Ohromující nálepky (30.10.2025 - 30.1.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 29/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Ohromující nálepky ::..

Minimální level: 3

Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jdem do toho, BZ z dekorací jsou moc fajn ;)

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdravím
    chci se jen zeptat jestli je vše v pořádku a mohu začít!:cry:
    Mám všeho dostatek a mohu lepit jenom žlutý nálepky.Je to tak správně ?!?:wuerg:

-Jara05- tohle ocenil(a).
  4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 - já už mám bez problémů nalepeno. Vždycky se začíná jen žlutými než se otevřou ostatní.

Přeji hezký den

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  5. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Já jsem udělala žluté a oranžové jenom to co jsem musela, abych si otevřela červené na stromy a rostliny to nepotřebuji.

kocieva, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nálepky hotové, žluté a oranžové také jen co bylo potřeba, tam mi o BZ nejde ;) na dekorace 100% na obou farmách

7. .liska-eliska

.liska-eliska Rádoby autor

Prosím, jaké jste měli minimální nutné množství žlutých nálepek, které musím umístit, aby mne to pustilo alespoň do oranžového alba? Abych nevyhazovala lepidlo zbytečně, minule jsem se zasekla ve žlutém, protože nálepek bylo málo a o BZ ze stromů a rostlin zájem nemám.

Edit: .macca., Dave moc děkuji za info

Naposledy upraveno: 30/10/25
  8. .macca.

.macca. Dozorce fóra

.liska-eliska Nevím přesně, možná jsem to trochu přešvihla já mám 70, ale nejlepší je to tam dávat po troškách třeba po 10.

lacrima, .liska-eliska a -Jara05- tohle ocenili.
  9. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Všeho bylo dostatek a když jsem v minulosti pochopila jak dosáhnout 100%, už to tentokráte byla brnkačka.
    Mějte se a ať se daří.

kocieva, evoku57 a lacrima tohle ocenili.
  10. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj , ano, je tam ryska, po kterou stačí splnit žluté album i oranžové, aby tě to pustilo dále.

upload_2025-10-30_18-28-43.png

EDIT: není zač ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

Naposledy upraveno: 30/10/25
    -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

A nešlo by to darovat, případně v nejhorším případě i prodat, lepidlo, žetony... Já nelepím a zásob mám kvanta.

Prepperka, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  12. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Y_n_O přebytečné žetony můžeš utratit v novém nálepkovém obchodě. ;)

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmm
    Tak to sem teda přehlíd!
    Ale jinak žetony nerostou na stromech,tudíž krámku se budu vyhejbat velkým obloukem! Naštěstí jsou v krámku věci z minulého století, běžně k sehnání při OaD!:wuerg:

Prepperka, -Jara05- a kocieva tohle ocenili.
  14. matousek08

matousek08 Perspektivní autor

Tak to já do teď nepochopil. Vynechal jsem minulou sezónu nálepek abych jich měl.vic a stejně jsem se nedostal na 100 %:eek:

15. kocieva

kocieva Veterán fóra

Táák, vytuněné vše na 100%: https://prnt.sc/v4Rfkkth10bq

Lepidla bylo potřeba cca 1.000 kusů, dokupovala jsem balíček lepidel za floreny. Po nalepení nálepek zbylo oranžových žetonů přes 400 a červených přes 300 kusů.

Řeším problém u kolegy Šimona, bude psát na podporu. Divné mi bylo, proč má stále nedostatek lepidla, i když plníme všechny akce stejně. A už jsem na to přišla, při nalepování oranžové nálepky spotřebuje 3 ks lepidla místo 2, u červených je to opačně, ale těch se nalepuje méně.

Prepperka tohle ocenil(a).
  16. .liska-eliska

.liska-eliska Rádoby autor

Mám to také tak, oranžové 3 ks lepidla, červené 2 ks. Zarazilo mne to, ale pak jsem si říkala, že se to asi v průběhu času změnilo.

17. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Děkuji Skali, že mě naučila používat červené album
    1300% z dekorací se sakra hodí

Ale otázka, když jsem už dojel na konec v červeném albu a chtěl bych umístit další nálepky do oranžového a žlutého, můžu, ale nedostanu odměnu nebo jak to je?

Skali tohle ocenil(a).
  18. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05

Mohu ti poradit své poznatky.

Vzhledem k tomu, že každá další nálepková sezóna je o něco náročnější na počty nálepek, začnu vždy nejprve žlutými do otevření oranžové části alba. Pak pokračuji oranžovými do zpřístupnění červené části alba a to pak postupně celé zaplním. Vrátím se zpět k oranžovému, které zaplním rovněž na 100% (myslím, že potud dostává hráč odměny, stejně jako při zaplňování červeného alba).

A nakonec zaplním opět na 100% žluté album...
    Z mého pohledu není třeba plnit album na více než 100% a myslím, že odměny za to bych spíše neočekával...;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  19. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Kytka2001

děkuji za poznatky, ale jakoby jak už psala evoku57, netřeba BZ z rostlin (vždy více spíš stromy pro mě), ale hlavně ty dekorace :)

20. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

oproti minulé sezoné je potřeba vice nálepek ... musiš další vyrobit