Podzimní festival a TOP 4000 (21.11. - 27.11.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/11/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Také gratuluji všem, kterým se povedlo umístit v topce. Jsem rád, že jste nám neudělali ostudu a ukázali, že tu máme hráče, kteří patří mezi nejlepší z nejlepších. ;) A také mě potěšilo, že jsem v topce našel i spoustu jmen, která se na fóru již neobjevují tak pravidelně, jak tomu bylo v minulosti.

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Jsem si dovolil zpracovat přehled protihodnoty a umístění v TOPce dle tabulky co je zde na fóru.
    Rok 2024 je prozatím neoficiální, jen podle nynější tabulky co je ve hře.

upload_2024-11-27_23-18-34.png

3. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Nakoniec som sa umiestnila na 889 mieste, som veeelmi spokojna :music: isla som skusit kam sa dostanem no a nakoniec som to zmakla pre mna na vybornu :) Posielam gratulku vsetkym kto sa zucastnil a hlavne tym na vrchole :inlove:

4. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Nakonec jsem ještě pár zvěře přihodila a jsem 366 místě. Mám velkou radost, že jsem to tento rok zvládla. :p

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Také gratuluju všem účastníkům toho šíleného zájezdu zvaného TOPka, jste nesmírně šikovní - všichni :inlove:
    A děvčata - Gordonka a Astridka - smekám kulicha a klaním se, kam až mi to moje bolavá záda dovolí (takže jenom trošku, ale i to se počítá ;)
    Řád odvážného farmáře by zasloužili všichni, co se do sudu po hlavě vrhli, ať už vyplavali, nebo utonuli.
    A Astridce a Gordonce jasně že náleží Řády zlatého leoparda a netopýra, o tom není pochyb ;)
    (a protože nemám pětikorunu, tak ti na kulicha bude muset ten řád přimalovat asi Astridka :p)

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Gratulace ode mne letí ke všem, kdo se profarmařili k nejvyšším příčkám.
    Já se svým záhumenkem jsem také celkem obstála, mám radost. Pro další rok mám ponaučení, že se nesmím flákat, zaspávat sklizně a makat, protože se do té tisícovky (pokud zůstane), musím procpat :)

7. lacrima

lacrima Titán fóra

[​IMG] Velká gratulace všem zúčastněným a převeliká gratulace všem, kdo se umístili
    na nejvyšších místech [​IMG]
    Jste skvělí , úžasní a pilní jak včeličky . Máte můj obdiv a poklonu [​IMG]
    Já se musím přiznat , že po prvním vložení xxx protihodnoty , jsem si řekla a dost ! Následující den mi to nedalo
    a šla jsem nahlížet jak to v TOP vypadá , nedalo mi to a několik věcí přihodila .
    Včera večer jsem si tu "klikačku" drobíček zopakovala a pak jsem si řekla , že stačí ... že na to házím bobek , že
    na to prostě nemám a to i přes skutečnost , že jsem byla ( podle mého mínění) na dost dobrém místě.
    Bolela mě ruka a zásoby ve stodole ubývaly :p
    Asi 2 hodiny před koncem TOPky se jdu podívat a ejhle ... už jsem se v žebříčku neviděla . :D
    Krucipísek aneb "Himl hergot donrveter kruncajs element" , tak to nee , takhle to nejde a nebude !
    Já tam prostě chcú být , já se tam chcú prostě vidět ;) a tak tam jsem a tak se tam vidím...
    ... a nějak moc to ani nebolelo , tak jak jsem si původně myslela.

Potom , že štěstí přeje jen připraveným .
    Ne, neee, někdy se unaví a sedne i na búú búú :p

8. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Přátelé a sousedé gratuluju všem kdo se udrželi v TOP

upload_2024-11-28_6-14-3.png upload_2024-11-28_6-17-19.png
    upload_2024-11-28_6-14-21.png

Bylo to pro Vás jistě náročné a stálo to mnoho nervů a poctivé práce na přípravu. Máte můj obdiv a díky za pilnou práci.

Ještě jednou z celého srdce gratuluju. užijte si zasloužené odměny.

9. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Dobré ráno,gratuluji všem,kdo se účastnili a hlavně těm nejlepším,jste machři.Já se snažila,ale kolem 21.00 jsem začala padat,takže 1088.Chtěla jsem stonek,ale neva.Tak vzhůru do příští Topky.;););)

10. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Gratuluji všem TOPkařům a děkuji za super reprezentaci naší CZ/SK komunity. Opravdu velké díky. Jste skvělí.:inlove:

11. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Dobré ráno ... gratuluji všem zúčastněným TOPkařům ... klobouk dolů, byli jste úžasný ;)

12. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Krásný den přeji!
    Výsledek předčil mé očekávání, 836 = můj nejlepší výsledek v TOP. Teoreticky by to mohlo být ještě o chlup lepší, ale jsem lakomá Barka a nechala jsem ve stodole nějaké zásoby, ale hlavně mě odradilo dodávání - měla jsem na to jenom ten včerejší večer a opravdu to je náročné. Snad příště začnu, pokud budou příznivé podmínky, dříve aby zůstalo na finále co nejméně práce.
    Výpliv je na 1 484. místě i u něho to je nejlepší umístění, jeho farma však nemá tolik zásob, aby se dostal dál. Nevadí, snad někdy....:D
    Všem zúčasněným posílám velikou gratulaci a s chutí do další "práce". ;)

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... krásné ránko :) a moc gratuluji všem co se zúčastnily v TOPce. Koukala jsem na nejvyšší místa s radostí, že i naše CZ/SK komunita je pěkně vidět :inlove: Skončila jsem na 206 místě, ještě bylo co dohazovat, ale jsem si řekla, že ušetřím něco na příště xD

14. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

evainfo - Také mě zbylo 2 mil mantiček ;) Třeba příští rok opět bude top 500 a budou se hodit.

15. kocieva

kocieva Osvícený autor

Pěkné čtvrteční odpoledne. Posílám velkou gratulaci všem, kteří se TOPky zúčastnili a kteří se i umístili na těch skvělých pozicích.
    Přidám trošku statistiky.
    V loňském roce byla TOP3000, moje umístění tenkrát bylo 2770. místo s protihodnotou 344.000.000 (tak jsem si "připravovala" na letošek cca 600.000.000). Letos nám to trošinku změnili (TOP4000, 2.místo 2500), nejdřív jsem si myslela, že bych se mohla na stříbrném místě umístit, začala jsem tam přihazovat . . ., až mě to utnula 22.00 hodina, no prostě pro mě to byly nervy. Nakonec výsledné umístění je 2665. místo s protihodnotou 893.287.123. Ale jsem spokojená a moc se mi to líbilo.

16. michnaj

michnaj Pilný autor

Velká gratulace všem kdo se zúčastnili:)

17. hansicek

hansicek Expert fóra

Gratulácia všetkým, ktorým sa zadarilo a dosiahli umiestnenie aké plánovali.
    Moj plan bol TOP1000, zadarilo sa 431, takže spokojnosť.
    Do suda som hodil 15 miliard.
    Tento rok to bolo v porovnaní s minulým rokom,ked mi o par milionov usla TOP500 pre mna celkom nuda. Pocital som totiž že pre TOP1000 bude potrebne aspon 20Giga protihodnoty a nakoniec stačilo 3x menej.
    Ale to vôbec nevadí, aspoň mi tých zvyšných 1,3 miliona oviec +1,2 miliona mánt ostane na budúcu Topku.

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[QUOTE="tykadlo
    evainfo - Také mě zbylo 2 mil mantiček ;) Třeba příští rok opět bude top 500 a budou se hodit.[/QUOTE]

Myslím, že to takto nechají na top 1000 - 4000, tady se ukázalo jak moc nás je a je to dobře pro hráče, kteří nemají možnost točit s kaštánkem a s Postřikovaným uměním ... taky těm patří klobouk dolů, že se i přesto umístili ;)

19. -samadoma-

-samadoma- Rádoby autor

Držela jsem se do 21.40 do 1000 ,ale už jsem nestihla naklikat poslední položky, nemám vyšlechtěnou rostlinu ani zvířata na okamžitý sběr, ale ,pomohla mi Danka přes 5miliad krejcarů a tak jsem to zkoušela ,chtěla jsem hlavně řádek 1016 je to škoda ,ale plnit soutěže budu dál.

20. hansicek

hansicek Expert fóra

samadoma - nic si z toho nerob, ja som tak dopadol minuly rok s TOP500, par miest pod ciarou, nie preto, ze nebolo z coho ale nestihal som to tam naklikat. Teraz som zvolil opacnu taktiku, najprv som v predstihu nahadzal "drobne" a na zaver si nechal tri polozky ktorymi som mohol navysit hodnotu ak by to bolo potrebne zopar klikmi o miliardy.