Mozky za babku (9.10. - 15.10.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jde to dobře, jen v poledne zůstalo koště viset nad rakví, nehnulo se a vteřinky ubíhaly, asi velký nápor.
    To první skládačka kdysi to byl jiný odvar, složitější. Teď pohoda.

modro: Zřejmě je to plod dubu ze hřbitova. Přímo démonický.
    Edit: Bedna se straš.stromy.

Naposledy upraveno: 10/10/25
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

3. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

pezt upřímně
    je mi zle,příšerně mě bolí oči,vžy čtu.Tentokrát to prostě nejde:eek:

4. 14087

14087 Hvězda fóra

kutilka70 ja to taky matlám patlám :D :D ale dokončím, ale ta 13 mi sežrala 3 životy xD nevím na co jsem myslela
    Jsem na 22 a tyhle mi jdu už líp.. někdy prostě vypne mozek a už zmatkuju zmetky :D
    EDIT: zase jsem ztratila život na 24 a přitom se mi to zdálo tak jednoduchy :p prosím poradte čím začít na 24 děkuji :)

Naposledy upraveno: 10/10/25
  5. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

14087
    Mám plodiny i na 46 - 61, protože KŠ pustilo chlup. Ale jestli na to budu mít i mozek :wuerg:xD
    No jestli mi to nepude, tak se na to víte co velebnosti.........

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Zdá se mi, že levely mezi 46 - 60 jsou tak poskládané, že lze začít asi jakýmkoliv předmětem a stejně to lze dokončit, tak se toho moc nebojte ;)

7. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

pezt
    Díky za reakci a podporu :)

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

modro.ocko22 - ahoj, nechci tě sekýrovat, ale máš příliš velký podpis (na výšku). Podle pravidel je povoleno max 200 pixelů - včetně textu pod obrázkem - viz pravidla fóra - nevhodný podpis
    Prosím o úpravu dle pravidel.
    Děkuji a přeji hezký večer

9. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Tak snad ti teď budu něco platná :D Začneš klobouky dolů doprava pak kosti, dýně dolů, klobouk dolů a netopýry nahorů napravo atd...

10. 14087

14087 Hvězda fóra

Jsi zlatíčko moc děkuji dinoalesi už jsem se bála, že si toho nikdo nevšimne.. příště to napíšu sólo :D ještě jednou děkuji :inlove:

11. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Dnes končím takto, zatím bez ztráty kytičky. Nebo jak říká 14087 života :)
    Pokud to takhle půjde dál, tak mi napěstované bejlí bude stačit na celou akci ;)

12. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

ja som pôvodne myslel, že akčnu bude možne pestovať aj v hubovom lese a ono nie. tak aspon tam šli stromy na celu plochu

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezké bubu ráno všem :) akce hotová, ale mám ještě nějaké mince a není to co utratit. Mini hra šla dobře a ostatním držím palečky ;)

14. hroudov

hroudov Baron fóra

ahoj, tak ze stromů taky nic moc, stále je to dost málo, překopu zpět na rostliny, ze dvou ploch na 3 semletí, prostě bída

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hned na začátku jsem zjistil že z polí 1x1 a 2x1 to padá skoro stejně! Tak sem jel na jedné ploše akční plodinu na 1x1 a na druhý ploše 2x1 nejdelší plodinu.Samozřejmě i s SH.Takže dneska mi to skoro už dopadalo a zítra nebo v pondělí se vrhnu na plnění úkolů! :)

16. 14087

14087 Hvězda fóra

Dobré ráno,
    25 jsem se ještě pro jistotu nechala inspirovat dinoalesi jak radí v předchozí stránce a od 26 už jsou 2 volné rakve tak to jde líp, doufám že to tak bude až do konce xD:p nemám ráda. když nevím co mne čeká :oops:
    Tak at nám to frčí :D

17. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Zásek na 22. Dva životy v čudu a prostě mi to nejde.:sleepy: Prosím o radu, jak a s čím začít.:sleepy: Někdy mi to jde jedna báseň a někdy si připadám jako ????. :mad:Děkuji za pomoc.;) Problém byl už i u 13. To znamená, že musím napěstovat víc plodit a sesbírat i padátka. No snad tu akci do konce udělám. Potřebuji alespoň stonek:sleepy:. Né každý den je posvícení.
    Přeji pěkný

18. babina51

babina51 Hrabě fóra

Já jsem začínala na obou FA-č.22=kosti do rakve 3.

19. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Já jsem na tom zatím takto. ještě jsem neskládala, možná až zítra ještě chybí pár padátek.

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som si za tie HM kúpil čo som v prvom rade chcel.Ešte mám akciovej zeliny napestované na 6 mini hier a končím.Možno niektoré tajnáše kúpim,keď že už nemám na výber;););).