Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

A včil se budeš v Alpách hodně dlouho nudit!:cry:

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    No to mi povídej :p
    Ještě že v těch denních úkolech tam aspoň zavítám ;)

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já už tam ani kolikrát nejdu.Všeho ve skladu nadbytek.Jedině cukroví mě donutí semtam obdarovat nějakého zákazníka!:)

4. pezt

Tak cukroví také není asi úplně motivace, něco plnit, jen pokud to chtějí v úkole, a jinak bych musel něco furt vyhazovat o_O
    Už tak někdy musím:cry:

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Se máte, já bych si tak ráda od Alp odpočinula:p, ale trvá mě to moc dlouho, také jsem měla tuším dva měsíce ztrátu hned na začátku, vůbec se mi do toho nechtělo, zlákala mne tuším dekorace na +2 plody

lacrima, pezt a -Jara05- tohle ocenili.
  6. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Včil se možná budu nudit, ale krááásně nudit, zatím převažuje ten skvělý pocit, že tam nemusííím.... lidičky, já mám lehááároxD

7. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Jsem se konečně doplazil na lvl 16 xD

Údolí mám od roku 24 a přes minulý rok jsem to celkem zanedbával, takže pojedu do min. lvl 25 (nebo jakoby chtěl bych) a chtěl bych se taky podívat na slunečnicový vrch

8. kocieva

kocieva Dozorce fóra

dinoalesi, ano, souhlasím, najednou je moře času, už jsem začala i omalovávat - k Vánocům jsem dostala Antistresové omalovánky, tak jedu v nich.
    Jen mám hrůzu z toho, že jestli někdy začnou Alpy normálně fungovat a navýší levely, já už to tempo znovu nenastartuji.

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak, dívám, že k Protěžovému údolí je tu v diskuzi 153 stránek příspěvků.
    To teď pročítat nebudu. Už jsem se snažila několikrát a dostala jsem se max. na 3 stranu.

Nějak jsem se hokus-pokus dostala do levlu 23.
    No, a než jsem našla tuto konkrétní diskuzi, tak jsem zapomněla co jsem chtěla...
    A stejně se zdráhám zeptat. Dostala jsem v jiné diskuzi reakci, že když mám čas se dostat na fórum, tak mám číst...
    jako čtu, ale bohužel časoprostoru málo a jsem ráda, když najdu diskuzi na to správné téma.

Jo, už vím.
    Pro výrobu semínek Střevíčníku pantoflíčku potřebuju Zahradnický rýč.
    Jak často vypadává? Už týden nevypadl a nemůžu plnit dodávky s tímto požadavkem, protože mi zbylo už jen 15 ks rostlinek Střevíčníku.
    Anebo všimli jste si, z čeho ten Zahradnický rýč vypadává?

kocieva a -Jara05- tohle ocenili.
  10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

k.vítek: To se nezdráhej zeptat, v pohodě, jen to chce mrknout do diskuzí průběžně, ne najednou, to je nesmysl. Taky nemám tolik času, ale vidím na hlavní stránce fóra, kde jaký příspěvek je nový a podívám se. Zajímá mě, nezajímá, hotovo.
    Při přihlášení, to taková ztráta času není. U akcí se stačí podívat o stránku zpět, dotazy a odpovědi se opakují, ne se hned ptát.
    S rýčem neporadím, tak daleko nejsem. Hledat to nebudu ;).A je dobré si hráče, kteří radí a diskutují vytipovat, ne "výkřiky".

Edit: k.vítek:
    Jistě, nemusíš se urážet, chtěl jsem jen poradit a ne poučovat. No a pokud máš málo času, tak bych se na Alpy raz dva tři.

Naposledy upraveno: 28/2/26
    lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  11. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Já ze zkušenosti vím, že pomůže jedině sklízet a sklízet a sklízet cokoli - pak rýče napadají.

modro.ocko22, Prepperka a lacrima tohle ocenili.
  12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Pitrýsek47: jestli Ti moje otázky vadí, úplně je míjej. Opravdu na fóru nechodím každý den. A dokonce za poslední měsíc svoje návštěvy spočítám na prstech jedné ruky. Bohužel. Reál je reál. A jsem ráda, když 2x za den sklidím a zaseju. Když už, snažím se použít vyhledávač na 1. straně. A bohužel, ani tak se někdy nedoberu samostatné odpovědi. A za sebe si myslím, že se ptám a jinak komunikuji slušně, tak není třeba mě poučovat, abych četla. Čtu. Jen prostě někdy nerozumím, co chtěl autor při kombinaci probíhající hry sdělit. A tak se doptám.
    Jak už jsem psala, jestli ti moje otázky vadí, neodpovídej mi na ně.

Protěžové údolí je pro mě aktivita pokus omyl. Z nápovědy někdy nejsem vůbec moudrá, ani chytrá. Některé mechanismy na vrcholcích hor prostě nechápu. Ale budiž, nikam nespěchám. A bude bude nebo nebude.

EDIT: Jen se tady zeptám, tak mi po týdnu kdy nic, vypadnou 2 lopatky!

Naposledy upraveno: 28/2/26
  13. pezt

Ahoj k.vitek

Je mnoho strategií, je potřeba si nějakou vybrat, já šel cestou co nejrychlejšího postupu, což stojí nějaký peníz. Rostliny jem vyřešil tak, že jsem pěstoval jen prvosenku lysou, u stromů jsem našel poměr na výnos a zisk ostatních komodit, takto meruňka alpská, modřín alpský, višeň obecná a buk americký, poměr ale jelikož mám otevřenou celou plochu tak 16, 9, 9, 9, takže poměr je třeba přizpůsobit aktuální velikosti plochy. V recyklaci využít všechny 3 sloty, plnit zakázky, zákazníci si za chvíli zvyknou co pěstuju. Z toho co zbývalo jsem dělal pomalu odznaky, u rostlin jsem vyráběl nejprve 1 odznaky až jich byl plný sklad, tak jsem přešel na pěstování střevíčníku pantoflíčku, vyrobil odznaky 2 a zase přešel na prvosenku. všech padátek byl vždy dostatek, ještě jsem musel vše vyhazovat.

14. *Kolčava*

*Kolčava* Pisálek fóra

Konečně jsem se donutila podívat se do alp, trochu jsem tápala, než jsem trochu pochopila o co vlastně jde. Zatím jsem doskákala do 10 lv a zde je ten zakopaný pes . Měla jsem získat řadu na stonku " alpská louka " ale to se bohužel nestalo a teď co s tím.

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  15. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

*Kolčava*
    Vzhledem k tomu, že skutečně nemáš řadu Alpská louka, byť bys ji mít měla, společně s dalšími moderátory to prověřujeme a řešíme... Snad se nám to nějak podaří. Chvilku strpení, prosíme.

16. pezt

Ahoj *Kolčava*

Řádek máš připsán.

17. *Kolčava*

*Kolčava* Pisálek fóra

Díky za pomoc, řádek je už zaplněn. ;)

lacrima a .SilverAngel. tohle ocenili.
  18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem se dostala - konečně - do lvl 50, tam jsem původně chtěla být a skončit ;) ale dám tomu šanci a pojedu dál, jsem totiž zvědavá, co nám RT vymyslí v postupech v levelech, snad to bude nějaká potřebná bomba, to bych ráda, jinak s Alpama končím

Edit:
    vypadá to, že nebudu plnit úkoly na rostliny, ale vyrábět odznaky, to zas budu rychle postupovat, chjoooo

Naposledy upraveno: 6/3/26
    Prepperka, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  19. terezkakra

terezkakra Zelenáč fóra

Ahoj, můžete mi, prosím, poradit, proč mi v levelu 12 nejde vyrobit meruňka korejská, i když stavební plán mám odemknutý? Díky

20. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

terezkakra - koukala jsem, že už jsi na to přišla a meruňku již vyrábíš.

Hezký den

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.