Podzimní festival a TOP 4000 (21.11. - 27.11.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/11/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. WildJets

WildJets Pilný autor

Já se nakonec rozhodla spíše prodávat a doplnit krejcarové konto, dosud nemám takový přísun, jak bych chtěla. Ale ještě si schovávám Vřesovištní ovce a podle toho, kolik bude večer na 2500, tak je buď dodám, nebo ne.

2. libakos

libakos Polobůh fóra

No, v klídku si tu čtu příspěvky,chválím ty co se farmě věnují víc než víkendově a peču u toho cukroví ,bohužel 1 plech právě skončil v koši :(>:( nezbývá než se věnovat jen jedné věci,jdu otevřít okno.Všem kteří se zúčastní přeji ať se umístí co nejlépexD

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak těch 170 míst do tisícovky nedám ani náhodou, ale budu klikat dál. Ještě ve stodole cosi je :)

4. stěby

stěby Hvězda fóra

Čekám, kdy začne dout vichr z hor, a zatím pořád nic :music:. To bude bleskový uragán až těsně před desátou :cry:xD...
    Zatím jsem v poklidu před 1500. místem, ale těším se na ten držkopád :D.

Edit: už teď se prakticky nedá dostat do hry. Co se tady bude dít ve 21.55 o_O? To bude řevu. Radši to tam naházím v předstihu a 22.05 budu čučet jak jojo.

Naposledy upraveno: 27/11/24
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak topkaři do toho držte se a ať zavlají naše vlajky co nejvýše

vlajky.png

6. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Vrátila jsem se z Moravy a nyní se pokusím něco do TOP hodit. Určitě nejsem pro zkušené topkaře žádnou hrozbou.xD
    Všem držím palce, ať Vám umístění udělá radost!:)

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte, držím palce všem odvážným bojovníkům, kteří se do toho klání pustili. Ať se udržíte co nejvýše co nejdéle. Moc vám to přeju :D

8. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Držím palečky všem co pilně bojují o umístění. Přátelé já Vám věřím, to dáte :)

9. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, zatím jsem na 1.110, ale od teď už budu jenom klesat xD Jsem zvědavá kam ;) ?
    Všem Vám držím palce!!!

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, už nedodávám. Sice by ještě bylo z čeho, nějaké ovoce a děsikové věci i produkty by byly, ale už mě nebaví pořád klikat na jeden řádek a klikat počty. Stejně bych se na řádek do stonku nevyšplhala, už budu jen padat, stejně jako včera.
    Držím pěsti našim i sousedům ze Slovenska, mají dobře našlápnuto, tak ať se to povede :)

11. evinana

evinana Magnát fóra

Teda letos je tu podezřele klídek. Vždy u TOPk byl šrumec:) Modíci a ostatní farmáři děkujeme, a ty palečky držte pěkně pevně;)

12. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, tak na těch zlomových pozicích se to teda pořádně míchá. Jsou to nervy.

Všem zúčastněným přeji co nejlepší umístění a držím pěsti. Jste neskuteční bojovníci. 8)

Ať vás síla provází na všech cestách

13. evinana

evinana Magnát fóra

Prosím na ty palečky trochu přitlačit;) je tam hóóódně šipek dolů

14. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak jsem si myslel že letos neudržim TOP500 a vypadá to že do 250 bych mohl být. Uvidíme jak moc rychle to bude padat před 22 hodinou. Každopádně ty první pozice nechápu :D Jen jsem doufal že někdo sesadí pokimokiho :p :D
    Líbí se mi zase styl maďarů viděl jsem že složili asi 2 napísy letos :)

Pak jsem se koukal že gordonka se se s tím nepárala a rovnou přes 100mld :D

Líbilo by se mi kdyby jsme třeba příští rok všichni dali najevo odkud jsme a měli třeba erb s českou vlajkou jen pro TOPku bylo by to hezké s tím kolik nás tam z česka je. :)

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som zatiaľ 1476 mieste uvidím či zostanem v tej 2500.Ak nie tak nabudúce;);).

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tenisto, co já, já jsem v tom nevinně. Danka mě zaúkolovala. Dokonce napsala cifru kterou mám dodat! A to jsem na tom od dost lépe než další sousedka, u té už došlo díky Dance na hřebíky a saláty. xD
    Někomu se může líbit, když jsou tam poskládané erby, nebo písmenka. Ale farma je přece jen individuální hra a může to znamenat, že i když máš šanci umístit se výš, tak v zájmu kolektivu se odklidíš dozadu jen proto, aby to dobře vypadalo.

17. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

GordonSargent to zní, že máš ještě rezervu. Tak honem do top 10. :music:

18. stěby

stěby Hvězda fóra

Je tu poslední restart! 900 míst a půl miliardy protihodnoty rezerva na dno Top2500. Přihazovat se mi nechce, i když mám co. Jenom doufám, že to bude stačit :wuerg:-.-.

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Dob, no jo povzbuzovat by vám šlo, ale ty zatracené chlívky kydat ne.:) Ale chybí 10 minut, mám horkého vyčkávajícího favorita a jednoho černého koně.

20. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Gordonko: Tak to pak jo :D To muselo být spousta salátu a hřebíku :p :D Jak píše ale dob mohla si skočit do té TOP10 :D :)
    jj je to hezké i právě proto třeba mě osobně by se líbilo každý 3-4 erb vidět ten český :D Psal jsem to skoro každý rok ale na ten příští se připravím lépe :D tahle akce mě baví nejvíc.

btw. Na samém vrcholu se to hýbe :D