Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ejitka

ejitka Perspektivní autor

Ahoj, už jsem dala řezivo do výroby, tak snad to pomůže. Díky za radu a hezký den

-Jara05-, bačkora85 a Dave Lister tohle ocenili.
  2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sovicka64, stromy se odemykají podle levelu v Protěžovém údolí. V nabídce je více stromů, ale nelze je vyrobit bez dostatečného levelu a aktivace za odznaky na Cestě moudrosti.

upload_2022-12-16_20-23-53.png

ejitka, je třeba kapacitu ve skladu hlídat, je limitovaná. Není zač, také přeji hezký den ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

-Jara05-, moncicak7070 a bačkora85 tohle ocenili.
  3. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Dave, Viem ze je v ponuke viac stromov a odomykaju sa podla lvl. ale mne islo o dodavky ked vyrabam odznak,obcas tam mam v ponuke aj stromy nielen plody a to ma zaujmalo ze preco raz tam su a potom zase nie.....mozno som to zle napisala a ci som to teraz napisala dobre tak to sa uvidi ci si pochopil co som tym myslela ;)

Ja som ich tam mala asi uz 2x a zase nic :wuerg: no obcas by sa zase mohla vloudit chybka,vobec by som sa nenahnevala xDxDxD

Naposledy upraveno: 16/12/22
  4. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

sovicka64, tak odtud vítr fouká :). Dle podkladů co jsme obdrželi, tak by měl odznak jít vyrobit za plody stromů. Bude to tedy zřejmě chybka.

Ale teď je tam mám taky a zkusmo sem tam jeden hodil a vzalo to.

upload_2022-12-16_21-30-4.png

Ať vás síla provází na všech cestách

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

To já tam stromy ještě neviděl o_O

Screenshot_1.png

Ale bral bych to, kvůli protihodnotě;)

EDIT: koukám, že nastává problém s přetečením skladu na padátka o_O

Screenshot_2.png

Naposledy upraveno: 16/12/22
  6. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Hmm, mne to stromy na výrobu odznaku ani neukáže. Pezt, máš tu višeň potuněnou na protihodnotu, že ji máš na screenu vyšší než Dave Lister? :)

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

pezt
    Tohle drobné "vylepšení" jsem zaregistroval již o nějakej den dříve,akorát mi nenapadlo,že je to chyba.:cry:
    Jinak pro ty co jedou na mobilu a chtěj zjistit čas zrání stromů,tak stačí kliknout na strom a podržet!!!! Údaj pak visí na ploše,jinak jen problikne!:)

Naposledy upraveno: 17/12/22
  8. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak se stalo přesně to, čeho jsem se bála. Podpora zkontrolovala účet v pátek, kdy se chyba neobjevila ani jednou a napsali, že je vše v pořádku. Včera se objevila třikrát. Musím doufat, že je spojená s něčím, co se postupně opraví a časem se už chyba nebude objevovat. Nic jiného asi dělat nemohu.

Do sedmičky mi už chybí jen 765 ABZ, tak si chystám odznaky na otevření buku.
    Mám třikrát recyklaci na 200 ABZ, něco dají zákazníci, tak bych tam zítra mohla být.

9. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ašada01 pokud se daná hláška objevuje až poté, co stromy sklidíš a veškeré plody jsou připsány, tak je to nejspíše tím, že jsi klikla na tlačítko sklizně dvakrát a podruhé už tam strom nebyl (Ačkoliv se mohl stále zobrazovat.), proto vyskočila. V podstatě by to tedy nemělo ničemu vadit. Podobná hláška se může objevit i po pokácení stromu.

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  10. pezt

Ahoj radyn.m

Ano mám aktivovány obě runy, 10% + 20%

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kaolín11
    Ještě jsem neměl to štěstí :cry:

11. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, mně vůbec nejde vyrobit odznak moudrosti a to mám už 5 level, ze začátku mi to bralo i stromky a teď jen plody, v rubrice odznaky vyrobit, mi to ukáže jen vyrobit prkna, nemůžu si ani aktivovat jiné stromy kvůli tomu.

12. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Pěkný předvánoční víkend mám prosbu psala jsem na podporu a sice pěkné vysvětlení jak vyrobit odznak arboristy jsem levl 5 dala jsem 524 ovoce (11000) dala jsem vyrobit ukázal se 1 vyrobený a pak při zkoušce rozšíření pozemku je počet nula zmizel nikde ho nemám. Ovoce zmizelo a nic není. Má někdo stejný potíž o dalších to je psaní na delší dobu. Janča

Dala jsem přesně tak vyrobit a pak skladiště -odznaky moudrosti nelze objeví se vyrobit pouze kmeny stromů. Měla jsem už ovoce přes 600 ks a nyní mám odečteno a odznak arboristy nikde ??? Ano sovu(5 lv) ale nemohu odznak nikde nemám. Proto se ptám zda mám potíže jen já či ještě další hráči. Děkuji za odpověď Jana

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  13. Dob

fany2022 odznaky moudrosti se vyrábějí na cestě moudrosti. Dostaneš se tam přes tesařství -> cesta moudrosti -> odznaky výroby.

Janka79 kterou část plochy se snažíš odemknout? Pokud máš dostatečný level a správný počet a typ odznaků, tak by ti měla jít odemknout část, na které sedí sova. Vyrobený odznak můžeš zkontrolovat ve skladišti mezi odznaky moudrosti.

14. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Dob- ty odznaky mi právě nejdou vůbec vyrobit, neb nemám tolik proti hodnoty a ukazuje mi to jen plody a i kdybych měla všechny plody(900 kusů), tak se na tu hodnotu 11000 nedostanu.

bačkora85, -Jara05- a Janka79 tohle ocenili.
  15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mám zasazeno 10 stromů, sklidím třeba 4 a u dalšího se objeví hláška a pak i u ostatních nesklizených. Tlačítko vyzvednout se také objeví okamžitě po zadání výroby. Skladiště kontroluji, tím to také není.
    Nepříjemné je, že nestačí farmu restartovat. Chyba zmizí třeba až po hodinovém vypnutí farmy.

moncicak7070, bačkora85 a -Jara05- tohle ocenili.
  16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj,som z toho jeleň.Odklikol som dekorku ľadový jeleň a nemal by som mať u alpských stromov ,,o trochu viac'' úrody? No,nemám! o_O

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  17. Dob

fany2020 nejsem si úplně jistý, že rozumím tomu, co ti konkrétně nejde. Na výrobu odznaku arboristy 1 potřebuješ 11000 protihodnoty plodů alpských stromů, což je cca 524 plodů meruňky alpské. Jakmile tuto prothodnotu dodáš
    upload_2022-12-17_13-59-0.png
    Klikneš na Konvertovat:
    upload_2022-12-17_13-59-22.png
    A klikneš na Vyrobit:
    upload_2022-12-17_14-0-0.png

Tak by se ti mělo zobrazit okno s vyrobeným odznakem, který následně můžeš použít k rozšíření plochy.

ašada01 až se ti to opět přihodí, zkus si pročistit prohlížeš, jestli to pomůže. A pokud by nepomohlo, tak zkus rovnou napsat na podporu.
    Peto121 žádné bonusy ze zbytku hry v Protěžovém údolí nepůsobí. ;)

18. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Dob - tak som teraz jeleň.A toto?

19. pezt

Ahoj Peto121
    Bonus dekorky působí na plochách farmy a bahamaramy ;)

20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra