Mozky za babku (9.10. - 15.10.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Taky mám 1 časovač a 131 dýni a to jsem měla lilek, teď mám zasazenou 10 hod. tak jsem zvědavá jestli s toho vypadne aspoň ten 1 časovač, vidím to tak, že na nějaké prodlužování nebude, tak ty těžké nebudu ani zkoušet, budou stačit jenom dekorace.

2. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

14087 díky. Pěstování a padátka asi takový problém nebudou, ale ty časovače :(
    No snad mi taky nějaký padne. Občas je nějaký potřeba :music:

3. evinana

evinana Komisař fóra

kutilka70 162 dýní a 1 časovač, měla jsem hrůzný lilek

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno, snad to půjde. Stavy jsem nekontrolovala, abych se nestala pesimistou. Zkusím, uvidím... A jdu spát na nečekanou noční.

5. hansicek

hansicek Mistr fóra

1 casovac + 134 tekvic z komplet celej desivky 404 policok osadenej 12hod rastinou

pokial to ostane aspon takto, tak padatka problem nebudu

casovace zatial neriesim, plan je odohrat 45 hier, napestujem na 50 (ak by sa nezadarilo a bolo ptrebne opakovat), z toho padne minimalne 450 minci, na dekorky treba 420, a v obchode toho aj tak nie je co velmi na kupu

navyse hrat neplanujem

Naposledy upraveno: 9/10/25
  6. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Na mé farmě se časovač neukázal a mám zatím 172 dýní, výpliv má 2 časovače a 162 dýní, farmy byly osazeny hrůzným lilkem. Snad to klapne k mé spokojenosti.

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Časovače 2, to bychom měli skládání moc snadné kdyby jich bylo víc, zatím 100 mincí. Ta polomrtvá ovce je dost obludná, ale pavouci, duchové, kosti...skáčou do rakví jako po másle, zatím;)

8. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Časovač 1ks, odehráno 11her bez ztráty kytičky :music: U té jedenáctky pozor, začala jsem špatně a málem to v limitu nestihla :wuerg:
    Jestli se nepletu tak je dobré tam začít netopýrem :)

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dnes iba rozsadím a zasadím dajakú bubu zelinu do rána a budem pokračovať.Kam sa doplazím tam budem bude mi to šumák.

10. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

-Kuteno-

Jedu ve stejném duchu. Řádek je pro mě nic moc, ale deko zajímavé a určitě se hodí
    Nechávám to zatím na víkend (říkal jsem si, že se budu snažit dojet úkoly), ale přecejen tohle je zajímavější

Jsem aj jako schopný napěstovat tak 10k na alespoň řádek a to si myslím, že mám během 3 dní protože SH málo, vrtulí málo a prostě všechno ostatní také v tomhle duchu xD

Ale jakoby, když mě něco láká, kousnu se a třeba to i dokončím

11. janar53

janar53 Perspektivní autor

Tak jsem asi pro dnešek skončila na 13. Tato minihra mne sice baví, ale! Bude hůř:cry:. Málo padátek, tak se to bude táhnout. Přeji všem, ať to do těch rakví padá jen dobře a moc děkuji opět Dinoalesi. Krásný večer.

12. velik52

velik52 Pilný autor

Velké poděkování Vám všem za vypočty,mně to vždy pomůže do akce se pustím ráda, dinoalesi děkuji a přeji hodně zdravíčka :):):)

13. babina51

babina51 Hrabě fóra

Minule mně to složitější moc nešlo,snad to zmáknu aspoň do 45.

14. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak tentokráte ízi pízi. I ty složitější lvl jsou na pohodku a z hvězdičkového kšeftu lze vybrat vše

upload_2025-10-9_19-34-18.png

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte, tak já už rozpěstovávám :D:D

16. 14087

14087 Hvězda fóra

Gratuluji Farmářka_X jsi prga?! :D

Mě kolo nic nedalo, tak jsem něco dala do diamantovyho a něco do zlatýho, ale nejde to moc rychle.. hm zkusim lehce ponocovat, ale nevidím to na dlouho
    P.S.: na noc dám lilka at vypadnou tykve :D

17. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Mám rozpěstováno, tentokrát to moc nepoletí. Celý víkend mám akce venku. No snad něco naženu po večerech a ráno. :oops:

18. evinana

evinana Komisař fóra

Teda Farmářka_X jsi kouzelnice nebo co? xD Napěstováno mám, ale ta padátka na straši nejdou nijak dohonit. No smekám ;)

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak jsem to také dorazil ;)

Screenshot_1.png

ještě pár rakviček zkusím zavřít :p

20. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Dnes končím takto :)
    Napěstováno by bylo, padátka budu honit v dalších dnech ;) Času dost :music: