Ohromující nálepky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím ašada01 a ju.no

Vaše problémy jsem předal, zdá se že nejste jediní, komu se dějí podobné problémy, je to nahlášené a team se na to dívá a hledá kde je problém.

2. ju.no

ju.no Aktivní autor

Pezt, díky, už mi i z podpory napsali totéž. Kdyby byl celkový výpadek hry, přišlo by se na to hned, takhle je to jako hledání jehly v kupce sena.

Edit: napsaly jsme si s ašada01, jsme obě trh AD.

Naposledy upraveno: 6/9/24
    -Jara05- a ašada01 tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ju.no - ahoj, jsem také trh AD a problémy nemám. Teď jsem zkusmo vyrobila několik nálepek, nalepila do alba a všechno OK. Takže trhem to nebude. Zakopaný pes bude asi někde jinde ;)

4. ju.no

ju.no Aktivní autor

Hlavně, kdyby to už někdo vyřešil. Opět jsem album zkusila a opět restartovala hru. Kdy tato sezóna končí?

-Jara05- tohle ocenil(a).
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ju.no - tato sezóna by měla skončit 29.10. 2024 - viz oficiální oznámení Ohromující nálepky

lacrima, -Jara05- a ju.no tohle ocenili.
  6. Pumpička

Pumpička Pilný autor

Ve žlutém albu jsem to dotáhl na 37%, v oranžovém na 30%, v červeném na 4%.
    Nálepkových lepidel mám 49 ks, oranžových žetonů 5 ks, červených 15 ks, mincí štěstí 0 ks.
    Do konce října to snad dám.

Naposledy upraveno: 6/9/24
    lacrima, -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.
  7. mesju

mesju Rádoby autor

není nahrané video,že by to bylo snadnější pochopit tento úkol

8. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mesju,
    video jak postupně lepit žluté nálepky, lepit je, ja z nenalepených žlutých udělat oranžové, lepit oranžové a ja z nenalepených oranžových dělat červené a ty červené lepit jsme nedělali. Myslím, že by to bylo zbytečné a hodně dlouhé

9. 14087

14087 Dozorce fóra

Ahooooj...
    Mno ačkoliv jsem tomu nerozuměla a nechtělo se mi do toho, tak jsem klikala a klikala.. z automatu jen lepidlo a z těchto skryté odměny jsou fajn :)
    [​IMG][​IMG][​IMG]

10. červenka81

červenka81 Zelenáč fóra

Ahoj, nálepky určitě ještě mám, ale nezobrazují se mi, takže nemůžu vyrábět ani žluté. Stále se to řeší? Dík za odpověď.

11. Bedlivé_oko

ahoj červenka81,
    žluté nálepky se nevyrábějí. Výše uvedený problém se Tebe netýká. A jsi si opravdu jist, že máš dostatek žlutých nálepek ? Jsi schopen spočítat kolik nálepek máš nalepeno ? Žlutých, oranžových a červených ?

lacrima tohle ocenil(a).
  12. červenka81

červenka81 Zelenáč fóra

Promiň, špatně jsem to napsala, nemůžu nalepit žluté nálepky (chybí mi jich nalepit ještě 18 ), protože se mi nenabízejí. Ve farmářském domě vidím, že mám nálepek ještě dost.

13. Bedlivé_oko

ahoj červenka81,
    to co vidíš ve farmářském domě jsou všechny nálepky co jsi získala z akcí. Tam nezmizí. To vypadá, že nehraješ dost dlouho a nemáš dost nálepek z akcí. V tomto případě je cesta je přes prodejní automat a tam získat Ohromující nálepky.

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  14. červenka81

červenka81 Zelenáč fóra

Děkuji.

15. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Tak jsem dnes zkusila nalepovat i vyrábět a u mne dobrý :)

16. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mě se dnes přestaly zobrazovat nalepené nálepky i u žlutého alba (strany 1 a 2). Tam mi to naštěstí nevadí, už mám 100%.
    Do oranžového alba se asi už tuto sezónu nedostanu, doufám, že příští bude fungovat. Tak aspoň vyrábím nálepky do foroty.

Edit
    Farmářka_X - opraveno ;)

Naposledy upraveno: 10/9/24
  17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ašada01 - doufám, že jde jen o "přeřeknutí" do alba nedáváme dekorky, ale nálepky. To jen na okraj aby to někoho náhodou nezmátlo ;)

Přeji hezký den

18. ju.no

ju.no Aktivní autor

Tak u mě zatím žádný pokrok, album nejde stále ani otevřít, při pokusu o výrobu nálepek nastává pád hry. Čas běží, nic se neděje, z podpory žádná další reakce nepřišla, jsem z toho špatná.

dadulcek, stana a -Jara05- tohle ocenili.
  19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ju.no

Mrzí mě vaše problémy, nicméně žádné novinky k vývoji nemám, pouze to, že to bylo předáno vývojářům.

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Mám na 100 % plné žluté album a v oranžovém mi chybělo do 100 % na 30. stránce 17 nálepek.
    Koupil jsem ve městě 75 lepidel, dal vyrobit 17 nálepek, ale oranžové album je celé prázdné od první
    stránky. Když jsem dal těch 17 automaticky uložit, celé se vyprázdnilo.
    Sežralo mi to 17 lepidel. Nic dalšího mi to nenabízí. Červené album je zamčené.
    Nerozumím tomu, co jsem vlastně vyrobil a co jsem udělal špatně.
    Mám 164 oranžových a 9 červených žetonů.
    Popis akce je pro mě nedostatečný, zřejmě mi někdo stojí na vedení a nebo také ne.
    :(
    Poradíte někdo, prosím?

modro.ocko22 tohle ocenil(a).