Podzimní festival a TOP 4000 (21.11. - 27.11.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/11/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. WildJets

WildJets Stálice fóra

Já se nakonec rozhodla spíše prodávat a doplnit krejcarové konto, dosud nemám takový přísun, jak bych chtěla. Ale ještě si schovávám Vřesovištní ovce a podle toho, kolik bude večer na 2500, tak je buď dodám, nebo ne.

2. libakos

libakos Titán fóra

No, v klídku si tu čtu příspěvky,chválím ty co se farmě věnují víc než víkendově a peču u toho cukroví ,bohužel 1 plech právě skončil v koši :(>:( nezbývá než se věnovat jen jedné věci,jdu otevřít okno.Všem kteří se zúčastní přeji ať se umístí co nejlépexD

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak těch 170 míst do tisícovky nedám ani náhodou, ale budu klikat dál. Ještě ve stodole cosi je :)

4. stěby

stěby Polobůh fóra

Čekám, kdy začne dout vichr z hor, a zatím pořád nic :music:. To bude bleskový uragán až těsně před desátou :cry:xD...
    Zatím jsem v poklidu před 1500. místem, ale těším se na ten držkopád :D.

Edit: už teď se prakticky nedá dostat do hry. Co se tady bude dít ve 21.55 o_O? To bude řevu. Radši to tam naházím v předstihu a 22.05 budu čučet jak jojo.

Naposledy upraveno: 27/11/24
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak topkaři do toho držte se a ať zavlají naše vlajky co nejvýše

vlajky.png

6. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Vrátila jsem se z Moravy a nyní se pokusím něco do TOP hodit. Určitě nejsem pro zkušené topkaře žádnou hrozbou.xD
    Všem držím palce, ať Vám umístění udělá radost!:)

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte, držím palce všem odvážným bojovníkům, kteří se do toho klání pustili. Ať se udržíte co nejvýše co nejdéle. Moc vám to přeju :D

8. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Držím palečky všem co pilně bojují o umístění. Přátelé já Vám věřím, to dáte :)

9. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, zatím jsem na 1.110, ale od teď už budu jenom klesat xD Jsem zvědavá kam ;) ?
    Všem Vám držím palce!!!

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, už nedodávám. Sice by ještě bylo z čeho, nějaké ovoce a děsikové věci i produkty by byly, ale už mě nebaví pořád klikat na jeden řádek a klikat počty. Stejně bych se na řádek do stonku nevyšplhala, už budu jen padat, stejně jako včera.
    Držím pěsti našim i sousedům ze Slovenska, mají dobře našlápnuto, tak ať se to povede :)

11. evinana

evinana Baron fóra

Teda letos je tu podezřele klídek. Vždy u TOPk byl šrumec:) Modíci a ostatní farmáři děkujeme, a ty palečky držte pěkně pevně;)

12. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, tak na těch zlomových pozicích se to teda pořádně míchá. Jsou to nervy.

Všem zúčastněným přeji co nejlepší umístění a držím pěsti. Jste neskuteční bojovníci. 8)

Ať vás síla provází na všech cestách

13. evinana

evinana Baron fóra

Prosím na ty palečky trochu přitlačit;) je tam hóóódně šipek dolů

14. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak jsem si myslel že letos neudržim TOP500 a vypadá to že do 250 bych mohl být. Uvidíme jak moc rychle to bude padat před 22 hodinou. Každopádně ty první pozice nechápu :D Jen jsem doufal že někdo sesadí pokimokiho :p :D
    Líbí se mi zase styl maďarů viděl jsem že složili asi 2 napísy letos :)

Pak jsem se koukal že gordonka se se s tím nepárala a rovnou přes 100mld :D

Líbilo by se mi kdyby jsme třeba příští rok všichni dali najevo odkud jsme a měli třeba erb s českou vlajkou jen pro TOPku bylo by to hezké s tím kolik nás tam z česka je. :)

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som zatiaľ 1476 mieste uvidím či zostanem v tej 2500.Ak nie tak nabudúce;);).

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tenisto, co já, já jsem v tom nevinně. Danka mě zaúkolovala. Dokonce napsala cifru kterou mám dodat! A to jsem na tom od dost lépe než další sousedka, u té už došlo díky Dance na hřebíky a saláty. xD
    Někomu se může líbit, když jsou tam poskládané erby, nebo písmenka. Ale farma je přece jen individuální hra a může to znamenat, že i když máš šanci umístit se výš, tak v zájmu kolektivu se odklidíš dozadu jen proto, aby to dobře vypadalo.

17. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

GordonSargent to zní, že máš ještě rezervu. Tak honem do top 10. :music:

18. stěby

stěby Polobůh fóra

Je tu poslední restart! 900 míst a půl miliardy protihodnoty rezerva na dno Top2500. Přihazovat se mi nechce, i když mám co. Jenom doufám, že to bude stačit :wuerg:-.-.

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Dob, no jo povzbuzovat by vám šlo, ale ty zatracené chlívky kydat ne.:) Ale chybí 10 minut, mám horkého vyčkávajícího favorita a jednoho černého koně.

20. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Gordonko: Tak to pak jo :D To muselo být spousta salátu a hřebíku :p :D Jak píše ale dob mohla si skočit do té TOP10 :D :)
    jj je to hezké i právě proto třeba mě osobně by se líbilo každý 3-4 erb vidět ten český :D Psal jsem to skoro každý rok ale na ten příští se připravím lépe :D tahle akce mě baví nejvíc.

btw. Na samém vrcholu se to hýbe :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.