    velikánské díky za kopanec do hlavy... sklidila jsem farmu a myslím, že začínám celou akci chápat xD

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Veselá.99

Musíš sklidit všechny

Screenshot_1.png

No je to Manta, tak to dodej

babina51, Prepperka a lacrima tohle ocenili.
  4. janmil

janmil Aktivní autor

ok díky

babina51 tohle ocenil(a).
  5. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Vyzerá to že Vám farma ide bez problémov, ja sa sa snažím dostať a nedarí sa mi :wuerg: nechápem to :(

babina51, cvrčička a jankami tohle ocenili.
  6. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

Sklidila jsem všechny, a stále se nedá posunout.

7. haník301

haník301 Pisálek fóra

Zmáčkla jsem zámek a čas běží dál a nejde mi použít čtyřlístek, jinak akce není špatná, ale asi bych radši pěstovala akční.

evainfo, babina51 a lacrima tohle ocenili.
  8. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Veselá.99,

na obrázku vyššie u pezt vidíme, že si nepozbierala všetky stromy, je to v červenom rámiku, máš pozbieraných 31 z 37 a v ďalšej úlohe len 59 zo 131

lacrima tohle ocenil(a).
  9. Veselá.99

• Necituj príspevok, pod ktorý píšeš, stačí ak dotyčného oslovíš. Ďakujem Vanda.
    *odstránený citovaný príspevok*

podívej se znovu, stejný problém mám u dvou postaviček.

10. Vanda

haník301, keď splníš úlohu zámok sa odomkne

Veselá.99, keď pozbieraš ešte 6 dozretých stromov upload_2026-6-11_22-23-38.png úlohu splníš

babina51 a lacrima tohle ocenili.
  11. Moni57

Moni57 Zelenáč fóra

Hraji farma řadu let, ale tohle fakt nechápu, je to děs, kdo tohle vymyslel?

12. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, sice vůbec tu akci nechápu, ale vždycky kouknu a kde mám zelenou šipku, tam dodám.
    Horší je, že vůbec nevím co s tím obchodováním, a tombolou.
    Kdybych nepotřebovala ty žetony do poháru, tak se na to asi vyprdnu

13. Veselá.99

Tak já nevím jak dál. Mě na obrazovce svítí u druhého a čtvrtého zákazníka 3x2 zelené šipky a zámek svítí dál.

14. Bokonon

Bokonon Vážený autor

Tak to vypadá, že tahle akce není nic pro mě. Přišel jsem domů pozdě a když tak čtu jak to probíhá u ostatních tak mě přešel humor.
    Zatím jsem nepochopil vůbec nic, jenom náhodně klikám. Kromě toho je fotbal, tak na to ....

15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Myslím,že podám euro jack..t !:) Tak som začal a aj nezačal.Úrodu som pozbieral a čumím na to,ako sova do tmy! o_O Asi to nechám na ráno.

16. wallik68

wallik68 Baron fóra

,co se týče hry je to ok jede bez problémů a už jsem se do toho dostala jenom čtyřlístek nefunguje

Naposledy upraveno: 11/6/26
    babina51, Prepperka a lacrima tohle ocenili.
  17. Handy59

Handy59 Rádoby autor

Hru hraji téměř od začátku ale toto je bezkonkurenčně nejhorší akce, kterou jsem kdy plnila. Plnění jednotlivýc úkolů jsem snad už nějak pobrala. Ale co nechápu, proč zelených políček ukazujících postup v plnění je 5, když k celkovému dokončení je třeba splnit třeba 10 i víc úkolů. Pak také nechápu k čemu slouží zelený čtyřlístek a jak ho získat. Podle popisu akce má být jako odměna v úkolech. Úkolů mám splněno celkem dost ale čtyřlístek ani jeden. A to jako když žádný nemám a splněnou řadu (postup) neuzamknu, tak o půlnoci zase celý postup zmizí a budu plnit zase od začátku ?

18. Vanda

Veselá.99,

keď klikneš na zelenú dvojšípku, preskočíš čas a dostaneš ďalšiu úlohu hneď, bez čakania, veď to už máš skoro splnené a akcia len začala a je na týždeň, potom môžeš pokračovať ďalej a pomáhať splniť globálne úlohy.

štvorlístok zabráni vynulovaniu série, ak ho máš, použije sa automaticky

6 úloh treba splniť aby zazelenala celá séria a získavala si viac bodov do postupu, štvorlístpk môžeš vyhrať v tombole, u každej postavy si môžeš zamknúť jednu úlohu, len klikneš na zámok a úloha sa nezmení, kým ju nesplníš

19. Handy59

Handy59 Rádoby autor

Takže čtyřlístek je na uzamčení času potřebného ke splnění jednoho úkolu, chápu to správně ?

20. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

krásný večer přátelé, nedalo mi to a tak mám hotovo

Ála Gátorová
    upload_2026-6-11_22-27-57.png

Walda Hranostaj

upload_2026-6-11_23-52-53.png

Jetýlka
    upload_2026-6-11_22-27-32.png

Střapáč McFluff
    upload_2026-6-11_22-27-14.png