Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. hebig

hebig Pisálek fóra

Mě se stalo, že jsem vyzvedla vyrobený strom, ale nikde nebyl. Nemá někdo stejnou zkušenost, má cenu psát na podporu ?

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

hebig - ahoj, zkus zavřít kompletně hru - prohlížeč/klienta a přihlas se znovu. Třeba se objeví :)

moncicak7070 a bačkora85 tohle ocenili.
  3. hebig

hebig Pisálek fóra

Dik, ale neobjevil se, už se mi to stalo asi vicekrát,ale údolí sleduju jen jedním okem, tak to druhé asi otevřu a při dalším případě píšu na podporu,teď musím do práce

4. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

kaolín11, buď rád :D, u mne je to přesně naopak, už týden klíče pomalu nepadají vůbec, ačkoliv si držím stav skladu na 70% zaplnění -.-. Za pět floráčů další okno v pile otevírat už nehodlám, takže jedu hooodně pomalu xD.
    Ty hraješ přímo v prohlížeči?
    V klientovi už mne pomalu přestává bavit chodit na farmu aj na alpy, bo pořád se to někde pomalu načítá, kouše,... baha mám na farmě, farmu na děsivce, a děsivku na baha a tak podobně :cry:. Internet mám rychlej a počítač taky -.-
    Jednou sem pro pobavení hodím screeny, až se naučím jak na to.
    Jenom čekám kdy Alpy najdu na hlavní louce xD
    edit: Y_n_O, v to pevně doufám :D

edit2: Do desátého lv zbývá posledních 2 200 ABZ, tož to tam pomalu dokopu xD.
    V Alpách su od 14tého prosince. Na to že už na farmu chodím sporadicky to asi ujde.
    Myslím že je v celku jedno jakou člověk zvolí strategii. Rozhoduje stejně jen množství výrobních míst v pile, a sdostatek času chodit na farmu.
    Aktivoval a vyrobil jsem i buk, kvůli "dlouhému"růstu, a "zbavení" se dostatečného množství věcí ve skladě, když už se to nenacpe ani do recyklomatu. Šarlota se hned ozvala :D.
    Asi zvolím malinko jinou taktiku, po dosáhnutí 10lv, trhovci dostanou guáno, a plody povalím do odznaků na plné vytunění všech stromů... .
    Za posledních 30 hodin sklad v průměru zaplněn pouze na 30% základní kapacity, vyjma sektoru různé a kmenů stromů, oboje je momentálně na cca 65%.

Naposledy upraveno: 4/1/23
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

radyn.m, plochy by už měly být tam, kde mají být :)

6. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Je to tam, je to tam!
    Prakticky současně s vítězným Kulichovým gólem!
    Hoši děkujem!!!

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Že jde bez mrknutí oka zlikvidovat ručně strom,to už sem překousnul.Ale že u trhovců v podstatě úplně stejně příjdu o sladkosti,to mi tedy vadí. Nemohl by se nad tímhle RT krapet zamyslet?!? Sladkostí je jako šafránu , jedno hloupé kliknutí a 240 ABZ je v čudu!:wuerg:

8. BEBUSCHE

BEBUSCHE Perspektivní autor

Mám dotaz,nějak jsem se ztratila.V 10.LV jsem si zaktivovala stavební plán na meruňku korejskou,ale neobjevila se mě v nabídce pro stavbu stromů.Už jsem několikrát restartovala,tak nevím,zda musím ještě něco zaktivovat.Děkuji za radu.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  9. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj BEBUSCHE - zkoušela jsi jí v nabídce rozkliknout?
    upload_2023-1-5_9-36-30.png

Přeji fajn hru

10. BEBUSCHE

BEBUSCHE Perspektivní autor

Farmářko,
    moc děkuji za radu,to je právě to,co jsem nezkusila.Nevšimla jsem si toho.:)

bačkora85, radyn.m a -Jara05- tohle ocenili.
  11. Farmářka_X

BEBUSCHE - není za co, hlavně, že je vše v pořádku

Přeji fajn hru

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11

Tomu nějak nerozumím, co se ti stalo ?

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    No,chtěl sem plnit zakázky u Šarloty a omylem sem použil bombón,tj.výmněna zakázky.Takže sem se připravil zbytečně o dalších 240 bodů! Jak jsem velice brzy zjistil,nejvýhodnější je používat bombóny u Šarloty,protože dává nejvíc bodů. Takže splním kompletně všechny dodávky a bombónem si přihraju ihned další. Dva bombóny už nedávám,ale počkám si zase na příště!8) Pokud teda mám nějaký to kokino v zásobě!:)

14. pezt

kaolín11
    Aha, takže jsi použil bonbón před dodáním, už rozumím ;)
    To je pech no...

15. alenal

alenal Stálice fóra

Někdo psal, že by plochy měly být na svém místě, ale pravda to není.

16. babička-květa

babička-květa Pilný autor

Ahoj, chci se zeptat : proč mi nejde vyrobit v Protěžovém údolí odznak 2, jsem v 10Lv, chci si rozšířít kapacitu stromů. Děkuji za odpověď.

17. Farmářka_X

Ahoj babička-květa - na výrobu druhého odznaku potřebuješ odznak arboristy 1 a plody buku
    upload_2023-1-5_15-26-11.png

Přeji fajn hru

18. babička-květa

babička-květa Pilný autor

Děkuji , odznaky č.1 mám,ale buk bohužel zrovna nemám. Děkuji za odpověď.

moncicak7070, -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  19. Farmářka_X

babička-květa - není za co. Tak šup, buk vyrobit, vysadit a ono to půjde ;)

Přeji fajn hru

moncicak7070, -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  20. pezt

Ahoj alenal

A v čem byl problém ?

cool_b. a bačkora85 tohle ocenili.