Novinka: Chov chobotnic (19.2.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

hansla
    Musíš si v dílně vyrobit Výrobnu inkoustu :)
    P.S. vyrobila jsem si jich 24ks :music:

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kutilka70, to máš pravdu, neutečou. Já dodnes nemám dokončených úkolů mnoho a jejich počet se zvyšuje, nejen u šlechtění. Nic mne k tomu neláká, většinou jsou požadavky na dodání vyšší, než výsledná odměna. Plnila jsem úkoly na získání postupu do stého lvl, potom na pikolky, na obrstromky a tím to pro mne skončilo...
    Z akcí je zisk rychlejší, lepší a tak to mám na mém záhumenku nastavené :)

3. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Taky jsem ty chovatelské dlouhou dobu neměla splněné, ale jednou jsem si řekla, že to přeci nevzdám ;)
    A tak dnes to mám takto :)
    Na to že SK nekupuji, je to docela výkon a výzva :p
    Stav SK v tuto chvíli 3.300ks, nikdy nejedu na doraz :music:

Uvidíme zda-li bude slevička, pošlechtila bych něco i do družstva a uvidíme jaké budou přeskoky :)

4. Y_n_O

Já v tom výzvu nevidím. Je to jen ždímání zásob. Ale každý to má jinak, jsem ráda, že se Ti daří :)

njklmn, lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  5. petinka

petinka Pisálek fóra

Pěkný večer, mám menší problém a nevím, jak to vyřešit - než jsem přečetla fórum, kde je napsáno, že úkoly v družstvu jsou až později - během dne jsem farmu otevřela na mobilu, kde už úkol byl a doházela tam velkou spoustu již vyšlechtěných chobotnic a když jsem se vrátila zpět na notebook, kde hraji v prohlížeči, tak nevidím ani úkol, ani vyšlechtěné chobotnice, jde to nějak řešit, prosím? Předem děkuji :)

6. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj petinka,

úlohy v družstve ti zostanú splnené, o chobotnice neprídeš.

7. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

• Nepíš viac príspevkov hneď za sebou, ak chceš niečo dopísať, použi v napísanom príspevku možnosť "Upraviť", dodržuj, prosím, pravidlá fóra. Vanda
    Naposledy upraveno moderátorem: 19/2/25
    evainfo, Trepifajksl a kutilka70 tohle ocenili.
  8. pipilipka

pipilipka Zelenáč fóra

Chobotnice mám,ale bohužel nemám banány na aktiváciu slechteni....škoda....hra není pro vsechny

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

pipilipka - ahoj, nemůžeš využít pro zisk banánů některou z těchto možností ?

zlaté banány zisk.png
    (eventuálně nákup za Fl)

10. Y_n_O

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  11. Danisska

Danisska Zelenáč fóra

Ahojky taky nevím kde na inkoust.

12. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  13. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj.

Za 1SK prošlechtěno

Výsledek před dodáním do akce
    Zvládla jsem akci a něco zůstalo i do úkolu ;)
    Zůstatek SK 1.495 a tak jsem si to představovala :music:
    Přeji všem krásný den :inlove:

14. kocieva

kocieva Analytik fóra

Zdravím. Tak si tak šlechtím chobotničky, když to máme za 1 SK a přitom zjistím, že z tulidomku jdou BZ, jakpak je to možné, když chobotnička je z Baharamy?

Trepifajksl, kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  15. XXXL56

XXXL56 Zelenáč fóra

koupil jsem vše okolo chobotnic a nemohu najít inkoust nemám ani jednoho souseda kam všichni odešli nikdy se mi nestalo abych něco neměl v piramidě jsem cše odklikal ale nejde mi vytvořit inkoust

16. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj XXXL56,

ak máš v Opičom chráme všetko otvorené, "výrobnu inkoustu" postavíš v meste v dielni, je potrebné mať dostatok náradia,
    upload_2025-2-25_13-9-57.png

so susedmi boli v hre problémy, môžeš susedom poslať znovu žiadosť alebo vyhľadať nových vo vlákne Hledání sousedů a přátel

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.