Novinka: Chov chobotnic (19.2.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

hansla
    Musíš si v dílně vyrobit Výrobnu inkoustu :)
    P.S. vyrobila jsem si jich 24ks :music:

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kutilka70, to máš pravdu, neutečou. Já dodnes nemám dokončených úkolů mnoho a jejich počet se zvyšuje, nejen u šlechtění. Nic mne k tomu neláká, většinou jsou požadavky na dodání vyšší, než výsledná odměna. Plnila jsem úkoly na získání postupu do stého lvl, potom na pikolky, na obrstromky a tím to pro mne skončilo...
    Z akcí je zisk rychlejší, lepší a tak to mám na mém záhumenku nastavené :)

3. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Taky jsem ty chovatelské dlouhou dobu neměla splněné, ale jednou jsem si řekla, že to přeci nevzdám ;)
    A tak dnes to mám takto :)
    Na to že SK nekupuji, je to docela výkon a výzva :p
    Stav SK v tuto chvíli 3.300ks, nikdy nejedu na doraz :music:

Uvidíme zda-li bude slevička, pošlechtila bych něco i do družstva a uvidíme jaké budou přeskoky :)

4. Y_n_O

Já v tom výzvu nevidím. Je to jen ždímání zásob. Ale každý to má jinak, jsem ráda, že se Ti daří :)

njklmn, lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  5. petinka

petinka Pisálek fóra

Pěkný večer, mám menší problém a nevím, jak to vyřešit - než jsem přečetla fórum, kde je napsáno, že úkoly v družstvu jsou až později - během dne jsem farmu otevřela na mobilu, kde už úkol byl a doházela tam velkou spoustu již vyšlechtěných chobotnic a když jsem se vrátila zpět na notebook, kde hraji v prohlížeči, tak nevidím ani úkol, ani vyšlechtěné chobotnice, jde to nějak řešit, prosím? Předem děkuji :)

6. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj petinka,

úlohy v družstve ti zostanú splnené, o chobotnice neprídeš.

7. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

• Nepíš viac príspevkov hneď za sebou, ak chceš niečo dopísať, použi v napísanom príspevku možnosť "Upraviť", dodržuj, prosím, pravidlá fóra. Vanda
    Naposledy upraveno moderátorem: 19/2/25
    evainfo, Trepifajksl a kutilka70 tohle ocenili.
  8. pipilipka

pipilipka Pisálek fóra

Chobotnice mám,ale bohužel nemám banány na aktiváciu slechteni....škoda....hra není pro vsechny

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

pipilipka - ahoj, nemůžeš využít pro zisk banánů některou z těchto možností ?

zlaté banány zisk.png
    (eventuálně nákup za Fl)

10. Y_n_O

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  11. Danisska

Danisska Zelenáč fóra

Ahojky taky nevím kde na inkoust.

12. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  13. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj.

Za 1SK prošlechtěno

Výsledek před dodáním do akce
    Zvládla jsem akci a něco zůstalo i do úkolu ;)
    Zůstatek SK 1.495 a tak jsem si to představovala :music:
    Přeji všem krásný den :inlove:

14. kocieva

kocieva Vévoda fóra

Zdravím. Tak si tak šlechtím chobotničky, když to máme za 1 SK a přitom zjistím, že z tulidomku jdou BZ, jakpak je to možné, když chobotnička je z Baharamy?

Trepifajksl, kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  15. XXXL56

XXXL56 Zelenáč fóra

koupil jsem vše okolo chobotnic a nemohu najít inkoust nemám ani jednoho souseda kam všichni odešli nikdy se mi nestalo abych něco neměl v piramidě jsem cše odklikal ale nejde mi vytvořit inkoust

16. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj XXXL56,

ak máš v Opičom chráme všetko otvorené, "výrobnu inkoustu" postavíš v meste v dielni, je potrebné mať dostatok náradia,
    upload_2025-2-25_13-9-57.png

so susedmi boli v hre problémy, môžeš susedom poslať znovu žiadosť alebo vyhľadať nových vo vlákne Hledání sousedů a přátel

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.