Severská sága (27.11. - 10.12.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. farmerMartina1975

farmerMartina1975 Pisálek fóra

kaolin----a ja zacinam vzdy vsemi zleva a ani na 29 pokus se nepovedlo
    zbyva odehrat 3 hry, to za dnesek stihnu, ale je to tak tak

2. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj,

tak akce ač to nevypadalo, je splnitelná i s prodlevami ;)
    pěstuji všechny a vybírám co se vybrat v obchodě dá :D
    Na poprvé hod se mi nezadařil jinak všechny ano ;)
    Přeji ať se všem podaří dohrát do vyznačeného konce ;)

EDIT: :D tak jak to tady zpětně pročítám, mám shodu s dinoalesi :D.. to se povedlo hah ;)

Naposledy upraveno: 10/12/25 v(e) 8:45 AM
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

husa 04.png No, žádná hitparáda teda. Jestli to dám je ve hvězdách. Dovolenou si kvůli tomu brát nebudu (stejně by mi ji nedali) -.-

4. lumat85

lumat85 Stará škola

Já to nedojedu určitě. Zatím jsem na 27 hodech, dnes snad ještě 3 dám, abych měla aspoň piccolku.
    Pozdě jsem splnila loď, takže vývary darované jen 3. Hody mám všechny.

V noci nevstávám, mezi sběrem peču cukroví, o víkendu zabijačka, stihla jsem jen dva sběry, Teď to chybí.

Hra mě moc nebavila, normální Ingrid byla lepší. Ale co, řádky a dekorky mám , takže splněno. Hokeje ale do řádku nevrazím, raději je nechám na ploše.

Kdo ještě házíte, přeji pevnou ruku.

5. evinana

evinana Komisař fóra

Odházeno sekerkou 36x a první pokus ne a ne padnout :( ještě asi stihnu hodit 2x do konce akce, ale nevím, nevím, ta husa nějak trucujexD

6. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Hotovo konečně

všechny budovy (husa nedohází, protože má asi 26 her)

Natálka nemá železo, takže jí propujčím svou druhou dekoraci

Tak na chvíli si můžu odpočinout a od zítra nanovo

7. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Ahoj,tak jsem úspěšně dokončila celou akci před pár minutama(bez košů).Nejsem si ale jistá,jestli nebudu mít na pár dní z této akce traumaxD,
    zbylo1074 rohů na pití,taková škoda.Takhle zmrvit Ingrid,to RT neodpustím a taky už do takové akce nejdu.Hodně štěstí těm,co ještě pěstujou.;)

8. ašada01

ašada01 Titán fóra

Všechno mám hotovo, napěstovala jsem i na několik her navíc. Odměny v kategoriích jsou trochu nevyvážené, štíty už pár dní nepěstuji, není za co je utratit. U čepele mi chybí jen TBZ, to mi tolik nevadí. Zlatého kořene bych potřebovala o hodně víc, z jedné sklizně jen jeden hod, to se vleklo. Jeden hod denně z lodi to taky nevytrhl. Vybráno mám jen body do sezóny a půlku superhnojiva, na ostatní mince nezbyly.
    Husa tentokrát taky moc nespolupracovala, na první hod se mi podařilo vše, ale poměrně hodně hodů jsem skončila mimo střed.
    A vyzobávat 200 odměn po jedné bylo taky k uzoufání - 600x kliknout. Příště by to mohli dát aspoň po 10 ks.
    .

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Mě ničí obchod a utrácení, klikat 200x a k tomu ještě vyskočí cedule, odkliknout. Děs, zvolit si množství by bylo lepší. Nechám body systému, nejsem klikací šílenec.

10. karbar

karbar Baron fóra

Jako vyzobávat ty body je hrůza.
    Já to odklikala celé.
    Ještě je něco na ploše tak to také odklikám.
    Ale je to teda děs běs.
    Chlap mi doma říká že jsem jako datel : ťuk, ťuk, ťuk, ťuk - tak zní má klávesnice.

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47,karbar
    Zkuzte levou rukou entrovat a pravou klikat myší.Docela to odsejpá! Mnohem horší je to na mobilu!:wuerg:

A tak se nám ta šílenost pomalu chýlí ke konci!
    Ingrid už čeká jeden hod a může odletět! Nejlépe napořád!8)

12. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Tak jo. Mám hotovo - 32/32 her. Hip, hip huráááá!
    Ještě mám zaseto. Odměny vybrány. Zde by mě zajímalo, kterýho tydýta napadlo, že si můžeme koupit kapku SH/Zuzi apod. po JEDNOM!!! kousku?!?!? Tomu bych ruce urazila a nechala ho kupovat s tisícem plodin, HM apod. Ještě nemám nakoupeno za štítovou kytku.
    Ingrid se samozřejmě na první pokus netrefila, ale na to jsem zvyklá. Navíc je jde o ten nejmenší nedostatek na této akci...

13. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak mi chybí 28 kusů hořké čepele na poslední dekorku,takže všechna snaha marná.Ach jo.

kutilka70, Apachie1 a -Jara05- tohle ocenili.
  14. Trilian55

Trilian55 Stálice fóra

Mne chýba 70 ks horkej čepele. Nevadí, toto nebola dobre vymyslená akcia. Úplne by bolo stačilo viac polí alebo možnosť pestovať na celej akčnej každý druh. Radšej by som nasadila menej zlatého koreňa a mala stonku. Snáď sa bude dať vymeniť počas OaD.

15. hansicek

hansicek Mistr fóra

konecne komplet hotovo, tak tesne som akciu nesplnil uz velmi davno a neda sa mi nezhodnotit akciu
    Pozitiva:
    - vsetky dekorky boli v akcii 2x
    - stonky aj s dekorkami sa dali ziskat, aj ked mal hrac mensie prestoje

Negativa:
    - nezmyselne spojenie dvoch akcii, ktore "zabilo" oblubenu Ingrid- seversku devu
    - prehnane celkove mnozstvo akcnych plodin, znasobene tym, ze sa pestovala kazda akcna na svojej vlastnej pidiploche
    - nepochopitelne nastavenie mnozstva zlateho korena potrebneho na vyvar (1zber + 5ks)
    - akcia z pohladu hraca nudna, s pomalym progresom, demotivujuca (tupo pestuj do zblbnutia a po tyzdni si budes moct raz za 4 hodiny hodit sekerkou)
    - navyse k tomu chyby v mechanike akcie

celkovo za mna ak hodnotime ako v skole tak je to za 4. Za mna kandidat do TOP 3 najnepodarenejsich akcii roka.

... a pritom, stacilo tak malo: povolit pestovat vsetky akcne na celej ploche, aj pri nezmemenych poctoch by hraci mali moznost eliminovat prestoje vhodnou strategiou sadenia, a hra by sa aspon opticky zrychlila, a aj zatraktivnila, lebo by sa tu uz riesili taktiky kedy, kde co sadit a znamka by bola tak 2 az 2- ....ale tu bolo skor cielom donutit hracov kupovat kose, ako hracov potesit

16. karbar

karbar Baron fóra

kaolín11 Jak entrovat?
    Pokud jsem dobře pochopila, tak to má stejný účinek jako při do dávání ručně klasicky bez entru.
    Ťuk ťuk, ťuk ťuk, .. .. .. .. .. Atd.
    Nevím asi mám hlasitou myš a i klávesnici.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  17. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

karbar
    kaolín11 míní po výběru dárku použít 2x enter (ve Farmeramě to lze, v Alpách nikoli) - je to rychlejší, než když hráč musí přesouvat myš na správné místo...

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

karbar
    Jak píše Kytka2001,myší vybíráš dárek co chceš a na klávesnici entrem potvrdíš.Je to fakt rychlovka!;)
    Že to nejde v Alpách sem poukazoval před sto léty!o_O Tam svět rozhodně není v pořádku! Prodej čehokoliv tam ale funguje na jedničku!:cry:

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Díky, ale nic rychlého mi nejde, asi jsem levej, ať si je nechají, chybí mi poslední hod, ale babušku Jagušku už mám, tak v pohodě, další nepotřebuji. Již nikdy více :p.

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak to bylo o kočičí chlup :eek:
    husa05.png
    Baba Jaga je doma :)