Salonek Alpská záře / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

pezt to bolo žartom myslené na tento príspevok. ;)

2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

protihodnota plodů je stejná jak na výrobu odznaků.
    myslím si, že i se 2 zákazníky to půjde.

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nedělejte z toho vědu, uvidíme, vyzkoušíme, je to legrace. Jsem level 14 :D, moc nahoru lanovkou nejezdím, jen někdy, když mám splnit úkol v projektech, tak tam trochu uklidím ;).
    Jen z toho zeleného prášku v mističce se poslední dobou stal módní hit, vidím ho všude:).

4. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

No může mít jeden radost z toho, že má na farmičce hotovo a že si zaslouženě odpočine?.... No nemůže.... máš porytou zahradu, tak hybaj do Alp obsluhovat....xD
    Takže pokud jsem to správně pochopila, jde o minihru, ve které budeme obsluhovat zákazníky a vyřizovat jejich zakázky na drinky. Ty se budou skládat z různých ingrediencí v různých obtížnostech – začínáme s lehkou obtížností, která se bude měnit s přibývajícími levely.
    Nevím jestli to moje překoktání FAQ někomu pomůže, ale pokusila jsem se o zjednodušený popis, rozhodně zde nejsou veškeré informace, ty najdete ve FAQ ;)
    Na začátku dostaneme 30 karet s ingrediencemi.
    Další karty ingrediencí přidáme do lednice kliknutím na tlačítko [​IMG] (u lednice) výměnou za alpské plodiny nebo alpské plody stromů - 1 kartu vyměníme za 16 bodů protihodnoty. Maximální kapacita karet je 90o [​IMG]
    Kliknutím na lednici se nám přenesou karty s ingrediencemi do slotů nad lednicí. Karty jsou ale různě zpřeházené. Našim úkolem je je přesouváním seřadit k sobě dle ingrediencí a uvolnit tak karty s potřebnou ingrediencí k vyřízení objednávky od zákazníka (např. [​IMG]karty z kokosem). Ty pak dodáváme zákazníkovi, nejprve jeden druh do vyžádaného počtu (např. 10x[​IMG] kartu s kokosem) a pak další druh ingredience (např. 10x[​IMG] mačču).... až máme všechny ingredience splněny, zakázka je vyřízená a my získáme
    [​IMG]55 Protěžových karet, které utratíme v obchodě Alpská záře.
    Video ukázka z FAQ - z videoukázky se dá systém minihry krásně pochopit ;)

Pokud se někde zasekneme a nedaří se nám dostat ke kartě s potřebnou ingrediencí, můžeme si pomoci akčními položkami

[​IMG][​IMG][​IMG]
    Po jedné dostaneme na začátku, další si už musíme koupit, tak jimi zbytečně neplýtváme:p;)

Na nákup řady do stonku nám stačí dokončit 8 zakázek, jenže má to háček - musíme se dostat do 10. levelu, což znamená vyřídit 59 zakázek!

Nebojte, je to stejné jako vždy, nejdříve se to zdá složité, ale praxí zjistíme, že je to vpoho;)

Naposledy upraveno: 7/2/26
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Když se dodává z Alp, tak bych si jako odměnu představovala nějaké ABZ ;) ať na stonku nebo v ostatních, jinak ta akce asi půjde, vyzkoušíme a uvidíme, jen nemám tolik rostlin a stromů jako Kaolín, postupně dodávám do úkolů, tak to mizí

6. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

A kdo nemá alpy tak tuhle akci dělat nemuže nebo jak to je

INČUČUNA1959, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  7. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

kaolín11
    To zjistíš tady
    Jedna vyřízená zakázka znamená posun na liště (tady je to od 1 do 3), takže 3 zakázky splníme, lišta se nám zaplní a dostaneme se do 2. lvl., tam už budeme muset splnit další 4 zakázky, abychom se posunuli do 3. lvl., pak 5 do 4. lvl atd... no a za každou vyřízenou zakázku dostaneme 55 Protěžových karet(PK), což znamená, že když se dostaneme do 4. lvl, tak už budeme mít na kontě (pokud je neutratíme) 660 PK - alespoň tak to chápu :p;):D

No a co se týká karet s ingrediencema, ty se připíší do slotu asi jen do maximálního možného množství, což je tuším 15 na 1 slot, až ubereme karty pro zákazníka/y, tak se nám uvolní místo a zase budeme moct doplnit karty - opět je to jen má dedukce.... No a ledničku naplníme výměnou protihodnoty z plodů a plodin a pak do ní chodíme jako do špajzu:D

8. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Další karty přísad můžete vyrobit výměnou za alpské plodiny nebo alpské plody stromů - takže bez alp toho asi moc neuděláš

9. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Tak akce mimo mě ,alpy nemám otevřený zase akce jen pro někoho

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123 -přesně tak. To je akce pro ty, co už si otevřeli Protěžové údolí. Takže pokud máš level na farmě min 98 a sbíráš poctivě hvězdičky pro otvírání run na stromě moudrosti, můžeš si Alpy otevřít také a akce se zúčastnit ;)

11. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Super Protěžové údolí vůbec nevedu takže mám klid odpočívat :music:xD Hodně štěstí všem, kteří se do akce pustí ;)

12. MilcaC

MilcaC Perspektivní autor

Prosím, jak mám rozumět větě z faq: Po ukončení akce, se všechny zakoupené odměny resetují, kromě řádku v nebi.
    To když si zakoupím sladkou výměnu, nebo bednu piccolo, tak po akci zmizí?

Skali: díky, to se mi ulevilo :)

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

MilcaC - ahoj, ne. Ten reset se týká počtu možností zakoupit předměty - máš tam možnost třeba 10x zakoupit sladkou výměnu. Zakoupíš 10x a více už nemůžeš. Až zase v další (budoucí) akci.
    edit: nebo koupíš jen 5x, po akci se to resetuje a v další akci můžeš už sase koupit 10x

14. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak u mě pohoda a nožky na polštáři.Alpy nemám a ani s nima začínat nebudu.

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám docela dost plodů stromů, tak snad to bude stačit a pokud ne, tak nebudu 2 dny plnit úkoly ;) a ono se něco nastřádá.

16. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Akci začnu, pokud bude s čím, až odpoledne. Dopoledne budu V Říčanech u ortopeda a snad se vrátíme ve zdraví a pohodě.
    Domnívám se, že až budu doma, tady už bude spousta rad jak se s akcí vypořádat a nakonec vše dobře dopadne.:);):)

Přeji ať se daří a hra všem přinese jen radost! :)

17. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Tak to je výzva, zkusím a uvidím. Dinoalesi super jsi to osvětlila a stejně nejsem moc moudrá. Akci začnu a ono se to vyvrbí. Do alp chodím často, stále něco doháním, tam ty produkty mizí moc rychle.

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ne tak docela - některé drinky se skládají z vícero přísad.
    např. tento upload_2026-2-8_22-30-29.png je zde dvou přísad - tudíž jen na tento drink budeš potřebovat 20x16 protihodnoty. A drinků aby ses dostal do levelu 10 budeš potřebovat 59.

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Už záříte? To bude problém vyjet nahoru, šnek by se tam doplížil rychleji ;), ještě jsem lednici neotevřel.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nechci radeji nic říkat,ale při přechodu na nový LV,je nutný restart(beru zpět,je tam malý křížek). V ofi chybí info,že karty navíc propadají a asi i info,že dekorace po vypotřebování zmizí ze hry!:wuerg:

Naposledy upraveno: 9/2/26
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.