Mořská čarodějka (20.3. - 2.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, Středa v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Ruzovka74

Ruzovka74 Zelenáč fóra

Tak nějak nevím, jak dosáhnout linky za 10000 bodů....
    Jako že si mám vyrobit moooc jednoho druhu potvůrek, nasypat je do minihry a pak je pospojovat????
    Původní spojovačka mě bavila, ale z tohoto jsem lehce rozladěná :eek:(.

albína1927, lacrima a cvrčička tohle ocenili.
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

kaolín11: Jasně, ale já nepíšu, že budu tvořit jen linky, jde o body.
    Zatím není z čeho brát a za co hrát....rozhodně u minihry nemíním strávit řadu jarních dní, mlít, počítat, ubírat atd. Řádek a finito ;).
    Edit: dinoalesi: Ano, to jsem měl na mysli, spojím, co přijde, zvednu, když budu mít chuť a čas bude i něco navíc.

Naposledy upraveno: Pátek v(e) 9:12 AM
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ruzovka74
    To nemusí bejt úplně přesně 10.000,můžeš i více.samozřejmě spojit do nějakýho tvaru.

4. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Řekla bych, že z toho není potřeba dělat velkou vědu... spousta úkolů se vyřeší sama při plnění třeba co největších okruhů a jen na ty přesné označené ve FAQ je potřeba se zaměřit, ale ty si můžeme nechat až na později, až si to osaháme.... takže si hrajme, snažme se spojit co nejdelší okruhy a až nám zbydou úkoly na přesnost, tak už budeme vědět, jak si s nimi poradit ;)

5. kaolín11

Pořád mi ve hře něco nepasovalo a zde je příčina:
    Ve FAQ je odměna za druhej úkol jiná! Takže ve skutečnosti dostaneme láhve dvě(dole v přehledu pak uvedeno správně)!:)

6. pipilipka

pipilipka Zelenáč fóra

Nechápu,proc nemužeme použiť super hnojivo,Když si ho platime

albína1927 tohle ocenil(a).
  7. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pipilipka,

pretože pestujeme na špeciálnej akčnej ploche, kde sú nastavené podmienky rovnako pre všetkých.

8. kocieva

kocieva Analytik fóra

Pěkné dopoledne. Jůů, tahle spojovačka se mi začíná móóc líbit, jediná minihra!!! a už mám dekorku Produkt pro .... žraloka a spousty jiných odměn. To je tím, že jsem si spojovačku sama upravila a spojila a už to jelo.
    V těch minulých, i když jsem se krátkými tahy snažila něco stvořit, vždy mě tam spadlo, to co jsem nepotřebovala.

9. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Přesně jak píše dinoalesi. Mám odehrány 2 hry a [​IMG] se pěkně plní sama ;)
    Můj plán. Nejdříve splním bodovou část a pak se budu věnovat ostatnímu :)

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já zatím neplním nic, povedlo se mi podruhé zasít něco, nevím co. V pondělí to možná začnu řešit, co se to tady vlastně má konat... A když to nestihnu, určitě to neobrečím a ani se nepůjdu věšet...

11. dinoalesi

Tak odehrána další minihra a jde to hezky...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Můj nevětší strašák pokořen...
    Jen ty kytky už zase chybí :D
    Pokračování mezi 17:00 a 18:00 hodinkou ;)

Naposledy upraveno: Pátek v(e) 11:53 AM
  12. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Rozhodla jsem se pro strategii nejdřív nahnat body. Tím, že si potvůrky mohu umlet dle potřeby, dosáhnu lehce co největšího tvaru a body budou naskakovat rychleji. Nějaké úkoly se udělají automaticky, z toho, co zbude si vyberu, co ještě budu chtít. Na řádek pak mohu dělat tvary už malé, limitovat mě budou jen lahve. Zatím z jedné sklizně umelu dvě.

13. kaolín11

Zdravím
    dotaz
    počítám dobře body za celej herní plán?
    (10+10+7+7)x10= 340
    (56x10)+10=570
    570x340=193.800 bodů za celej herní plán ?
    Neříkám,že tak pojedu pořád,ale proč nevyužít dobré konstelace potvor na ploše!:)
    ašada01
    přesně tak,nemá vůbec cenu,zatím se zabejvat minihrou.Stačí v poklidu sázet akční plodiny a posléze vytvořit pár velkých obrazců,třeba za 40.000 - 50.000 a více bodů!8)

14. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    akci nedělám,měla jsem úraz,ruku a nohu v sádře,četla jsem tady na foru,z malejch písmenek mi třeští hlava,tak zas někdy příště se zapojím.

15. dinoalesi

Myslím, že tolik to nebude... není to takto? (340 + 560) x 57 = 51.300
    (34 dlaždic po obvodu x 10; 56 dlaždic uvnitř x 10; to celé vynásobit 56+1 = 57x)
    To by těch 562.500 bodů bylo rychle sfouknuto, stačily by 3 celé otočky a ještě by nám bodíky zbyly, tak snadno by nám to nedali ;)

modro.ocko22, soucítím s tebou, mě stačila zlomená ruka a i tak to bylo otravné a nepříjemné... přeji ti brzké uzdravení a zotavení, ať jsi rychle fit;)

Naposledy upraveno: Pátek v(e) 12:52 PM
  16. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, jak píše dinoalesi, násobek je dle potvůrek uvniř tvaru.

upload_2025-3-21_14-41-38.png

Ať vás síla provází na všech cestách

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Žádnej plán nemám, prostě hraji a uvidím co z toho vyleze:music::)

18. Vinci7474

Vinci7474 Zelenáč fóra

• Nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Pokud chceš ještě něco doplnit, použij u již napsaného příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    Ahoj, ako vytvorím násobiteľa?

Ahoj, ako získam násobiteľa dlaždíc v tvare?

***sloučeny příspěvky - multipost

Naposledy upraveno moderátorem: Pátek v(e) 3:56 PM
    albína1927 tohle ocenil(a).
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Vinci7474 - ahoj, je to vše popsáno ve FAQ k akci - nečetla jsi ? Spojíš potvůrky tak, aby tvořily uzavřený okruh/tvar a podle počtu potvůrek uvnitř tohoto útvaru získáš násobitele.

princip akce.png

20. kaolín11

Pro ty kdo ještě tápou!
    Můj herní plán:
    Jednu rybu vyrobím,druhou použiji od systému a plán bude pak vypadat takto:
    Takže zavřu uvnitř 35 potvůrek a bude mně to stát jenom dvě ryby!! Samozřejmě,že pokaždý to tak jednoduchý nebude!Proč ale u minihry krapet nepřemejšlet!?! Skuhrat ,že to nejde,mohu později!8)
    Předpokládám,že se mi dole pěkně nashromážděj krabíci a bude ztoho zase dobrej obrazec!:)