Ohromující nálepky (30.10.2025 - 30.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, nic se nezměnilo - nalepení oranžové nálepky spotřebuje dvě lepidla a červené nálepky tři lepidla. Teď jsem to zkoušela a vše bylo OK. Pokud je to u tebe jinak, nezbyde ti, než kontaktovat herní podporu a požádat je o prověření.
    Jak kontaktovat herní podporu
    Hezký večer

lacrima, .liska-eliska a -Jara05- tohle ocenili.
  2. .liska-eliska

.liska-eliska Rádoby autor

Oki, @Skali, ono mi to nějak ani nevadí, když mi to vadit začne, tak na podporu napíšu.. díky Ti za otestování :)

Edit: Ano, potvrzuji, již v pořádku, praxe již souhlasí s teorií ve FAQ. Děkuji :)

Naposledy upraveno: 1/11/25
    -Jara05- a Skali tohle ocenili.
  3. Skali

.liska-eliska - tak pokud máš hafo lepidel, tak je to asi jedno. Nicméně tento problém se na některých účtech skutečně objevil. Už by to mělo být v pořádku.
    Hezký večer

-Jara05-, .liska-eliska a lacrima tohle ocenili.
  4. kuchynak

kuchynak Pilný autor

Lepidel a žetonů mám habaděj, ale schází mi nálepky... ty získám jedině při recyklaci mincí? Kdybych náhodou rozbila prasátko, stejně je nikde nekoupím, je to tak, že?
    Děkuji za případné info.

Skali - děkuji

Naposledy upraveno: 1/11/25
    Skali a -Jara05- tohle ocenili.
  5. Skali

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  6. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Nechápem že máte toľko lepidla, robím akcie a aj tak mi vždy chýba :wuerg: žltá 25% oranžová 15% a červená 25% a zase čakám, v obchode som vykúpila lepidla aj mince, no nepomohlo to. Nálepiek mám plnú skriňu. Kým skončí sezóna tak ich zase odniekiaľ vyhrabem xD

-Jara05- tohle ocenil(a).
  7. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

sovicka64 - mně zase není jasné, jak to děláte, že máte dost nálepek. Plním všechny akce, ale tentokrát mi nálepky stačily jen na 50% u dekorací. A lepidel mi stále zbývá 444, a to jsem nikdy žádné nekoupila. Takže lepidel přebytek, zato zoufalý nedostatek nálepek.

sovicka64 a -Jara05- tohle ocenili.
  8. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj Prepperka a @sovicka64 ,
    pokud jsi měla minulou sezonu nálepek hotovou na 100% tak ti muselo chybět jen 5 nálepe... pokud to tomu tak nebylo kontaktuj prosím herní podporu, kde se na to podívají.

Prepperka, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  9. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ja mám nálepiek dosť len to lepidlo mi stále chýba ...

lacrima, -Jara05- a kocieva tohle ocenili.
  10. Plea

Plea Vycházející hvězda fóra

Docela by mne zajímalo, zda minule někdo řešil to, že určitý počet hráčů si musel vyrobit oranžové a červené nálepky znovu..
    Moderátoři se to snažili zahrát do outu, že každou sezónu je potřeba vyrobit nové nálepky na zvyšují se počty v oranžové a červené sekci..
    Ale jsem si zcela jistá, že některé nálepky, které jsem měla ve žlutém albu jsem měla už dávno upgradované, protože si je vybírám dle toho, jak se mi obrázky líbí.
    Ještě se mi do toho nechce pouštět, ale když se podívám na upgrady nálepek u červeného alba, tak se mi tam ukazují jen 3 oranžové nálepky a to jsem měla poslední 2 sezóny zcela zaplněná všechna alba, protože jsem si hromady nálepek vyráběla znovu a přišla jsem tak zbytečně o oranžové a červené upgrady, které už mi nikdo nevrátí..

Otázka na moderátory...Zabýval se tím ještě někdo, nb se na to vykašlali, protože se to týkalo nízkého počtu hráčů..??
    A to si tedy budu muset každou sezónu vytvářet všechny upgrady znovu a být tak znevýhodněna oproti jiným hráčům?

kaolín11: pamatuji si, že Tebe se ta záležitost týkala rovněž, mohu poprosit, zda teď jsi tam ty upgrady měl.. Alespoň tedy ty, které jsi vyráběl naposledy?

11. Bedlivé_oko

Plea, pokud jsi měla celou minulou sezónu dokončenou na 100 procent a neměla jsi oranžových a červených tolik kolik jsi měla minulou sezonu vyrobeno tak prosím kontaktuj podporu.

Počet nálepek potřebných pro dokončení se každou nálepkovou sezónu zvyšuje.

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Plea
    Tak to vůbec netuším.Vím jen,že sem dokupoval lepidlo! Bohužel si to nijak nezapisuju. Ale myslím ,že se mi minule do stodoly nevrátilo nic. Teď sem měl všeho dostatek.

13. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Tak jsem se jala lepit nálepky do alba a při lepení červených jsem získala Chýši baby Jagy :inlove:
    To jsem ani nečekala. Takže lepit nálepky se určitě vyplatí :music:
    Na 100% lepím jen červené, ostatní jen po nutné minimum :)

14. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Chci se zeptat jak dlouho většinou trvá než podpora odpoví. Potvrzení, že přijali můj dotaz, mi přišlo. Napsali, že mám vyčkat další zprávy, ale už je to 5 dní a další mail nepřišel. Mám ještě čekat nebo se někde něco ztratilo? Koukala jsem do spamu i hromadné, ale nic.

15. Bedlivé_oko

ahoj Prepperka,
    netuším, ale když píšou čekej tak musíš čekat. Tvůj požadavek se prověřuje.

lacrima, Prepperka a -Jara05- tohle ocenili.
  16. činčilka12

činčilka12 Osvícený autor

Ahoj, při plnění červeného alba jsem dostala chýši pro babu Jagu. Je někde vypsané, co dostaneme za odměny nalepením samolepek do alb? Nikde jsem to nenašla. Chtěla bych kouknout, jestli se nevyplatí zcela vyplnit i žluté a oranžové

@Vanda škoda. Děkuju za odpověď

Naposledy upraveno: 9/11/25
    -Jara05- a Prepperka tohle ocenili.
  17. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj činčilka12,

zoznam odmien za vylepovanie nálepiek nie je, odmeny zostávajú prekvapením.

18. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Nevím jestli se tady mohu zeptat ale nejde otevřít červené album a oranžové mám nad ukazatel. Děkuji za radu nebo pokárání.

19. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

pompo68 a máš potřebné věci k umístění nálepek? Vyrobené nálepky, lepidlo?

20. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Ano mám nemohu ho ani otevřít ani nálepky nejdou vyrobit a přitom všechno mám