Mozky za babku (9.10. - 15.10.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kocieva

kocieva Veterán fóra

Tak, tak, ach ty padátka, na Baharamě a v Měsíčním světě se nedají moc popohnat, ale už dvě dekorky mám doma:

https://prnt.sc/f6PsicmXkXN8

2. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

Ahoj, potřebovala bych poradit s 13. Nejdřív jsem prošvihla časový limit a pak jsem to totálně zkazila.
    Kterou rakví (jakým druhem obsahu) mám začít?

3. babina51

babina51 Hrabě fóra

Č. 11 jsem totálně zkazila.Poradí někdo čím začít.Díky

4. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

kutilka70, moc díky, taky jsem se v té 11 zapletla, ono stačí nakopnout a pak to jde, ještě jednou díky

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezké strašidelné ráno všem :) od středy jsem po hodně dlouhé době marod :eek: a tak litr čaje, léky a počítač mi teď u pelíšku v měsíčním světě dělají společnost a při braní léků pozdě večer šla i sklizeň ;) ty první mini hry jsem občas nestihla celé, ale určitě se k nim vrátím, ale složitější šli překvapivě dobře a teď jsem získala stoneček :p zůstane prázdný, dekorky jsou už ve strašidelném domě :D tak přeji hodně podzimních dýní, ať padají co nejvíc ;)

[​IMG] .... [​IMG] ...[​IMG]

6. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Viz můj příspěvek ZDE

7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Zkus začít dýněmi

8. 14087

14087 Hvězda fóra

Děkuji kutilka70 z radu na č.11 ale zmatkovala jsem na č.13 xD:wuerg: a nechala na ní 3 životy haha :p asi jsem ještě oblblá včerejším zákrokem :wuerg:o_O

evainfo brzké uzdravení :sleepy:;)

Naposledy upraveno: 10/10/25
  9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..tekvice dopadali, skladanie išlo dobre, hotovo:D

Nech sa vám darí;)

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja si dám dnes ešte 5 otočiek bubu zeliny a budem naháňať padátka.A z odmien zoberiem okrem tajnášov ten zbytok odmien.Uvidím ako sa mi bude dariť skladať tie rakvy v 11 som sa zamotal 2 x.Ráno uvidím na padátkach koľko ich budem mať.

11. PampusikLenusik

PampusikLenusik Expert fóra

no dobré ráno stará mama :D :D som zabudla ako táto hra funguje a dnes som si všimla, že mi v desivke vyskakujú nejaké tekvice... tak idem začať pestovať :D
    ja si snáď dám pripomienku na monitor, aby som pozerala do fóra na akcie každý deň :D

12. 1.xena.

1.xena. Pisálek fóra

Ahoj všem, poradí mi prosím někdo s 25 ? Předem děkuji .-)

13. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

1.xena.
    Ahoj, začni kostičkama, pak nože a dýně a pak už je to jasné ;)

14087
    Ahoj, začni dýně, lebka, netopýr, dýně a to už půjde samo ;)

Naposledy upraveno: 10/10/25
  14. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

Farmářka_X : díky za nakopnutí ! Třináctka vyřešena.

15. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Já takto :)
    Další sklizeň za 4h :music:

Já snad nikomu radit jak začít a pokračovat nemohu, protože mi přijde, že v tom nejdříve udělám pěkný guláš a pak to zdárně dokončím.
    Právě na 44 políčku jsem se trochu zamotala, párkrát dala tah zpět a nakonec zdárně v limitu dokončila :D

16. hroudov

hroudov Baron fóra

tak z rostlin to moc nepadá, tak zkusím stromy

17. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkné odpoledne.
    Jak tak čtu, 13 dala nějak zabrat. I mě. 3x a dost. Zavřela, odešla, potom jsem se koukla na fórum a
    Farmářka_X - děkuji za nástřel. Pomohlo a 13 hotová.
    evainfo - brzy se uzdrav a jsi dobrá, že složité ti šlo líp... chválím.
    Mějte se.

18. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj dinoalesi ja to psala když uz jsem jí měla hotovou :D ale děkuji :D bodnul by seznam :DDD ale to chci už moc vid :D
    ale on by asi bodl více lidem jak tak koukám :D
    kutilka70 jen raď :D žádnej guláš neděláš :) to jen někteří neumí číst :pxD

19. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Tak dej pak vědět. Ale stromy bych neriskovala. Dnes jsem už 2x sklízela Havraní kapradí a z obou ploch mi padlo tak 90ks padátek.
    Teď tam mám Karmínovou pavoučí lilii a očekávám tak 100ks padátek z obou ploch.
    Tak to máme 90+90+100 = 280ks padátek :p

14087
    no já většinou ani nevím jak začít, natož jak pokračovat. A když jsem to při minulých akcích zkoušela podle návodu někoho jiného, tak mi to moc nešlo :wuerg: Kdybys viděla jak to matlám, tak by ti vlasy hrůzou na hlavě stály xD Ale nakonec vždy uklidím :music:

20. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

lacrima a babina51 tohle ocenili.