Severská sága (27.11. - 10.12.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. babina51

babina51 Hrabě fóra

Už je to uděláno,už je to hotovo_Odehráno 32 her a poslední hod-Ingrid se pochlapila padla č.1 (tento řádek chyběl).

2. PampusikLenusik

PampusikLenusik Expert fóra

prave som dostala riadok :) jupiiii :) ideme dalej kolko to da. z budov mi este chyba dracia svatyna. posledna dodavka predomnou a bude hotovo :) pestujem veselo dalej, obchod vyprazdnim kolko pojde :)

3. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Budovy mám hotové, jen 6 hodů u Ingrid ,i chybí. Odměny mám všechny od 1- do 5. Ta jednička se mi podařila už při prvním hodu. Koše nekupuji a z ostatních odměn vybírám co se mi hodí.

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Konečně mám první hod u husyxDxD

5. davidson00

davidson00 Veterán fóra

zdravím, stihla jsem půlhodinkový vánoční koncert, poslední hod u husy a dostala jsem babu Jagu. Dopoledne v práci se mé huse podařil husarský kousek a hodila 1. Poslední hod dala na 2.
    Žádný balíček jsem nekupovala, minulý týden jsem to flákala, to u té 10 akční vůbec nevadilo. Příjemný večer

6. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Všechny stavby postaveny. Chybí mi trefa na první pokus - zpravidla se mi nezadaří. Mám 23/32 odměn.

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak konečně doházeno

Screenshot_1.png

Jsem ani nečekal, že to půjde.
    Víkend na horách.
    Jinak samozřejmě bez nákupu košů ;)
    Jde to, jde to :p

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja dnes ešte 1 zber a zasadím.Zajtra na obed pomeliem a dodám a budem mať hotovo.Hod na prvý krát ešte chýba,tak uvidím či padne ak nie nevadí.Čo sú v obchode tajnáše tak ich nepotrebujem lebo stromčeky mám všetky a zvieratká tiež;);).

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

pezt
    Se mi zdá,že máš roupy! Příště si to dáme v původní verzi!:wuerg:
    Ani 32 pokusů nestačilo,aby Ingrid vrhla první sekyrou čistej střed!! Fakt trapný! Po žních půjde k Turkovi!:cry:

Jinak by mně zajímalo,komu byla určena neupravená verze akce.Myslím si,že nebyla šance zvládnout akci do konce.Možná tak k jednomu řádku!:p

10. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11
    Co k Turkovi! - Na pekáč s ní!!!xD

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11

Také mi bohužel chybí trefa na první pokus. Ale nějak mi to ani nevadí, a snad se dlouho podobná akce nevrátí.
    Bohužel původní verzi by nešlo zvládnout a jak to tak vypadá, GD asi hru vůbec nehrají xD

12. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

Posledním hodem mi padl střed s touto kombinací ...

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Odkryl som z prehľad odmien ako že,dvoch dudkov chocholatých a čo mi z nich vyliezlo?2x bobor oranžový.Tomu hovorím,že sú to trajláky čiže vykopávky.Dudka ešte nevlastním,ale raz ho získam.Len sa treba trocha posťažovať.:mad::mad:.

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už se mele poslední vývar do hry a končím, nepěstuji :p zítra si vyzvednu ráno jen ten poslední vývar a odehraji

15. hroudov

hroudov Baron fóra

tak získán druhý řádek, chybí poslední dekorka, ale ta bude po poslední sklizni čepele a dám si pauzu od téhle nepříliš vydařené akce :sleepy:

16. Štika

Štika Velmistr fóra

Krásné ráno :)
    Ingrid mi poprvé udělala velkou radost tím ,že jsem se doplazila do konce. Poslední hod nemám. K žádné akci nevstávám ani tentokrát ne ale čas jsem hlídat musela.
    Jo a ještě jsem se chtěla zeptat už někdo z vás vybíral odměny? To musel vymyslet tvůrce s véééélikým mozkem >:(

Doufám ,že na Vánoční svátky nám nahodí něco podobně praštěného :p.
    Kdo ještě spěchá do konce tak ať se daří dokončit.:inlove:

Naposledy upraveno: 9/12/25 v(e) 9:56 AM
  17. farmerMartina1975

farmerMartina1975 Pisálek fóra

tak zrovna dokoncen druhy stonek
    neverila jsem, ze to dotahnu, kdyz clovek chodi do prace i o vikendech
    doufam, ze dlouho takova prekombinovana akce nebude

18. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak řádek mám (Natálka si ještě počká), ale jakoby chybí mi ta poslední dekorace a s čepelí jsem nepočítal, takže můžu říct, že mám padla s pěstováním, ale až potom, co získám tu dekoraci

Edit: tak se to podařilo a Natálka už má taky oba stonky.

Takže teď už jen dekoraci za čepel a hotovo (akorát, že mi to vychází na 2 sklizně
    mám 96/206 mám pocit a na jednou to opravdu nedám)

Naposledy upraveno: 9/12/25 v(e) 3:11 PM
  19. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Hotovo :)
    A teď si dám voraz -.-

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak druhý řádek mám. Ale asi nestihnu tu poslední dekoraci, jsem s Hořkou čepelí v lukostřelbě ani ne v polovině, musím jít spát, pak toho moc nenapěstuju, když to tak dlouho zraje. A zítra je šlus. Prubnu to, snad to doklikám. A když ne, tak budu při O&D škemrat :)