Narozeniny olé! (23.1. - 5.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

anvan - ahoj, ohledně zisku řádku - to vysvětlil Dob zde :)

2. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Skali - děkuji, ale radost z toho nějak nemám. Měly tu lítat špunty od šampáňa a být veselo.. Takhle se honíme, jestli naplníme společný obrsud...No jo - farmařina, to je dřina..
    To u nás se tedy slaví narozeniny úúúúplně jinak!;):D

3. babi550

babi550 Zelenáč fóra

Pestovanie rostliny a zber padátok som pochopil. Ale ako hrať minihru nie. Môže mi to niekto vysvetliť?

babina51 tohle ocenil(a).
  4. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj babi550,
    vše máš popsané ve FAQ zde

v principu jde o přesouvaní objektů tak, aby vytvořili skupinu

babina51, moncicak7070 a lacrima tohle ocenili.
  5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak že ešte sombrera a tie rumba gule nazbierať a koniec.Do konca akcie mi tie dvoje padátka možno napadajú;);).

6. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Tak já nevím mě to nepadá,čtu co používáte a u mě to je zakleté ,zkusim jsem dát slípky červené a vypadlo 5 somber ,tahle akce s nižším levlem si ani neškrtnu nevím jak to děláte,vubec mě to neba

měl jsem to na cele ploše 44 kusu

kaolín11 kde tohle jsi vzal

Naposledy upraveno: 25/1/25
  7. papulice

papulice Hrabě fóra

tedy nevím co dělat,sklidila jsem akční,stáje a výrobny a nepadl ani jeden nar.žeton...:cry:

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

papulice
    - ahoj, kontrolovala jsi to ve výsuvné liště ? Žetonů padá málo, to ano, ale že by ti nevypadlo na hlavní nebo divoké louce nic je divné

lišta.png (sklizeň výroben - žebříky, kartóny, vějíře apod. na hl. louce)

Pokud máš nějaké nesrovnalosti, můžeš kontaktovat herní podporu a požádat je o prověření.

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Padá mi málo Narozeninových žetonů... jdu pročíst fórum, jestli vyčtu nějaké triky, jak jich získat víc 8)

Minihry:
    Rostliny a stromy - 30/30
    Stáje a výběhy - 5/30
    Dílny - 11/30 a
    Chov - 7/30

10. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak miniher mám odehráno polovic, na É vše a na K zbývají rostliny - tam mě běsí ty dva symboly, grr. Na noc opět dám výrobny, tentokrát na obě pole, jsem dost pozadu s nimi. A zítra se bude šlechtit!
    Rostlin něco pře 4000. Také nic moc - bonus nepadl na žádné farmě. A plýtvat Jackem kvůli jednomu poli tedy nebudu. Však je ještě hafo času před námi.
    K. vítku - já jsem honil po hlavní šafrán s okamžitou sklizní, abych už nečekal až milostivě napadají. Z rostlin tři či jedna a z chlévů také nic moc. Asi tak jak u tebe, běs děs.

11. papulice

papulice Hrabě fóra

děkuji Skali,dám si pozor a uvidím

babina51, lacrima a Skali tohle ocenili.
  12. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Ahojte, takže.... jak mě upozornila jedna farmářka, s tabulkou ve farmsčotu jsem vás mystifikovala, za což se moc omlouvám.... chtěla jsem to vidět víc optimisticky, jenže ono je to bohužel jinak a zatím tedy moc nestíháme :oops:

Předchozí tabulky raději smáznu, ať to nemate.

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

smoulinek123
    Občas to vypadne z nějaký bedny.Momentálně ji v liště nemám! Padá opravdu velmi málo a je potřeba s bonusem šetřit na těžký akce!
    dodatek: je to bedna s farmářským bonusem II

14. lalinek

lalinek Pisálek fóra

No tohle asi nedám :(

Prepperka a babina51 tohle ocenili.
  15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezké narozeninové ráno všem :) za hoďku sklízím pět výroben a ramba koule budou taky splněné, minihry jsem včera odehrála všechny, ale opakovat je za 60 FL určitě nebudu :p

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Sbírám koule a sombrera, není kam spěchat. První a poslední úkol splněný, jen odehrát minihry. Ty mám všechny u prostředních úkolů.
    Ale je to palici, tak pěkně pomalu :D.

17. 14087

14087 Titán fóra

Hurá na BB batolení.. to bude brzy hotové :)

EDIT: Ale koukám, že školka ještě neotevřela 8)
    Nesklidím tulidomek dokud neotevřou -.-, čekala jsem na BB trpělivě tak snad se ho dočkam :p

EDIT:: už otevřeno :)

Naposledy upraveno: 26/1/25
  18. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Mě chybí posledních 20 sombrero, ještě jednu otočku akční a budu mít hotovo.

19. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Chov splněn. To bylo rychlé. Dvě otočky a bylo vymalováno. Byly i pěkné přeskoky - ze základu smaragdové anakondy a dokonce i jedovaté anakondy.
    Teď už jen zbytek.
    Bonusový kód je super.

20. wallik68

wallik68 Baron fóra

tak já potebuji 350x sombrero jinak ostatní i minihy hotovo, resetovat nebudu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.