Narozeniny olé! (23.1. - 5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 14087

14087 Titán fóra

Také jsem si už dala pozor abych neresetovala.. přeci jen 60fl je dost i když je nekupuji a dostávám je ze systému, nakupuji za ně jiné a potřebné. Škoda, že se to aktivuje za fl. z BB mám žetonů na zbyt :(

2. gabca.s.

gabca.s. Zelenáč fóra

prosím poradí mi někdo proč mi nejdou rozjet miny hra?

INČUČUNA1959 a babina51 tohle ocenili.
  3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

gabca.s. - co znamená nejde rozjet minihra? Minihru hrajeme tak, že se snažíme vytvořit seskupení min. 3 stejných symbolů (v řadě nebo sloupci) Symboly hýbeme tak, že myší uchopíme popotáhneme o jedno pole potřebným směrem a pak pustíme. Lze hýbat pouze symbolem, který vede k seskupení trojice.

Přeji hezký den

4. barca279

barca279 Expert fóra

tak ja mam hotovo uz od vcera na obed,sice som sa ucila za pochodu a pochoipila vsetko az ked som mala hotovo,minihry mali ist prve hrala som ich nakoniec,ale je to jedno.tak asi teraz len cakat a pozerat na % ci to vobec dojde do tych 100%nemyslim si,ze bude 100%tipujem to na zakladne dekoracie bez vylepseni a 2x picolo.myslim,ze ti hraci co to hraju maju uz vacsina hotovo a % nikde takze realne to skonci fiaskom

Naposledy upraveno: 26/1/25
  5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Co jsem měl dodat to jsem dodal minihry odehrál restartovat nebudu takže mě už zbývá jenom 229 sombrér a 436 rumba koulí a na ty se netěším

6. ašada01

ašada01 Titán fóra

Dva naplněné tulidomky a další úkol je hotov. Zbývá mi dodat ještě 123 sombrér a bude to komplet.
    Procenta taky pěkně stoupají, tak snad se dočkáme vítězného konce, máme na to ještě 10 dní.

7. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Noooo... Tak už jen pajdátka z výroben a stájí. Zatím to teda nic moc nepadá. Tak snad to stihnu... :)

8. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Ahoj, když nesplním minihru, ptá se mě to, jestli chci pokračovat za 1 "kupón" (ta tlapka, nebo co to je) nebo jestli ne. Když dám ne, nepustí mě to dál? Nebo co dělám špatně? Já nechci využít ten kupón, raději to zopakuji.

9. stěby

stěby Polobůh fóra

tulen1966 - Proč nevyužít za 1 kupon? Když začneš znova, bude to po tobě chtít zase kupony dva. Pokračovat mi přijde ekonomicky rozumnější ;).

Mám odehrané všechny minihry, komplet chov a šnečím tempem dodávám kytky. Dílny stopro dělat nebudu a ještě přemýšlím nad výběhy. Ale kvůli dvěma dekorkám navíc se nezblázním a stonek na dokončení akce vázaný není. A jak to zatím vypadá, hráči se kvůli takto vypečeným narozeninám taky dvakrát nestrhají...

10. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

keď tak pozerám na tie % tak to nebude ani ten jeden násobič. presne ako som písal. Holt už to hrá málo hráčov. Čiže reálne budú v hre dekorácie pri ktorých bude najvyššie vylepšenie doslova nemožné/nedosiahnuteľné.

Naposledy upraveno: 26/1/25
  11. medved222

medved222 Komisař fóra

Zdravím, tak hotovo, komplet dohráno i dodáno. Zůstalo mi ještě 195 žetonů, ale za floreny hrát nebudu a taky mi jdou už oči šejdrem. Největší problém byly rumba koule, tam jsem nasadila nejkratší výrobny (továrny na bonbony, kníry, pletařské dílny a zavazadla), krmila jsem SK a nasadila 20 JC a úspěšnost byla 100%. Žetony napadaly skoro všechny ze stájí, tam jsem opačně použila ty dlouhé (no a hlavně ty, na které jsem měla krmivo) a využila jsem postřikovací umění. Pro toho, kdo ale nevlastní žádná zlepšovadla a zkracovadla to bude asi dost náročné. Já mám vždycky problémy zase u vysokých dodávek akčních rostlin, protože nemám ani zásoby SH ani lesík obříků.

12. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

ok - a co je na tom ekonomičtější?

13. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

tulen1966,
    to, že ušetríš 1 narodeninový žetón, novú hru predsa spúšťaš za 2 žetóny, pri rozohranej dokúpiš ťahy iba za 1 žetón.

14. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Asi tomu nerozumím, pak to bude 1 + 2, ne? Ale hlavně, když nechci využít tu možnost, proč mě to nepustí dál?

15. Vanda

tulen1966,
    minihru musíš dokončiť, vľavo vidíš maximálny počet ťahov, ak to nestihneš musíš ťahy dokúpiť

16. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

ok, čili když nedokončím, nemůžu zrušit, musím dokoupit další tahy. Tak proč potom je ta volba tam?

babina51 tohle ocenil(a).
  17. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,určite je 100% že každý bude mít řádek,co když v globalu se to neudělá

INČUČUNA1959, lacrima a babina51 tohle ocenili.
  18. Vanda

tulen1966,
    môžeš opustiť systém a hrať minihry vedľa

upload_2025-1-26_16-34-14.png

smoulinek123, ak sa to v globále nesplní, riadok nebude, vysvetlenie je aj TU

19. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Vanda no to je úžasný, žádné záruky to je teda krásná akce

findy22 a babina51 tohle ocenili.
  20. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

no to právě nejde :)

babina51 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.