Mozky za babku (9.10. - 15.10.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

45 obrazců dokončeno, teď ta (prý) těžší část

3. KarrinKočka

KarrinKočka Zelenáč fóra

Ahoj mne toto nesvieti že si môžem vymeniť jak je ten chrlič prečo čo som nepochopila hru

INČUČUNA1959, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

KarrinKočka - tak jsi asi ještě nezískala žádné bedny, které bys mohla vyměnit ?

bedny na výměnu.png

Musíš hrát dál, získat debny a pak si je vyměníš.
    hezký den

5. 14087

14087 Hvězda fóra

Ufff, už jsem si myslela, že mám vyzranej mozeeeeeek jen já a to dost, když jsem potřebovala poradit asi se třemi??
    Ale čím jsem dál tím to jde lépe a už nevím kdo, ale někdo tady radil, že začíná první rakví myslím že od 46 a pak to jde už samo ráz na ráz, tak jsem se toho chytla a jde to opravdu.. ještě kousek a jsem na konciiiii
    Pěkné pondělí :)

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jsem na 53/61 a dumám,jestli potřebuji akci dodělat do konce ?!?o_O
    Tentokrát se mi to zdá mnohem jednodužší,než v minulosti!

7. jaxja57

jaxja57 Pisálek fóra

Skali - moc děkuji za radu, konečně se povedlo :), uvidím, jak to půjde dál :D

8. libakos

libakos Titán fóra

Mám hotovo ale jednou jen s mincemi, tak se tam vrátím ať to mám komplet;)Krásné slunečné pondělíxD

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Taky se rozmýšlím, jestli dál pokračovat, jak už jsem psal, v pohodě nastavené. Je to úplně jedno, jakou rakví začnete (od prý těžšího) složíte bez problémů, trochu logiky a nespěchat, časový limit je dostatečný, když ne, máte časovače na prodloužení, kroky zpět.

10. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Za sebou 51/61. Tak to těžší mi jde lépe, než to lehčí.
    Poslední hru jsem "něčím" začala a bez moc velkého přemýšlení dokončila. Je možné, že čím koli začnu, hru dokončím? nebo jsem měla štěstí? A ještě mi 1,5 minuty zbylo.
    Hru bych chtěla dotáhnou do konce už jen proto, že jsem chybovala a trochu si ten mozek "procvičím".
    Pěkný den ;)

11. KarrinKočka

KarrinKočka Zelenáč fóra

Práveže nemám zelené a neviem ako to spraviť

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

KarrinKočka - pěstuj akční rostlinu, sbírej padátka. Vyrob z toho ve mlýně Strašidelnú tekvicu a za to spouštíš minihry. Takže hraj, získáš Hviezdne toliare a od 46. levelu jsou v odměnách i debničky, které si pak můžeš vyměnit v obchodě za jiné.
    Vše je popsáno ve FAQ k akci (klik)

13. kocieva

kocieva Veterán fóra

Pěkné pondělní odpoledne.
    Táák, pikolka je doma!
    Za hvězdičkové mince vybráno vše, i banány a hvězdičky, a zůstalo mi 56 HM, prosím, aby se daly převést do další akce, byly těžce "vydřené" (padátka).

https://prnt.sc/sO1f1cALQY94
    Skvělá akce!

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Madulka_cz: Je to jedno, dokončíš vždycky, stačí přehazovat podle potřeby k sobě předměty, není třeba spěchat. Štěstí si vybereš někdy jindy ;).

15. KarrinKočka

KarrinKočka Zelenáč fóra

16. ašada01

ašada01 Titán fóra

Začala jsem obtížnější část. Zatím jsem neměla se skládáním problém, zdá se mi to o dost lehčí než minule, ještě mi vždy přes minutu zbude. Ze dvou ploch lilku mám padátek na 4-5 her, tak to jde pomalu, ale do konce to snad stihnu celé.

17. Štika

Štika Velmistr fóra

Pěkný den
    Mám za sebou 51 kolo a už se mi do zbytku moc nechce asi dochovám nějaké dílny a chlívky a dopěstuji hřbitovní plazivec ,
    uvidím kolik napadá dýní. Minihra dobrý ale občas se někde zaseknu a musím použít časovač. Času je ještě hodně.

Hotovo tak přece jsem to dojela až do konce i když bedny vybrat také není nic moc. Využiju čas k doplnění v děsivce.

Tak ať se všem daří ;)

Naposledy upraveno: 14/10/25
  18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem odehrála spoustu miniher a ještě bych odehrála, času dost, ale vůbec se mi do toho nechce ;) minihra odklikat by šla, ale 10 sekund za vyzvednutí odměny je opravdu hodně, spočítala jsem, že jsem se dívala už přes hodinu na modrou, oběšenou, slepou ovečku a víc se mi nechce. Těch 10 sekund na vybrání odměny je opravdu dlouhých, stačilo by 3 nebo odkliknutí odměny a konec, to by mohly z RT přehodnotit

19. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

akcia hotova po piccolo a ostatok je zbytočné.

20. stěby

stěby Hvězda fóra

Blížím se ke konci základní části a už mám sakumprásk vykoupený krám. Je docela naprd, když už není mince za co utratit. V některých akcích bych nakupoval, až bych brečel, ale nemám mince, teď zbyly mince a není kde je střelit -.-.