Narozeniny olé! (23.1. - 5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stěby

stěby Hvězda fóra

Y_n_O Právě, že hrál. Ale věčně to po mně chce jenom srdce a v celém poli jedno. Nebaví, ani s mísou cukrdlátek na klíně ne :p. Jenom tupě klikám. A v odměnách nic, pro co bych se strhal.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Njn, asi to mám jinak. Chci dokončit to, co můžu. A času je hafo.
    Tak si příjemně lenoš a farmař podle svého gusta :)

3. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak minihry odehrány a nyní jen nasyslit padátka,takže to vlastně není nijak složité:p

4. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Gratulka Dobovi :)
    Rrumba koule splněny a už zbývají jen ty sombrera, takže všude nasazeny chlívky a můžu jít do hajánkova, tak dobrou ;)

5. medved222

medved222 Komisař fóra

Zdravím, mám stejný problém jako tu psali někteří hráči, hra zamrzlá, ani se nehne, ale žetony se odčítají. Zkusila jsem 2x načíst komplet celou farmu, ale nepomohlo to.

6. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tož hotovo...
    Jen v případě potřeby ku konci akce reset za 60 florenů...:D

7. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj medved222

I já mám stejný problém, nicméně jsem si všiml, že když to zamrzne ve stavu např. 36/32 (de facto hra splněna), potom následující hra je o jedničku vyšší (a samozřejmě se odečtou 2 žetony).

Jestli se mi odečtou dva žetony během zamrznutí nedokončené hry, jsem nebyl schopen detekovat, protože žetonů mám tolik, že by mi nestačily floreny pro reset minihry, kdybych ty žetony chtěl "protočit" v dalších 30 minihrách...
    Myslím, že vzhledem k trvání akce (14 dní) nebudou žetony představovat významnější problém...;)

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kdyby hra zamrzla v nějakém stavu, tak ať si žetony nechá, ale vůbec se nehne od otevření, koukají na mě čuníci, žárovky .... a jen se smějí. S žetony si hrají asi jinou hru.:p

9. lumat85

lumat85 Stará škola

Mám to úplně stejně. Minihra nereaguje. Nemůžu přesouvat políčka která bych potřebovala. Můžu klikat, tahat, přesouvat, nic se ani nepohne. Naopak po několika vteřinách mi hra probliknutím nabídne sama přesun dvou políček. Takže přesouvám to, co mi hra sama určí.Takhle to má fungovat? Tady strategie hráče nefunguje?
    Nebaví mě to. Stejně v neděli odjíždíme na hory, akci bych nedokončila, tak si dám pauzu.

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dnes otočím ešte 3x akciovku a budem mať s ňou pokoj.Dve položky do 30 mám hotové a ešte tie dve urobiť.Ešte neviem ako to skombinovať.Po skončení akciovky uvidím;);).

11. ašada01

ašada01 Titán fóra

Minihry jsem odehrála už včera. Nezamrzaly mi celé, ale občas nešlo pohnout tím, čím jsem chtěla, nebo nešla odpálit raketka. Tak jsem pohla něčím jiným a pokračovala dál. Žetony jsem nahnala laskavcem a ještě mi přes dvě stovky zbylo. Akční bych měla dokončit dnes večer. Na divošce jsem teď vyměnila dílny za kratší, s SK budu sklízet pod hodinu, dala jsem do zlata 100% na dílny, ať z toho něco vytěžím i pro sebe. Na podporu mají 17 JC. Pak vyměním dílny za chlévy. Se šlechtěním počkám, jestli nedají BB, případně i šlechtění za 1 SK. Času je víc než dost.
    .

12. Erča101

Erča101 Vážený autor

Po delší době novinka minihry, která mě vůbec nebaví. :sleepy:
    Nuda a ještě dlouhá hra. K tomu 120 miniher šílené. Už aby byl konec a já to měla za sebou.

13. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

tak som sa po ránu pozrel na stav globálnrho násobiču a pri sekcii akčná je len 12% a pri piccole len 6% :D to neziskame ani žiadne upgrady na tie dekorky :D ako som písal už vyššie. Holt už málo hráčov hrá farmeramu takže niet sa čomu diviť. Na násobiče môžte rovno zabudnuť. Ja osobne idem len MJS vodu a hnoj na akčnu. Dielne dám len z principu, že funguje suvenýr zo sezony ale dopredu hovorím, že toto dopadne katastrofálne :D je mi ľúto :)

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

tronaldo55: Nepřeháněj, neuběhl ani jeden den od začátku akce. Ne každý musí mít hotovo za půl dne. Chápu výzva, ale já bych byl rád, kdyby hra fungovala pro všechny.
    Tak prosím, kdo můžete odehrajte minihry, možná, že se dostane i na ostatní, když nebude server přetížený. Je to můj názor a postřeh, když se dost hráčů nemůže od farmy odtrhnout ;).

15. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

tronaldo55
    Neházej flintu do žita. Zatím to mají v cajku jen rychlíci a ti dozajista mají připravené floreny (o žetonech na hru nepochybuji), aby v případě potřeby přiložili ruku k dílu opakovaně...
    Koneckonců nemáme za sebou ani 1/14 doby, a přitom 6% ze 100 je přibližně rovno 1/14...

16. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

hej, lenže tých 6% to máš len na násobič čo dá 2x odmenu :D ja napochybujem, že farmeramu hrá niečo cez 10 000 farmárov ale zase som realista a keď vidím to číslo je mi to jasne behom 5 minut ako to dopadne.

edit: čo sa týka opakovaného hrania hier na "zachránenie" tak aby to malo aj realny učinok to by som to musel dať 10krát odznova minimálne a florény nie su až tak problém ale zahrať si vyše 1300xkrát minihru :D to ani nahodou. možno to prejdem znovu alebo 3krát ale viac nie.

edit 2: podľa mňa dojde k velkej negativnej spätnej väzbe a RT počas akcie zmení počet florénov na opakovanie napr. zo 60 na 10 alebo 1. ak uvidia že výsledky budu katastrofálne. RT tiež sleduje priebeh akcie tak veerím, že sa tam niečo v procese zmení.

Naposledy upraveno: 24/1/25
  17. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj.. momentálně jede hra plynule v klientovi ;) a tvořím bubliny a šipky co nejvíce a pak to jde ještě lépe když se na ně jen klikne ;)
    Jinak se mi to teda taky táhne co se týče pajdátek, ale nehrotím to, času je dost a kam dojdu tam dojdu :D
    Mini hra mne baví :D
    Možná pro povzbuzení pro ty co to nejde.. když to nejde, nemá cenu na to tlačit a chvíli přestat.. ono se to uvolní :D hodně štěstí :D

EDIT: ale chtělo by to BB co?? A jak tak koukám do kalendáře, tak za dveřmi žádné není :/

Naposledy upraveno: 24/1/25
  18. -nole-

-nole- Rádoby autor

minihra nefunguje,můžu pohybovat pouze tím,co mě to nabízí.Dojde k nějaké opravě?Jak čtu,je nás dost,kterým hra nejede jak má.Děkuji

,

19. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Tak jsem trošku testovala a z podivuhodných chlívků s cca 20 JC padá z každého, ale tam je trochu problém, protože když se odkryje dílna, tak vypadnou rumba koule :D A pak jsem zkoušela červené kurníky a cca s 28 JC padají přibližně z každého druhého chlívku, což je ještě lepší než ty podivuhodnosti, protože kurníky za tu dobu sklidím minimálně 3x takže ve finále mám těch sombrer víc :)

20. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj jaké stáje je nejlepší použít,mám tam želvy a kivi a nic moc to nedává...děkuji za radu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.