Návrat do Hlubiny šeptajících kostí (16.4. - 29.4.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/4/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Tentokrát jsem se s tím nějak nepárala udělala jsem jenom jednu celou oblast a tím se mi to zvětší části splnilo samo použila jsem jenom 1 lano a 1 lopatu a nebyla až tak velká spotřeba, ono když se moc přechází, tak se moc spotřebuje mám 12/17 a 4/10, nechala jsem si hodně rostlin na druhou část, tam jsou lepší odměny a dodělám si zbytek.

2. Jiti1976

Jiti1976 Pisálek fóra

kaolín11, mám ten samý problém, také se mi nedaří uložit do inventáře kávu, tak až na to prosím přijdeš, tak popiš postup. Předem díky a krásný den všem. J.

INČUČUNA1959, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

macca - ale ty to nemáš dodělané, musíš mít 17/17 a 10/10, aby to bylo hotové, v dalším týdnu to půjde odznova ;) chybí ti vyzvednout plno odměn

Kaolíne a Jiti, musí se asi z nové plochy, já nakoupila 10 kafí vždy na začátku akce, než jsem začala hrát a bylo splněno

4. .macca.

.macca. Dozorce fóra

evoku57 Díky za upozornění to jsem nějak přehlídla já myslela, že to bude pokračovat o mise ani tak nejde, ale ty úspěch si jdu dodělat.

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Mělo by stačit zakoupit 2x 5 ks silné kávy při vstupu do hry a pak přejít prozkoumat jeskyni.

upload_2026-4-19_11-18-13.png

6. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Koľko akčnej si chystáte na 2 kolo ? Ja len aby som to neprepískla xD

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

sopti
    Nyní sem zakoupil 2x5 ks kávy a opět nic.
    Nevadí,kašlu nato!
    Je neděle,nebudu si kazit den!8)

8. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj sovicka64,mám cca 20000 to mi bude stačit .. splním a pak budu brát další dvojice a odměny

9. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Bedlivé_oko, ďakujem krásne ;) Za chvíľku budem mať 30000 tak môžem pokračovať v pestovaní plodin do zásoby, nech využijem bonusy čo mi Kš nadelilo ;)xDxDxD

10. kaolín11

No já nevím...
    Ale zdá se mi,že některé odměny asi oželím. Za to množství lan,bomb apod. rozhodně nestojí!:cry:

11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 - takže aby se ti mise započítala musíš mít v inventáři jen těch zakoupených 10 káv (ani míň ani více), takže jedině počkat na otevření druhé části a pohlídat si to.

12. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,pro získání řádku stačí jen udělat fázi úspěšnost mise když neudělám ničemu to nevadí to jsou jen odměny navíc,děkuji

13. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Prozatím hotovo - splněny i všechny mise:

https://prnt.sc/_St9W-mLL18r

Stálo mě to cca 30 tisíc bambusu, takže pokračuji v pěstování akčního bambusu, naštěstí kolo něco dalo, 4 Jacky, 100% rostlinný bonus do zlatého slotu (oželím místo pro vánočku). Do středy času dost. Tipuji, že budu potřebovat takových 45 tisíc bambusu při mé spotřebě kávy.

14. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj smoulinek123,

áno, na získanie dekorácií a riadku stačí splniť Úspechy - získať potrebné body výdrže, misie plniť nemusíš, v prvých 2 tabuľkách vo FAQ nájdeš popis - Odměny

15. smoulinek123

Ahoj Vanda,děkuji tak to mě stačí nebudu zbytečně plýtvat plodinami a nechám si to na druhou misi abych měl řádek

16. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123, nie je za čo, je fajn počkať na druhú časť akcie, ak by ti rastliny na konci zostali, môžeš splniť aj misie z prvej časti.

17. smoulinek123

Vanda ano to právě proto počkám co zbude a hlavní pro mě je řádek tak že mám hotovo a budu pěstovat na příští víkend abych to dodělal,ještě jednou děkuji

18. besineček

besineček Pisálek fóra

Měla jsem v inventáři 15 a pohlídala si, abych při navyšování energie měla v jednu chvíli přesně 10 .... v ten okamžik jsem se vydala na průzkum a .... klaplo to a úkol splněn :). Jen prostě je třeba jít prozkoumávat, když je tam přesně 10 .... buď koupených nebo i zbylých z většího množství ;)

19. kaolín11

Ono úplně stačilo napsat: měj ve stodole 10 ks kávy,a běž na průzkum! A ne: ulož 10 ks kávy!:cry:
    Zní to skoro stejně,ale výsledek je jinej!:wuerg:

20. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, jen aby to někoho nemátlo, není nutné mít splněné všechny úkoly z Mihotavé jeskyně tento týden, každá část akce tedy jak Mihotavková jeskyně, tak Smaragdová Grotta má svoje mise a úspěchy a tím pádem půjdou plnit úspěchy i mise z Mihotavé jeskyně i v dalším týdnu společně s úkoly ve Smaragdové Groottě ;)