Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ašada01, není zač ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

anvan - ahoj, zdá se, že trochu vázne animace. Zkus odejít na vedlejší lesy a pak se vrátit, třeba se to načte správně.

3. Skali

anvan - ověř si to na záhoncích, zda je bonus aktivní.

bonus počasí.png

-Jara05-, bačkora85 a lacrima tohle ocenili.
  4. anvan

anvan Dozorce fóra

Skali děkujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....se v tom pořád ještě nevyznám:);):p

-Jara05-, .SilverAngel. a Skali tohle ocenili.
  5. Skali

anvan - za málo.
    PS: já taky ne :p

6. WildJets

WildJets Pilný autor

Dnes doskákáno na level 21, Slunečnicový vrch začíná být na dohled :D monokultury při pěstování se opravdu dobře osvědčily, nemám teď problém s žádnými padátky na 1 otočku denně, a košíky a věněčky protočím vícekrát. A tím že pěstuji protěž, višeň a buk, které mají všechny celkem vysokou protihodnotu, není problém zásobovat ani recyklaci :)

7. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Jsem teď v postupu zpomalila, vrhla se na výrobu odznaků a plnění cesty moudrosti :)

8. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Ahoj, není zde na fóru někde seznam, co se s jakým levelem odemkne? Hledala jsem, ale nenašla, jen nevím, jestli nenacházím, protože špatně hledám, nebo jestli proto, že hledám něco, co není. Ptám se, jelikož se mi už dlouho nezobrazuje hlášení o postupu do dalšího aplského levelu a s tím spojené co vše se mi nově zpřístupnilo. Předem děkuji :)

9. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  10. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

@Vanda děkuji, tady jsem hledala, ale nenašla. Tak mi asi nic s 23. levelem nepřibylo

-Jara05- a Vanda tohle ocenili.
  11. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj činčilka12

Jen doplním kolegy.
    Já v každé části FAQ vidím vše potřebné
    Například: sklad na spotřební materiál

Screenshot_1.png

Rozšíření ploch: Severní lesy, Alpské zahrady,
    A rostliny a stromy, najdeš u každého, od kterého to je levelu dostupné.

lacrima, bačkora85 a -Jara05- tohle ocenili.
  13. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

@Kytka2001 Moc děkuji! :inlove: Odemknu hned jak to půjde!

@pezt To víš, mám teď trochu napilno a nemám čas to vše procházet a po jednom hledat, jestli se mi něco neodemklo ve stromech, v květinách, ve skladu atd. Proto jsem se ptala, jestli to není někde popsané po jednotlivém levelu. Na konci měsíce snad budu mít chvíli klid, tak si to prostuduji, možná si do budoucna vytvořím i vlastní seznam :) Ale kdyby to tam nahoře chtěli opravit, aby zase byl člověk v Alpách pogratulován k dalšímu levelu, byla bych radši :D

-Jara05- a Prepperka tohle ocenili.
  14. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj činčilka12, máš v nastaveniach povolené nápovedy?

upload_2024-9-10_14-40-49.png

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  15. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

činčilka12 - po několika testech jsme zjistili, že pokud v alpách dojde k postupu při plnění zakázek dojde k překrytí okna s odměnami od zákazníků a postupového okna. Pokud je hráč rychlý a hned okno odklikne tak odklikne i to postupové. Pokud hráč vyčká tak se okna začnou střídat a tím pádem hráč vidí i to postupové okno.

Přeji hezký den

16. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

@Vanda ano mám, na farmě problém není, tam se mi postup vždy zobrazí

@Farmářka_X to se mi právě jednou stalo, odklikávala jsem zakázky a okno s postupem vyskočilo akorát, když jsem odklikávala odměnu ze zakázky, proto teď když vím, že mám postoupit, dělám to pomalu, ale i přesto už se mi alespoň posledních 5 postupů nezobrazilo

-Jara05- tohle ocenil(a).
  17. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Irenka po mě chce už druhý víkend jen šišky, pěkně od každého druhu jednou. Asi jak sem chodí jen občas ještě nezaznamenala, že jsem přešla na monokulturu. Zkusila jsem sladkost, ale chtěla zase šišky, jen v jiném pořadí, tak už ji nechávám, snad pochopí.

18. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Je to tam!
    A jdou se rozšiřovat Alpské zahrady!

19. pezt

Honzo
    Opatrně, opatrně :p

20. pezt

Zdravím
    Tak dneska ráno postup.

Screenshot_1.png
    Bohužel postupový screen mám na počítači v práci, a zapomněl jsem si ho poslat xD

Tak jedeme dál ;)