Mořská čarodějka (20.3. - 2.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. JZDDasny1

JZDDasny1 Pisálek fóra

zdravíčko tak mise a body hotovy už chybí jen dodelat 19 linek :)

2. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak mi zbývá 14 tvarů a 26 linek... to bych do neděle mohl dodělat... A už nebudu potřebovat tolik rostlin, tudíž už se nebudu řídit šťastnou hodinkou... Tak se ráno budu moci konečně vyspat. Díky půlnoční šh jsem chodil spát kolem půl druhé.:wuerg:

3. babička-květa

babička-květa Pilný autor

4. oldris1

oldris1 Rádoby autor

Akcička je pěkná, ale chtělo by to více brýlí no nevím jestli ji dodělám a to sklízím pokaždé i v noci

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kolik potřebuji dlaždic na linku za 45000? ;)Nedělal jste ji už někdo? Nebo je to tvar za 45000? Není tam chyba? Díky za zprávu

Mě chybí už jen pár linek a bude stonek doma, také už nebudu vstávat a také mi to nejde, už třetí den v 00 hod zamáčknu budík a spím dál, už budu sklízet jen 4x, rostlin už na linky není třeba tolik

6. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

evoku57 jedná se o tvar.

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

8. olčaML

olčaML Znalec fóra

Teď mi pole dalo 14 ks brýlí , tímto tempem to dodělám tak do vánoc , jsem fakt naštvaná !!!:mad:

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Musím pokárat RT zato,že gumová kachnička nejde nahradit jiným zvířátkem!:wuerg:xD Přesto se mi to podařilo!8)
    [​IMG] o_O

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

To se mi líbí, zkusím taky:p;)

11. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Taky se tak bavím, ale shromažďuji kachničky, jenže jde to pomalu, asi to ani do konce nestihnu, zatím je tedy nevyrábím, jen ty, co mi systém sám nabídne :pxD

12. lacrima

lacrima Titán fóra

To by bylo , aby to nebylo ... hotovo , konec , šlus [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] Mám ohromnou radost.

Přeji všem pohodový pozdní večer a úspěšné zdolání celé akce .

13. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Řádek bude zítra :music:

kaolín11 složil Manty, dinoalesi skládá Duhové kychny a kdo složí Krabíka nebo Velkookáče růžového? Já klidně Velkookáče :D

14. stěby

stěby Hvězda fóra

Mise hotové, pravá strana hotová, pokrok 60/80. A nebaví mě to ani trochu. Jdu proti proudu - zlatá původní verze minihry, kdy jsem se serval jak borůvka, abych získal v odměnách obrstrom (asi?). Tady už mám všechny odměny kromě stonku vyzobané a bezmyšlenkovitě klikám, jenom abych doklikal do 80 her.

15. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

[​IMG][​IMG]
    Vše splněno a spešl plocho papááááá. Doufám, že bude od ní na chvíli klid. Nakonec to tak složité nebylo.
    Těm co ještě bojují, přeji zdárné dokončení :D

16. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Máme u nás přísloví - Kdo si hraje, nezlobí...
    Když kaolín mantí plochu, já jsem si hrál taky trochu...;)

EDIT: Dlouho jsem dumal nad barevným uspořádáním, až jsem usoudil, ze manty jsou spíše bílé nežli modré...

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Super skládačky, palec nahoru všem, kteří se baví, berou hru jako zábavu a ne povinnost :)
    Uz se k tomu řádku taky dohrabu, ale je čas do 2.4., tak v klidu, kdo ještě nemá hotovo, nemá smysl vstávat v noci :p.
    Pokrok: 60/70

Naposledy upraveno: Čtvrtek v(e) 6:04 AM
  18. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím tak já tak to.

[​IMG] [​IMG]

19. 14087

14087 Dozorce fóra

Ahoj..
    dneska bude toto[​IMG] mno a toto asi taky zvládnu :D[​IMG] ,ale v toto moc nedoufám haha[​IMG] že bych dodělala :p

20. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

14087
    Ještě máš týden. To dáš ;)
    Tentokráte byly body to nejjednodušší :music:

Já pokrok 64/80 :)