Mořská čarodějka (20.3. - 2.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, Středa v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Lisbet304

Lisbet304 Rádoby autor

dinoalesi, ďakujem, vidím, že si podobný "vizuálny" typ ako ja, taký ktorý potrebuje vidieť plánik pred sebou, vyskúšať si ťah nanečisto a až potom zahrať naostro, vtedy sa počty zídu, závidím ostrieľaným mazákom, ktorí to dajú hneď z prvej;)

modro.ocko22, skoré uzdravenie prajem

2. Máťa_BMV

Máťa_BMV Rádoby autor

Daří se vám využívat šťastnou hodinu na sklizeň? Mě se to povede tak jednou denně.Furt hledám kdy nejlépe sklízet.

Děkuji

Naposledy upraveno: Sobota v(e) 5:35 PM
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Máťa_BMV: Mně zatím nevyhovuje, nevyužil jsem ji ani jednou :p, sklízím podle svého času a možností.

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já šťasnou hodinku využiji pokaždé, takže to mám jako 8 sklizní:p, kdybych jí nevyužívala a sklízela po 4 hodinách, tak mám jen 6 sklizní, tak sklízím jen 5x

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... krásný víkend s čarodějkou :) tak nějak jsem měla z této akce trošku obavy, to tu stále pročítám a sbírám vaše postřehy
    a rady,
    dinoalesi s focením, Lisbet304 s násobky, taky rady ostatních a modíci s trpělivým vysvětlováním :p
    Sklízení jde dobře, brzy ráno a do oběda dvě sklizně, pak stihnu oba dvojnásobky a ještě večerní sklizeň:) Dnes jsem se do toho

konečně pustila, nejdříve jsem začala sklízet velké plochy, pomohla si linkami, focením získala i upgrad a teď mám 15 úkolů hotových
    a souhlasím s Dave Lister, že tato hra je určitě lepší, než ta klasická :p už jen čekat na další láhve, které moc nepadají :p

6. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Dobré ranko, tak u mě to zatím vypadá takto:
    [​IMG][​IMG]

bodově jsem na tom těsně před závěsem

a u dílčích úkolů zbývá posledních 5, ještě smáznu ty kachničky a už budu dělat jen okruhy

ještě mi zbývá nasbírat 283.800 bodů a vytvořit 63 linek, což je na jednu cca 4.240 bodů, takže zdá se, že teď už nebudu tolik potřebovat kytky, ale hlavně padátka.... v tomto okamžiku, už to pro mě začíná být stereotyp a nuda, ale i tak je tato vylepšená akce určitě lepší než ty předchozí ;)

Máťa_BMV, no nejlepší je sklízet právě v tu šťastnou hodinku, vždyť nemusíš sklidit hned jak ti to dozraje, si na ni se sklizní počkej, pokud máš teda v ty určité hodiny přístup ke hře... samozřejmě ráno můžeš sklidit a nejpozději do řekněme 8:50 (ať je to na jistotu) zasaď i s vodou a hnojem ;)

7. 14087

14087 Dozorce fóra

Ahoj vespolek :D
    Ja sem opět pozadu :p
    Nejde mi to skloubit s prací :oops:
    Asi by lidi koukali, kdybych za pokladnou vytáhla mobil :D a řekla pardon, moment, musim sklidit farmu a zasít akční xD joo a ještě pospojovat kachny :D
    [​IMG][​IMG][​IMG]

víkend volný tak snad něco doženu.. noooo 8)

8. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, zatím ukončené dvě hry a to abych měl upgrade pro Lennyho a dekorku na % BZ/TBZ. Jinak jsem to pojal bez nějakých velkých kombinací. Budu tvořit jen tvary kolem celého herního pole, kvůli bodům. Po každém dokončení vždy kouknu kterých potvůrek je potřeba vyrobit nejméně a podle toho pěstuju. Příští víkend kouknu co zbývá a když bude stát odměna za to, tak splním úkol a budu dělat piditvary nebo pidilinky :) na celkový počet 80. To už snad napadá dostatek padátek.
    Šťastnou hodinku se snažím vychytat jak je to možné, je to dobrý pomocník na rostlinky. Přes noc dávám kombinací velkých polí a zbytek co se vejde 2x1 a 1x1. Po ranní sklizni vyměním za 1x1, aby bylo připraveno na 12 a 17 hodinu s bonusem.

upload_2025-3-22_9-32-57.png

Ať vás síla provází na všech cestách

9. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mně se to věru líbí...
    upload_2025-3-22_9-34-11.png upload_2025-3-22_9-34-29.png
    Zdá se, že Šťastná hodinka ve spolupráci s plánováním je skvělá...

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už mám připraveno 20/21 potapěčských lahví, tak se do toho možná pustím, až se mi uvolní mlýn ;)

11. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak štastnou hodinku jsem chytla zatím jen jednou a padátka jsou taky ve velkém mínusu, nevím jak u koho, ale snad se to nějak polepší

12. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj pořád nechápu jak mám tvořit linky,tomu nerozumím,asi to ke stonku nedám...:cry:

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  13. lojzek500

lojzek500 Zelenáč fóra

Přesně, jak se dá vytvořit linka za 45 000?

evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  14. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Dnes se mi povedlo sklidit v 00:01, ve 4:05, v 8:10, teď čekám na 12 hod a pak 17 hod. - 3x dubl a dvě obyč sklizně.
    Jsem nějaká nachcípaná, ležím v posteli a pospávám, tak jsem si mohla dovolit i tu noc.
    Vlevo 14/80, vpravo 192.800. Další minihry nechávám, až mi to bude líp myslet :p.

15. panda1183674

panda1183674 Aktivní autor

Ahoj, tak moc děkuji Dinoalesi, Kaolin, Lisbet i moderátorům za podrobné vysvětlení, jejich postřehy. Nakonec mi jde spojování lépe než předchozí verze spojovaček. Napěstuji, zasadím, 150 malých polí, takže 53 první plodiny, 53 polí druhé a 54 polí třetí plodin a podívám se kolik potřebuji nahradit postav a podle toho melu a tím docílím největší rozsah. Moc mi pomohly výstřižky od hráčů a lépe jsem pochopila taktiku. Zatím jsem šťastnou hodinu využila 2x, je čas a přes víkend mohu lépe plánovat sklizně. Ať se daří

Naposledy upraveno: Sobota v(e) 5:06 PM
  16. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím jak někdo už má skorém hotovo a já mám jen 500 od každeho plodin

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

papulice: nemusíš tvořit jen linky, ale i tvary, bodů budeš mít víc a budeš blíž ke stonku, některé odměny posbíráš automaticky, podle toho co vytvoříš.
    smoulinek: A meleš láhve z brýlí? Pak můžeš hrát, nebo počkat až budeš mít víc rostlin na umletí potvůrek, které doplňuješ podle potřeby do plánu.
    Edit: smoulinek: Podíval jsi se už na herní plán? Jsou tam různě, plavou si a když chceš souvislou linku nebo tvar a místo kraba je tam manta, tak vezmeš kraba vlevo (umletého) a vložíš na políčko s mantou, ta odskočí a krab přiskočí. Podaří se ti získat víc bodů. Stačí vyzkoušet. Podívej se u kaolína, měnil rybky (viz 141 příspěvek).

Naposledy upraveno: Sobota v(e) 11:30 AM
  19. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Já temu stejně nerozumím, na co su té potvurky su steho enem nějak mimon,,,,Peto121 hrám jak mam čas a v noci spím

20. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, je třeba vytvořit tvar nebo linku se skóre, který je v úkolu nebo vyšší. Doporučuju pro tento druh úkolu namlet stejná zvířata, aby bylo možné kolem dokola vyplnit všechny dlaždice, viz >>ZDE<<.
    Nejdříve je potřeba podívat se a spočítat jakých zvířat je po vnějšku nejvíce a domlet jen určitý počet a tím ušetřit rostliny.
    Duhová kachna se používá jako žolík a nahrazuje jakékoliv zvíře-dlaždici.
    Tím, že splníš 45000 bodů, tak zároveň splníš i úkoly s nižší hodnotou, tedy spláchneš 4 najednou.

smoulinek123, potvůrky doplňuješ do herního plánu, aby jsi mohl plnit úkoly a také navyšovat skóre v celkovém postupu akce.
    Konkrétní potvůrky meleš ve mlýně z akčních rostlin dle potřeby jaký úkol chceš splnit nebo jaké skóre, násobič atd. chceš mít.

Ať vás síla provází na všech cestách