Protěžové údolí / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/12/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Budu muset začít pěstovat houby se střevíčníkem,protože vyrobit zahradnickej odznak 3 nebude jenom tak (na rozšíření skladů kmenů a spotřebního zboží).Nejprve si nachystám sadbu a pak se to pokusím zpytlíkovat mezi zakázkama u trhovců tak, aby po mně houby s orchidejama nechtěli!:wuerg: Potom bych chtěl ještě ,,dorazit" Prvosenku,ať to mám z krku!
    No,uvidíme!
    Stav odznaků:

2. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Pro postup do 26 lvl mi chybí 320 ABZ a z recyklace na mě teď místo 400 ABZ vyskočily 2 bonbóny. No nenaštvalo by vás to?

3. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj ašada01,
    to se mi děje dost často. a nic s tím nenadělám.

4. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Zkusil jsem si dělat statistiku, kolikrát vypadnou v konvertoru ze slotů ABZ a vycházelo mi, že mám zhruba 50% úspěšnost.
    Takže pro mě žádné překvapení.
    Jenom jsou malinko zavádějící ty kruhové grafy pravděpodobnosti, ale to je v téhle hře normální.

dinoalesi, bačkora85 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zaznamenal jsem drobné ,,vylepšení" Hry! A to když chci vyrobit 10 ks plodin a chci vyrobit dalších 10 ks,nezůstane tam navolených 10 ks,ale spadne to na jeden kus! Díky tomu sem teďko sklízel 23 ks,místo obvyklých 40 ks!
    Děkuji za vylepšení!:wuerg:

6. Bedlivé_oko

ahoj kaolín11,
    necháme toto chování prověřit.

7. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mě by se zase hodilo, kdyby podsvícení stromů a rostlin, které chci vyrobit, bylo trochu výraznější (třeba barevně). Občas to přeskočí a já pak vyrábím, co nechci.

-Jara05- a goldedawn tohle ocenili.
  8. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ašada01
    Pokud máš nějaký nápad, jak to řešit (ideálně s náčrty či skicou), šup s ním do (*) Zlepšovacích návrhů...:D
    Třeba tě napadne nějaké elegantní řešení, které bude v BP realizovatelné a za které ti budou ostatní hráči neskonale vděční!

(*) Do Zlepšovacích návrhů už dlouho nikdo nepsal, je skoro zarostlé pavučinami, proto tuto sekci diskuzního fóra tak trochu propaguji... ;)

-Jara05- tohle ocenil(a).
  9. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Dobře, zkusím.
    Jen teď nevím, kam dřív skočit, tak to chvíli potrvá:p.

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Tak důležitá meta pokořena, dnes brzy ráno ;)

Screenshot_2.png

11. Bedlivé_oko

Nechal jsem Tvůj požadavek prověřit a skutečně se nejedná o chybu, ale o vylepšení/opravu z důvodů přepočtu potřebných předmětů pro výrobu požadovaného množství rostlin/stromů.

radyn.m, -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  12. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Ach jo, sotva si na něco zvyknem, už je to zas jinak.... škoda :oops:

13. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Bedlivé_oko Taky jsi mě nepotěšil, mě to tak vyhovovalo.

14. Bedlivé_oko

Ahoj dinoalesi, .macca.,
    můžeme s tím nesouhlasit, může se nám to nelíbit, ale to není jediná věc se s tím dá dělat.
    Zahrnu tento Váš nesouhlas do reportu. To je ale všechno co s tím mohu dělat.

15. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Bedlivé_oko
    Díky, za pokus to stojí, třeba se nás sejde více :)

Bedlivé_oko a -Jara05- tohle ocenili.
  16. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, mám otázku: jak zjistím, kolik stromů jsem již vysázela při plnění úkolu č. 18 u Kamzíkové na návsi? Zapomněla jsem si dělat čárky...
    Děkuji za info

babako a -Jara05- tohle ocenili.
  17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Je to tam!
    A můžu jít zase na Náves...

18. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Apachie1
    Tuším, že průběžně nijak, až dosáhneš požadovaného množství, tak se ti na náměstí daný úkol odfajfkne ;)
    Jinak já to řeším tak.... mám aktuálně splnit 10x meruňku mandžuskou a 3x třešeň ptačí, tak jsem si jich vyrobila přesné množství a pak mám přehled, kolik jsem jich zasadila a kolik jich mám ještě ve skladě :)

19. Bedlivé_oko

Ahoj,
    toto nelze bohužel zjistit. Také v tom tápu, nepamatuju si a pak jsem překvapen, že mám splněno. Píšu si to jako podnět k vylepšení, který předám dál.

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Nějak jsem opomenul zmínit, že zákazníci již opustili mou náves, už jsem je obdaroval vším co chtěli ;)

Screenshot_1.png