Nové městské projekty! (4.12.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/12/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 14087
    No bohužel kombajnem to je jedno kliknutí takže jako jedna ;)

-Jara05-, dasa1143 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  2. 14087

14087 Polobůh fóra

Ahoj pezt,

vždycky mi to vzalo v klientovi i na jedno klik kombajnem více.. třeba skliď alpské stromy (4)
    dnes rostliny ne :)ale neva už mám hotovo a těším se na výhru xD

3. kocieva

kocieva Veterán fóra

Hnedle, jak jsem dodělala 7. Kubíka, vyskočily na mě 3x PL. Nejdřív jsem nevěděla, co to a pak si uvědomila, že další týden "Projektů"
    je hotový.

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No a jak mám udělat projekty, když to po mně chce vysadit stromy v Alpách a splnit zakázky zákazníků, když tou lanovkou nejezdím? Bude to utrum a další projekty nebudou nebo jen nebudu mít odměny? To se mi fakt nelíbí, že jedna hra je podmíněná plněním té další.

kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Y_n_O neboj, další odměny budou, jen se ti to vynuluje a pojedeš od znova.

-Jara05- a Y_n_O tohle ocenili.
  6. susenki

susenki Pisálek fóra

Ahoj,

můžete mi prosím poradit, jak mám splnit zadaný úkol .... utrať farmářské mince ... stále se mi to nedaří dokončit.
    děkuji

-Jara05- tohle ocenil(a).
  7. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

susenki
    Jdi do Rama obchodu.

8. susenki

susenki Pisálek fóra

• Necituj příspěvek nad sebou, stačí jméno adresáta, takto jde o porušení pravidel - Kytka2001
    Kytka2001
    díky za radu, ale nejde mi to, tak jsem aktualizovala úkol, a ten jsem následně splnila

EDIT: Odstranil jsem nadbytečnou citaci. - Kytka2001

Naposledy upraveno moderátorem: 29/12/25 v(e) 5:35 PM
  9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Máte někdo radu, jak utratit floreny co nejvýhodněji? Zvlášť když jsou za ně jako odměna 2 ponožky? :p
    Edit: Už jsem to vyzkoumal, koupil jsem vánoční ozdobu za 2 FL, kterou nepotřebuji, to je terno :D.

Naposledy upraveno: 30/12/25 v(e) 6:26 AM
  10. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Pitrýsek47,

ešte je možnosť vymeniť úlohu za 1 fl., to sa tiež započíta ako splnené, alebo kúpiť Zuzino superhnojivo za 1 fl.

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47
    Ještě když jsem tohle jel také,tak sem urychloval ve skleníku za 1 FL . Pokud tedy šlechtíš.

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kupuji za 1 Fl zuzi, ta se hodí vždy, mám velkou spotřebu ;)

13. kocieva

kocieva Veterán fóra

Já utrácím floreny v Alpách, tam je vždy něco potřeba.

14. 14087

14087 Polobůh fóra

Další tejden u konce :) ;)

Prepperka, kutilka70 a kocieva tohle ocenili.
  15. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

Vanda taky mám dneska úkol dokončit krok úkolu, i přesto že jsem splnila kde co, takže splnila taky úkol v družstvu, stejně dokončit krok úkolu to neodfafklo, tak jsem vyměnila za floren a ejhle nový úkol zní dokončit krok úkolu, takže podařená výměna, tím pádem pro mě městské projekty končí, protože se mi tím pádem zase všechno vymaže

Skali děkuji za snahu, zkoušela jsem už plnit 3x, a stejně se nesplnilo. Jen se zeptám, musím splnit celou zakázku/ úkol v družstvu/, nebo stačí doplnit jednu položku v ukolu?

Naposledy upraveno: 1/1/26 v(e) 4:23 PM
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

bodlinkaMici - ahoj, můžeš učinit další pokus a splnit nějaký úkol v družstvu ? Někdy je tam menší prodleva, stačí třeba po splnění úkolu přejít někam na jinou plochu, aby se hra aktualizovala a vše se zaznamenalo. Napiš pak, jak to dopadlo ;)

17. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

Ahoj Skali, tak už to vím, úkol se splnil, musí se splnit 1 dílčí úkol, částečně dodat - nestačí!

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

bodlinkaMici - ano, částečná dodávka nestačí. Zrovna tak nestačí splnit úkol za floreny, to se také nezapočítá :)

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kup něco v obchodě - nakoupila jsem horu rostlin a nic, tak jsem to vyměnila za jiný úkol, nevíte někdo, co to je ;)

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Není to Ramaobchod ?!?