Narozeniny olé! (23.1. - 5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

dinoalesi
    Asi se tou společnou částí míní něco na způsob kdysi populárního "společného sudu", do kterého přispívali všichni hráči z celého světa a na jehož zaplnění pak závisela míra odměny pro každého hráče, který do sudu přihazoval...
    No co - do akce se pustím s plnou vervou a ukáže se, s jakou vervou se do ní pustí i ostatní...:D
    Ty dekorace
    (pakliže na ně budou mít vliv ty upgrady - zatím není jasné, jak velký) mohou být velice zajímavé (po vložení do některého z Muzeí)...
    A můj předpokládaný postup?
    1. Nejprve budu pěstovat a až pak řešit padátka z chlévů (aktivuji okamžitou sklizeň), výroben (očekávám, že v průběhu 14denní akce by se mohly objevit Rychlé výrobny, jakkoli máme jednu takovou akci právě za sebou).
    2. A samozřejmostí zřejmě bude (po napěstování akční rostliny) dohnání zbývajících padátek pomocí Vánočky, Bílé nevinnosti a vyšlechtěného šafránu (na okamžitou sklizeň u šafránu nepotřebuji aktivaci řádků v nebi).
    3. A pokud bude během akce případná slevová akce na chov (za 1 SK) spojená s BB, vydám se samozřejmě i touto cestou.

Naposledy upraveno: 22/1/25
  2. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Taky nechápu - např. 750 sombrer ze stájí ...pokud z každé stáje vypadne 1 sombrero, tak jak dlouho to na té jedné ploše budu chovat? A k tomu 600 rumba koulí z výroben - tomu fakt nerozumím, jak se k tomu máme dopracovat. nebo je to všechno jinak? Na hlavní bude akční kytka, na divoké stáje, výrobny a stromy - ale ty počty jsou tak na měsíc! Pochybuji, že všichni hráči mají postřikovače, aby ty chlívky urychlili...No prostě tomu nerozumím, a počkám až jak to bude fungovat v reálu. Apropo ta minihra mi zatím taky nějak uniká....

3. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

vidím, že tomu viacerí farmári nechápu. Bolo by dobre keby to admin vysvetlí. Navyše ak je tato akcia splnitelna len s pomocou postriekovačov tak mi nepríde adekvátne, že miniem jedno použitie u 5ks ken kvôli zisku 10x piccolo. zase buďme realisti.

4. evinana

evinana Osvícený autor

JJ, je to zapeklité. A nevím jak mám chápat tu papírovou květinu - 2x z každého chovu - hlavní, divoká a chovná ohrada. Z čeho teda padá na hlavní a divoké? Nakopne mě někdo? Nebo je teda jen z chovu?

5. tronaldo55

cele je to blbo popísané.
    1,5 miliardy bodov a odkial sa to zoženie? :D
    čo znamena 15 000x hodnota šľachtencov?
    čo je do pekla "-70 000 + 4 750x level protihodnoty produktů"
    Tie upgrady dekoracii na najvyššom leveli 5xkrat? Nikde nie je napísané koľko nasobok levelov bude mať nejaka dekoracia. akože každý upgrade je napr. +800x level?
    čo znamena "hráč dostane odmenu na konci akcie" ?
    tie zisky na 5. urovni to je výsledny počet iba?

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

No řekl bych,že je to (tvůj level x 4.750) - 70.000.Ale možná se pletu!;)

7. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Akci zkusím, neboť řádky se mi líbí. Jen se mi zdá akce překombinovaná. Dala jsem na radu zdejších borců (a borkyň) a dala jsem na Divošku výrobny. Snad zítra automaticky nesklidím.

8. papulice

papulice Hrabě fóra

já jsem z toho také jelen,když všechna padátka na stejných plochách,dáš výrobny a nebudeš mít padátka na minihru,je to nějak blbé....

9. kaolín11

Neviděl bych to tak tragicky.
    Prostě zejtra po 14 hodině:
    1) sklidím výrobny na hlavní a divošce
    2) na divošce dám jen výrobny do 24 hodin,aby byly další den ráno ke sklizni(pokrátím svatodušní kyticí a marmeládou z guave,případně ještě i řádky
    3) zruším bonusy na výrobny, fláknu do zlatých slotů vánočku s neviností a zasadím 10 akčních kytek na 2x2
    4) než mi dozraje akční plodina,promrskám na 34 pohopolích třeba šafrán,na zisk narozeninových žetonů (240 ks a něco navíc,na prodloužení minihry!)
    5) do večera budu na hlavní točit akční kytku a na noc dám zřejmě výrobny(případně chlévy)

Jinak padátka padaj na hlavní louce i divošce!
    Snad sem na nic nezapomněl.
    Z čeho vlastně padá papírová květina sem taky nepobral.Zřejmě asi ze šlechtění?!?Popis je krapet zavádějící!

10. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jakmile bude k dispozici oficiální info ve FAQ (v dekoracích), budeme moudřejší... myslím však, že v případě plného upgrade půjde o opravdu výživné dekorace přesahující svým významem například i pověstné Sečtělé horové duby.

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Olé, olé, papírovka ze šlechtění, ale neukvapujte se, už je opraven i žeton.

12. tronaldo55

toto je asi prvá akcia kedy som prípravu totálne nakombinoval. Na divokej luke samé výrobne, na hlavnej arboreta + zbytok vyrobní a ešte aj rastliny som dal. Dufam, že 22xJC to zachráni ale vecí toľko na akciu, že som nevedel ani čo tam poriadne dať.

13. Miloslav11

Miloslav11 Perspektivní autor

Zdá se to být dobrá strategie:D:D

14. albína1927

albína1927 Vycházející hvězda fóra

Dobrý den . Tak já mám na hl.louce výrobny a na divošce stromy a 3 zvěřince tak uvidím co napadá .Tak se zítra do akce pustím. Přeji hezký den :D:music::sleepy:

15. kaolín11

tronaldo55
    Vždycky začínám tím nejhorším a jeto.V tomhle případě to jsou výrobny.Proč nevyužít ještě probíhající akci na výrobny! Stromy ani nejsou potřeba.Stejně to z nich moc nepadá! Efektivnější je 5x otočit šafrán na pohopolích a mášto.Zbytek ti napadá z výroben!

16. pepres

pepres Pisálek fóra

Nie je nájodou druhá stonka len za kúpu balíčka?

17. tronaldo55

Takže odporučaš dať všade výrobne radšej?

18. kaolín11

Až teď sem zaznamenal,že druhej řádek i s upgradama je v košíku! To je teda pěknej podraz a vůbec se mi to nelíbí!:p

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

pepres: Ano, máš pravdu, jedině koupit.
    To zase budou super narozky, přehazovat sem a tam, stáje, výrobny...

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evinana

Samozřejmě je myšleno, pouze chovná ohrada

Ve FAQ jsem to opravil

Ahoj tronaldo55

Také jsem opravil tu pomlčku, ta tam byla nedopatřením.
    Co se týče dekorací, tak základní dekorace má zisk 800x level, každým dalším upgradem se to navyšuje, tyto dekorace jsou již v našem stálém FAQ uvedeny

Dále:
    Co se týče posledního upgradu, ano ten se může zakoupit v koši.

Co ještě je potřeba osvětlit ?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.