Poraz horko (12.6. - 25.6.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/6/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

.macca. - na podporu určitě napiš. Oni ti hru odblokují ;)

Přeji hezký den

2. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Možná to zkusím, ale nevím jestli se mi to napodruhé povede, jde to špatně vzít a ani vlastně dost dobře to nejde položit.

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak utrpení konečně skončilo, první den jsem se zaměřil jen na pěstování a zisk padátek.
    Pátek a dnešek jsem pouze pokládal ty zpropadené ručníky. Bylo jich

Screenshot_1.png

Celkový zisk mincí byl

Screenshot_2.png

Nejlepší výsledek na zisk mincí byl

Screenshot_3.png

Do příště doufám, že se manipulace s ručníky zlepší.

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pro dnešek končím se ziskem dvou dekorací, v peněžence mám 59 mincí na třetí. V procesu se pokusím sklízet a osévat pohopole. Osušek jsem poskládala prozatím 257. Ono to nějak půjde, však akce je teprve třetí den, dalších jedenáct máme do foroty ;)

5. kocieva

kocieva Veterán fóra

Bedlivé_oko, děkuji za informaci ohledně úložišť obrázků, já jsem si myslela, že chyba je v mém počítači, marně jsem se snažila umístit do příspěvku obrázek komfortního pole se 146 květinkami, to se mi ještě nestalo a dlouho asi nestane.
    A to už bude vypnuté stále (řečnická otázka, uvidíme).

Edit:
    Bedlivé_oko, děkuji za info.

Naposledy upraveno: 15/6/25
  6. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj kocieva,
    bohužel provoz něco stojí a pokud provozovatel nemá financování alespoň z reklamy nebo jako platbu u uživatelů musí to dotovat z jiných svých zdrojů což opravdu není dlouhodobě udržitelné. Navíc je tu i trochu problém legislativní ... např nelegální obsah od uživatelů atd ...

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

pezt
    Akce trvá ještě víc než týden! Tak snad ten obchod vybílíš!8)xD
    Osobně jsem vzal všechny dekorace,plány,bedny piccolo a lepidlo(na to už jsem ale musel ještě nějaký rostliny dopěstovat,chyběly mi totiž 4 mince:wuerg:)
    Třeba to po dovolený,ještě rozjedu!xD

Pro ty co ještě nepokládaly dlaždice:
    Je potřeba je uchopit vtěchto místech!Je to vopruz,ale dá se to po chvíli naučit. Nespěchat,počkat až si dá dlaždice říct.Jinak se položí samozřejmě špatně! I mně se to stalo několikrát!o_O
    Příklad:, položena první dlaždice
    Nyní umístím druhou(samozřejmě ji musím uchopit za pruhovanou část)
    A nyní si rozmyslím,jak ji chci umístit! Pokud mi vyhovuje tak jak je,tak na ni kliknu a jeto.Pokud ji budu chtít na druhou stranu,přejedu myší do prázdnýho čtverečku a tam kliknu!Hlavně se musí počkat až se tam barva přesune,jinak se dlaždice umístí špatně!!
    1)Situace před umístěním další dlaždice, 2)položená(neuchycená) dlaždice, 3) otočená neuchycená dlaždice

Naposledy upraveno: 14/6/25
  8. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

z piccol vypadol Jack takže akciu zachránilo piccolo :D

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11
    Na to nemám náladu :p
    Není tam nic dalšího, co bych úplně nutně potřeboval.
    Pořídil jsem jen toto.

Screenshot_1.png Screenshot_2.png Screenshot_3.png

Až jsem stavěl muzeum tak jsem zjistil že jsem ty plány ani kupovat nemusel, měl jsem jich nějak hodně a ještě zůstaly

Screenshot_4.png

A to mám koupené všechny, jaké šly získat.

10. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Zatím položeno :)
    Získáno 2.030 [​IMG]
    Ještě budu pěstovat a vyzobávat co se dá. Potřebuji doplnit zásobu SK :music:

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už ma to nebaví,napestované mám aj navyše.U mňa je to takto 550/508.Sadím už dlhodobky na pajdátka.Tulidomček naplnený až po povalu a nechám zvieratká na pokoji,veď tie pajdátka napadajú a koniec akcie je ešte ďaleko:D:D.

12. stěby

stěby Hvězda fóra

384/550, 667 mincí. Není kam spěchat. Jedno z těch lepších pořízení:

13. kuchynak

kuchynak Pilný autor

To pokládání dlaždic je fakt vopruz... jedna jde, pak další nejde, pak se mi položí, jak nechci... že jsem se do toho vůbec pustila...

14. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Vyrobeno skoro vše a odpoledne se může pokládat ;)

Si říkám, že na mě je tady tohle rekord, protože 50k rostliny napěstovat za 4 dny akce o_O

To se mi fakt ještě nestalo

15. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Nikam nekvaltuju, jsem zhruba za polovinou. Přestala jsem používat bonus 200%. Akci určitě dokončím a je jedno kdy. Pokládání dlaždic už jsem pochopila, s tím problém nemám. Jen se mi zdá, že nemám štěstí na ty nejdůležitější, abych si mohla vybrat, za co je vyměním. Ale co bude, to bude. Z tajemna mi vypadl další Kvesal, což je výborný. Už mám 2 a budu je krmit normálně. Do včerejška jsem tomu jedinému podstrojovala SK. Za mne výborný. :music:

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak, položeno 317 ručníků, přibyla další dekorace. Musím nasyslit ještě na dvě, základ na další je menší než posledně jen devatenáct ozubených koleček. Co už, každý den není posvícení ;)
    Dožvýkám kuřízek s brkaší a jdu vytuhnout...
    Ať se všem skládání daří :)

17. Staradama

Staradama Zelenáč fóra

Ahoj, já myslím, že tento problém mělo spousta lidí, já také, ale nemam čas někde posílat dopisy, že to nefunguje, raději na to prdnu, je to jen hra a jak tu bylo řečeno mnohokrát, ten kdo to tvoří je někde za horama.

18. babina51

babina51 Hrabě fóra

Domek si hoví na BAHA.Vše co jsem chtěla tak mám.Už si říkám skončím,ale času je dost tak ještě vezmu stavební plán.

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak mám bohužel jenom 133 mincí, vůbec mi to nejde a dekorace do stonku určitě nestihnu.:wuerg:;)

20. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

dasa1143
    Pokud se dostaneš až ke stonku, tak budeš mít i dekorace ;) Ty v obchodě jsou jen navíc :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.