Narozeniny olé! (23.1. - 5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. badaji

badaji Vážený autor

Ahoj, ještě jsem neodehrála ani jednu minihru. Prostě nejde, a to se mi nabízelo bezvadné složení. Škoda. Mám na ploše dílny a moc to nepadá, i když mám 2x 3 Johny. Zatím je času dost, tak se snad všem podaří hru co nejlépe dokončit.

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Minihra se hraje tahem (myší se uchopí požadovaný tvar a přesune o jedno pole). Musíme dát dohromady minimálně trojici v řadě nebo sloupci. Vlevo od minihry je vidět jaký je požadovaný tvar k odbourávání, jeho počet a počet tahů. Pokud se minihra zasekne tak zkuste vykřížkovat po případě hru restartovat o žetony nepříjdete. Na mobilu víme, že to někomu nemusí fungovat.

upload_2025-1-24_11-1-11.png

Přeji hezký den

3. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Třeba já zjistila, že ze 42 stájí tajemných/podivuhodných co nemám otevřeno a jsou celkem rychle sklizený vypadlo:
    36 klobouků Sombrero
    4 kuželky Rumba koule
    6 Narozeninový žeton

nemám žádné JC

Jinak minihra šla hrát, dneska poprvé cca v 4h-30her. Nyní též-3hry. Snad 2x jsem měla pocit, že to nereaguje na myš. (ale moje super myš na kreslení je citlivá, bych nemohla ani pracovat)

Naposledy upraveno: 24/1/25
  4. lumat85

lumat85 Stará škola

Farmářka_X: moc moc díky za nakopnutí, teprve teď jsem pochopila jak minihra funguje.

Musíme dát dohromady minimálně trojici v řadě nebo sloupci. Jakýkoli symbol.
    Já to z FAQ pochopila tak, že jen ten symbol, který po mně systém chce. Ale abych se k tomu propracovala, tak musím do trojic vlastně skládat jakýkoli symbol. Pak už se posouvat dá. Třeba s tím takhle mají problém i ostatní, kteří píší, že jim minihra neraguje.

Akci stejně kvůli odjezdu nedodělám, ale aspoň si už nepřipadám jako ******. Ještě jednou díky.

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Super, podařil se jeden tah a konec, mrzne až to praští, naštěstí jen virtuálně. Situace se zlepšuje :D nemám problém s pochopením :inlove:;)

6. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

když dohraju 4x30 miniher a doplním co se musí je to pro m potom hotovo je to tak?
    a stonek potom můžu aktivovat ten jeden druhý kupovat nebudu
    jinak mám 2x30miniher hotových začala jsem třetí a rostliny a stromy mám akční hotové a dodané ale nevím jestli musím dělat i minihru když už akční nepotřebuju nebo je to podmínka?

7. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Jeden tah a konec nepomáhá ani vykřížkování ani restart farmy.Ještě chvíli vydržím a pak hru skončím.Nejde ani na farmě ani v klientovi.
    Po 4hod farma otevřena a problém pokračuje tak končím,vyhážu dílny a sbohem.
    Nikdo nereagoval aby poradil

8. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Když už jsem při minulé akci oprášila ten farmsčot, tak ho provětrám znovu, kdyby chtěl někdo vědět, jak si vedeme v globále na násobky odměn....

Edit:
    Takže jak se ukázalo, tahle tabulka je naštěstí neplatná a platí aktuálně tahle

Naposledy upraveno: 25/1/25
  9. Farmářka_X

Bylo by fajn zkusit dát screen minihry a vyznačit co kam se snažíte posunout. Jinak se zřejmě neposuneme dál. Kolega zjišťoval jak jsou na tom v jiných lokacích a zatím to vypadá jen na problém v naší lokaci. Vím, že už se to tu přemílalo, ale tvar je potřeba chytit myší držet a posunout ho a pak pustit.

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Uff, už se to pohnulo i začalo mrkat :D, mám dnes čas, tak to zkouším během dne.
    Ano, tak to funguje, chytit, přesunout, pustit. Několik miniher hotovo.
    Edit: Někdy musím vykřížkovat, ale pak se dá pokračovat.

11. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Tak já jedu svým pomalejším tempem. Odehráno 32 miniher, padátka - nic moc, ale času dost. Určitě to dám až do konce.
    Přeji všem, ať se daří. :)

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Minihry mám odehrané, zaplaťtamten. Začala jsem průběžně dodávat i sombrera a rumbakoule, naskakuju večer do pracprocesu, tak ať na to nezapomínám. Mám trošku guláš v bonusech, páč prvně dám ty na dekorky a sklidím plochy. Pak přehodím na výrobny a chlévy, sklidím plochy. Pak dát bonusy na zkrácení výroben, nakrmit. Zrušit bonusy, dát bonusy na zkrácení chlévů. Uf, to je horší, jak jednání na úřadech :)
    Děkuji dinoalesi za farmsčot s postupem. :)

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Y_n_Očka veď aj ja tak určite aj ostatní farmári.Hore dolu prehadzovať tie bonusy:D:D.Máme moc tých bonusov musíme ich skresať.

14. Máťa_BMV

Máťa_BMV Rádoby autor

Tak už jsem si myslela, že jsem to pochopila,ale teď jsem se zmátla tím globálním násobičem. Můžu splnit moje individuální úkoly( dodat padátka + ty úkoly ze stodoly) jako první a pak teprve odehrát minihry? nebo s tím dodáním ze stodoly mám čekat nakonec? Děkuji

15. Farmářka_X

Máťa_BMV - můžeš plnit v jakém pořadí chceš. Globální část uvidíme jak se bude během akce vyvíjet.

16. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Globální úkoly jsou pouze 4 dle kategorií. Jakmile dosáhneme na 100% třeba u výroben, tak se globální násobič pro všechny odměny zvýší na 2x. Pokud následně dosáhneme 100% třeba u chovu, tak se globální násobič zvýší na 3x atd. Pro zisk řádku nám tedy stačí dosáhnout 100% u všech částí akce pouze jednou.

17. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,dal jsem včera na 36 hod výrobny,pokrátil produkty dneska ráno sklidil a jen 20 vypadlo a to by se mělo udělat 500 haha to se nedá stihnou a to su jen vyrobny

18. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj smoulinku123
    Osobní zkušenost - pokud máš nějaké ty JC, pomohou. Z cca 10-12hodinových výroben při použití 7 JC to padá 44/44...
    Pokud použiješ nejkratší výrobnu (5hodinovou Továrnu na bonbóny), potom máš výtěžnost cca 6/8...
    Samozřejmě se to může lišit farma od farmy, nicméně použitím 36hodinových výroben zřejmě tak trochu plýtváš "prostoročasem"...
    Je ovšem pravda, že ty JC se opravdu v případě dílen vyplatí...

19. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123, nepíšeš koľko 36 hodinových výrobní si mal na plochách, a čoho 20 vypadlo

20. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Vanda 44 výroben a vypadli rumboše,,,Kytka2001 ty výrobny 10-12 hod s pokrácením produktu nebo ,,třeba zavazodlo když dám a pokrátím a použiji JC tak by mělo 40 vypadnout

Nebo sýrarnu na 12 hod a pokrátit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.