Ohromující nálepky (19.12.2024 - 19.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Ohromující nálepky ::..

Minimální level: 3

Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  2. kocieva

kocieva Stará škola

První sezóna Ohromujících nálepek mi moc nešla, pořád mi chybělo lepidlo, ale teď už vím, jak na to, zásoby jsem nějaké nasyslila,
    tak si myslím, že těch 1000% BZ z dekorací bude "na to tata".

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak sběratelský album plný na 100%, šlo to rychle a nic nebylo potřeba dokoupit :p

4. lacrima

lacrima Titán fóra

Tak, jak jsem při zavedení první sezóny Ohromujících nálepek frflala , že to nechápu, [​IMG]
    že se mi album nelíbí , že do alba prostě nejdu ... a nakonec jsem tedy šla a totálně jsem si
    ho "dokopala " a to tak, že chyběly nálepky a také lepidlo , [​IMG]
    ... tak tentokrát jsem to nezmastila a mám všechny tři alba na 100% hotové . Prostě [​IMG] brnkačka.

5. stěby

stěby Hvězda fóra

Namrskal jsem všechny 3 položky na 100%, stálo mě to 80Fl za jednu várku lepidel navíc, ty mi chyběly. Všechno ostatní jsem měl nasocené předem. Ani to moc nebolelo a na pár týdnů je zase klid...

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Tak hotovo včera krátce po začátku, dneska jsem to trochu poladil, aby to vypadalo :p
    Asi to nebude úplně krásné, ale alespoň trochu jo ;)

7. lacrima

lacrima Titán fóra

Jejdanenky , BA pezt ,
    teda ty jsi si s těmi nálepkami pohrál . Máš je vzorně seřazené . Jsou jako vojáci na slavnostní přehlídce .;)
    Zírám a kochám se , klobouk dolů ... že ty jsi měl u sebe nějakého malého pomocníka , [​IMG]
    který ti to hodnotil a komentoval ? Já to úplně vidím na vnoučka :inlove:
    Chválím[​IMG] stydím se a jdu si prohlédnout ty svoje naházené a nevzhledné hromady nálepek.

Naposledy upraveno: 20/12/24
  8. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

pezt
    Zajímalo by mě, proč dáváš na stránku jen 20 ks, nesnižuje ti to odměny? Neporovnávala jsem to, ale nejlepší odměna má být za umístění plného počtu naráz.
    Dík

-Jara05- tohle ocenil(a).
  9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ašada01
    Protože to stačí k otevření další stránky alba a mohu je trošku porovnat, aby byly vidět :p

10. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

a já jsem spěchal a dával automatiky umístit a pak je to nemožné srovnat - je jich tam fakt moc

upload_2024-12-21_11-15-49.png