Nové městské projekty! (4.12.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. 14087

14087 Polobůh fóra

Není to Rama obchod, měla jsem to včera taky až když jsem koupila (malý Islandský vulkán) dekoraci tak se úkol splnil :)
    Tak že stačí koupit vodu ten kdo nemá premium

Naposledy upraveno: 2/1/26 v(e) 8:19 AM
    kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nene Kaolíne, jenom kup něco v obchodě ;)
    14087 Pokud by to zmizelo, když bych koupila vulkán, tak by ten úkol měl být upřesněný, není to jen tak něco z obchodu, ale jen z určité části, je to matoucí, vodu nemůžu koupit, mám prémium

Naposledy upraveno: 2/1/26 v(e) 9:34 AM
    kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  3. 14087

14087 Polobůh fóra

evoku57 já ty pravidla nenastavovala :D, já jen píšu své poznatky ;)

Naposledy upraveno: 2/1/26 v(e) 3:45 PM
  4. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Městské projekty už se plní poměrně bez problémů, pouze u sirotků mě občas vytočí úkol: kup něco v Rama obchodě (mají poměrně málo Farmářských mincí). Změna úkolu za 1 fl. se většinou nepovede, protože další úkol je : utrať farmářské mince. Co naděláme, nejde o život, ale je to trošku podpásovka. Ale je jasné, že s tím nic nenadělám.

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

14087 také jsem to na tebe nemyslela, že bys to měla měnit, ale na naše milé RT xD které pro nás dělá, co nám na očích vidí a pořád jsme slepý, asi tak nějak, takových návrhů máme a nic, stále nic, za ta léta skoro nepamatuji, že by na naše připomínky dbali, jen když je nějaká náhlá havárie, tak s tím trošku pohnou, ale ne hned, většinou je víkend a to nepracují, tak až po víkendu a trvá to celý týden. Nu což naděláme, asi už je nepředěláme, nepřesvědčíme, že oni jsou tu pro nás a ne my pro ně, kdo je živí, když ne my, tak by na nás neměli kašlat, ale občas se i zamyslet a něco pro nás udělat

-Jara05-, Prepperka a 14087 tohle ocenili.
  6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Tak dneska to bal vývar, toliko krejcarů, co s tím budu dělat :p

Screenshot_1.png

7. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

pezt
    To já dnes čekám na sklizeň dekorací a odměny celkem jdou...;)
    upload_2026-1-4_13-5-0.png