Podmořská výprava (19.2. - 23.2.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

tonys* - kdyby sis prohledala ostrov pokladů tak dekorace najdeš.
    Upozorňuji, že tu nejsme od toho abychom hledali zabordelené dekorace.

Přeji hezký den

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akci jsem nakonec sfoukla, i když jsem jí nechtěla dělat, ale je šlechtění za 1 SK ;) vyšlechtila jsem toho dost, tak proč ně?

3. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Také hotovo. Nejvíc mě potrápila Skvrnitá chobotnice, nakonec jsem ty tři, co mi chyběly, musela vyšlechtit z Krásných, přeskoky nějak nefungovaly.
    Dekorace do řádku nedám, jsou mnohem výnosnější na ploše.

Naposledy upraveno: 22/2/25
  4. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Hotovo, jsem ráda, že jsem si počkala na víkend, dokonce padlo i šlechtění za 1 SK. Animace chobotniček je hezká, šlechtěnci jsou dobře rozeznat od sebe, za to palec nahoru. Jen je škoda, že nebylo možné získat neonovou stáj jako v předchozích akcích, kdy se objevil nový šlechtěnec.

5. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Hotovo :music: Animace pěkná :)

Edit: pepino1972
    Bohužel. Jsem trh BF. Kdo by potřeboval, mohu nějaký inkoust nabídnout ;)

Naposledy upraveno: 22/2/25
  6. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Ahoj všem,je tu nekdo z hráčů na trhu AZ? Poptavam aspon 20 inkoustů,uz je asi nestihnu vyrobit a trh zeje prazdnotou.diky

7. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Prosím, má někdo navíc inkousty? Jsem trh AY. Děkuji.

8. hroudov

hroudov Vévoda fóra

prosím je zde někdo kdo by poskytl ingousty, jsem trh AF, děkuji

-Jara05-, lacrima a modro.ocko22 tohle ocenili.
  9. eleanorelik1

eleanorelik1 Stálice fóra

Tak jsem na trh hodila nějaké inkousty - zmizely tedy bleskem. Tímto děkuji kupujícím. Jsem trh AZ.
    Akce hotova od čtvrtka, kdy jsem sklidila poslední inkoust do úkolu. Mám dvě rokecové chobotnice - s tím jsem tedy ani nepočítala.

10. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Hlasim hotovo ale este daku otocku dame :music: Sk je dost a zase som dokoncila dake ulohy v druzstve;)

11. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Trh AX, mohu nabídnout inkousty, momentálně mám navíc 14 ks. Pokud jste stejný trh a potřebujete, napište

12. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak mi chybí 30 ingoustů, jinak mám vše, ale nedá se nic dělat, všechny bedny otevřeny( a že jich bylo, a nic), no tak příště

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  13. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hroudove
    V diamantu 100%, ve zlatě 100% z dílen, rychlé výrobny, SK => zisk 3 inkousty z výrobny => čas cca < 3 hodiny => při třech výrobnách by se to dalo stihnout (4x 3x 3 = 36 inkoustů)...

14. hroudov

hroudov Vévoda fóra

Kytka2001 děkuji ža radu, ale mám jen jednu výrobnu

-Jara05- a smoulinek123 tohle ocenili.
  15. dingičko

dingičko Vážený autor

Krásne Podmorské hry, všetko s morom milujeeem, aj keď riadoček asi nedám :D:inlove::p

Prepperka, eleanorelik1 a -Jara05- tohle ocenili.
  16. hroudov

hroudov Vévoda fóra

díky všem, kteří dali na prodej ingousty, jenom díky nim jsem akci dokončila:)

17. jirka2000

jirka2000 Pisálek fóra

Chobotnice krásné, animace se povedla. Ale akci nedokončím, protože nemůžu vyrobit ani jednu výrobnu, na skladě mám pouze jeden zachycovač pírek. I kdy jsem prohledal všechny bedny i nakoupil bedny za mince, nevypadl ani jeden. A trh zeje prázdnotou, žáden inkoust nejde koupit, nikdo ho neprodává. Škoda.

Trepifajksl a dasa1143 tohle ocenili.
  18. kikiriki

kikiriki Rádoby autor

Akci taky nedokončím kvůli chybějícím inkoustům. Výrobny nemůžu vyrobit a na trhu nic k prodeji, i když pořád kontroluji tržiště. To mě mrzí.

jirka2000 tohle ocenil(a).
  19. davidson00

davidson00 Baron fóra

ahoj, mohu vypomoci jsem trh AC s ingoustem

jirka2000, kytka50 a kutilka70 tohle ocenili.
  20. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Dávám nějaké inkousty na trh BF :)