Nové přátelské dárky (23.4.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/4/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Prepperka - ani mně se to nelíbí a patřičně (no spíš nepatřičně) jsem to okomentovala... Nechápu tento počin. Asi budu posílat jen při akcích padátka a hotovo.

2. kikiriki

kikiriki Rádoby autor

Bedna s nářadím jde poslat jen za floreny? Cože???? To je příšerná novinka.

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak jsme se zasmáli a teď vážně! Kdy budou ty nový dárky k dispozici ?!?:wuerg:

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

evainfo aj ja som na to pozeral ako vyoraná myš.5 florénov za jednu debničku z náradím a to ešte aj remeslá za florény tak to je postavené na hlavu.

modro.ocko22 a evainfo tohle ocenili.
  5. badaji

badaji Vážený autor

Mně nejdou nové dárky poslat vůbec nikomu. Stále mám plný počet neodeslaných dárků, ale hlásí mi to, že jsem už dárek poslala. Nerozumím tomu. Chtěla bych podarovat hodné sousedy, ale nedaří se mi to.

modro.ocko22 a -Jara05- tohle ocenili.
  6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ha-ha-ha.10 tehiel,pár dosiek,klincov za 5 forénov?Kto toto vymyslel?Nechápem.

7. Diké

Diké Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj badaji

také se mi toto stalo u darování tomu co není můj soused a však za fl to najednou šlo :wuerg: ne že bych na té osobě nějak chtěla šetřit, nelituji těch pár fl.. ale spíš bych brala svobodnou vůli se sama rozhodnout jestli a kdy utrácet své fl.. tak že také volím tuto akci za nepovedenou :)

Hlavní je se z toho nehroutit ;) nějak bylo, nějak bude.. pěkný den Všem ;)

8. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Od některých dárků může hráč každý den obdržet pouze omezený počet. Pokud jsi tedy chtěla někomu poslat dárek, který již dostal, tak to nešlo kvůli tomu. Chybová hláška bude pro tyto případy upravena, aby to bylo jasnější.

janar53, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  9. badaji

badaji Vážený autor

Dobe, děkuji. Už se mi podařilo dárky odeslat. Tedy snad je příjemci obrdželi.

-Jara05- a Dob tohle ocenili.
  10. kaolín11

Jak jsem právě ověřil,nové dekorace po vypršení bonusu,nejdou ani umístit do nebe!! Takže,opravdu neposílat!!!! Škoda FL!:cry:

11. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

janar53, evinana a -Jara05- tohle ocenili.
  12. kaolín11

Chtěl sem si to jenom ověřit! Nikdo není neomylnej!;)
    Za mně totální zbytečnost na farmu!:cry:

13. evinana

evinana Baron fóra

Já jsem dárek poslala všem sousedům, ale opravdu si nejsem jistá zda jsem je vůbec potěšila. Opravdu nic moc. Každopádně další za FL posílat nebudu. Půjdou jen akční věci, teda pokud nám je také neocení. Jinak nic a věřím že sousedé to pochopí a nebudou se zlobit;)

14. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Já do řádků na magickém stonku dávám vypotřebované dekorky z pikol beden (pogo show, kámoš, klobouk, multis..., student, Jacka, pramen, Plácni červa, atd. - a pořád jich mám v liště dostatek.

Jinak dnes se mi také neukazovaly odeslané dárky, floreny se odepsaly, ale počítadlo u dárků nic neodečetlo.

modro.ocko22, -Jara05- a Skali tohle ocenili.
  15. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

kocieva
    Pokud jsi posílala dárky za Floreny, potom je v pořádku, že se ti počitadlo dárků neposunulo směrem k nule - bylo to tak vždy.

-Jara05-, kocieva a lacrima tohle ocenili.
  16. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

Tak bedna s nářadím jde posílat zdarma. Ale že by to byla chyba, jak se píše v ofiku, moc nevěřím, spíše hráči moc a moc řvali o)).

MarianoGirl2 a -Jara05- tohle ocenili.
  17. kaolín11

Já bych jim to skoro i věřil ! xD To se může stát,maximálně jednou za deset let!8)
    Mně by spíše zajímalo,jak je to s bedýnkou s radostnými zvířaty.Tváří se že jde poslat,ale nejde.
    Předpokládám ,že je tam nějaká chyba ?!?
    Předem díky za osvětu!;)

babička-květa a -Jara05- tohle ocenili.
  18. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

kaolín11 - já jsem 1 bedýnku obdržela ale také mi nejdou odesílat.
    Omlouvám se, jedné farmářce šla poslat. Tak nevím.
    Zkoušela jsem dál a připadá mi, že když jsem včera poslala bedínku, tak dneska odeslat nejde.

Naposledy upraveno: 25/4/26
    lacrima, babička-květa a -Jara05- tohle ocenili.
  19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Hráč kterému ji posíláte, ji zřejmě již obdržel a další nemůže dostat, lze dostat jen jednu za den.

janar53, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.